| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
1.3.2012 15:22:06
Maw - tak ja do tech capacku tedy asi taky pujdu - jeste musim nastudovat ty velikosti....Ale hromadne objednavani plati asi pro Prazandy, ze?
|
| maw | 84192 |
|
|
1.3.2012 15:10:52
Katko, dotaz ubytko - mně to určo nevadí.
Já si rozumím s kdekým. Tuňák s rýží a kukuřicí (lehká večeře), tuhle jsem mela vepřové na kri, s srýží, ebyla majonéza, tak maso + sladký k tomu, broskvový džem se zjevil jako ideální, normálně jsem to maso potřela, to bylo delikátní!!! (obměna brusinek a hrušek u jeleního...) Hele, nejsme samy. Káčátku díky za postřeh, bych tam teda fakt nejela. Když chci někomu dát svý peníze, tak se ho nebudu ještě doprošovat, ne? Tak ať tam mají prázdno, aby nemuseli převlíkat. Katko, možná je dobře, že Ti to nepotvrdili a víme, že tam je potíž, a že je tam, viz co píše Káčátko. Personál dělá velmi mnoho z pobytového dojmu. My se víc přizpůsobíme s datem a místem než toto. (A pokud jde o statek, tak taková myšlenka se nám líbí moc, jak známo, spát můžeme ve stanu (teče-li někde potok, až ese B zas pokajdí) Káčátko, děkujem za nabídku, obchodujem i s Tebou! Mariko, www.nolen.cz |
|
|
1.3.2012 14:58:10
Ta NIVEA me fakt s... Asi ji prestanu kupovat
![]() |
|
|
1.3.2012 14:56:50
Za nas ano (ale fakt ne kvuli tomu, ze my bychom tu slevu meli
). Jako me trosku prekvapuje, ze ji nabizeji uz za dve noci, vetsinou jsou ty slevy az za vetsi pocet noci. Jako ano jednani s nima spatny, ale oni tak jednaji prave proto, ze si to muzou dovolit - v unoru maji obsazeno na celou sezonu a verim, ze kdyz tam nepojedem my, tak nekdo jiny v tom terminu ano a pravdepodobne proste pocitaji s tim, ze ten nekdo na delsi pobyt....My jezdime s nohejbalistama na soustredeni v cervenci a vim, jaky je problem najit ubytovani pro takovou skupinu pouze na ctyri noci. (Jasne, to je sezona, ale i tak...) Rodiny s detma vsude nevitaji s otevrenou naruci, kdyz nechcou jet aspon na tyden. Takze jak myslite, vzhledem k tomu, ze se do zarizovani nehrnu, takze my souhlasime s nabizenym.....K Lei na statek MM nebude chtit jet - ne kvuli tomu, ze je to daleko, ale kvuli tomu, ze to neni na neutralnim miste, kde si pobyt zaplatime, ale u znamych, ktere jeste navic vlastne nezname... Mel by pocit, ze tam obtezuje (ja vim, Lei nas zvala, ale...), necitil by se tam dobre. Mam to podobne. |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
1.3.2012 14:24:01
Holky, fakt jak chcete. Jako rezervačku v Hart. máme, takže můžeme jet tam, nechci to nějak hrotit. Některé ty pokoje jsou volné od pátku, kdyby někdo chtěl (pak to má s tou slevou 25%). Ale věřím, že penzionů s bazénkem je spoustu, jen to najít. Já si dala do vyhledavače ubytování VYsočina a lezlo toho dost, akorát pak vybrat ten správný a aby bylo místo. Mě to tak štve, že jsem si tehdy nenechala nějak lépe potvrdit ten duben, byl by ted klid a sešlo se nás více
![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
1.3.2012 14:20:20
My nesedíme. Pokud ho posadím do židle, tak sedí, to ano, ale sám do úplného sedu nejde, to spíš jakého si polosedu. A dnes máme 10měs (12,1kg, 77cm).
Sluníčko? Kde ho berete? Tady pod mrakem ![]() Káčátko, náhodou ty nás zásobuješ super fotkama...aspon co jsem předevčírem koukala na fb, super! I ten NY. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
1.3.2012 14:13:04
Jo, je tady nějaký dítě, co ještě neumí sedět? Krom Matěje.
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
1.3.2012 14:12:28
Hodíš mi, prosím, ještě odkaz?
Díky, Ta pohádka nevypadá špatně. Letíme ven, začíná svítit sluníčko, Maty ochrápanej, tak jdem. |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
1.3.2012 14:11:48
Wis- toaster mne pobavil =)) vsak to rikam porad, ze hracky jsou uplne zbytecny. Znam to od Tomaska- nejlepsi byly obaly od vseho, ovladace, hrnce....
Verunka ma mo rada knizky- sama si otaci stranky a vypada u toho desne dulezite =)) Ted tu sedi v zidlicce u stolu a zkousi kolikrat ji maminka poda veci ze zeme co tam hazi. Zatim ma maminka vydrz =)))) ![]() K ubytovani v HArtmanicich- pamatuju ze i holky holky ze srpnatek tam mely problem s domluvou- to je teda zakaznicky servis!!! JE mi lito, ze se vam ten sraz tak komplikuje- ale snad najdete neco jineho. Jinak moc s emi tu libi ta trznice =)) JA nic do placu nehodim, ale pokud nekdo neco potrebuje odsud- rada pomuzu. A uz zas nevim co jsem chtela- muzu rict ze stav meho mozku se nelepsi- uz se obavam ze mi to zustane. To vene zapominani a pod. Asi priprava na stari, nebo co jhahahaha |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
1.3.2012 13:30:26
Kat,dobrý nápad. Já až Lea usne kouknu i na ten penzion pohadka
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.