| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 22350  [Dalších 21940 >>]
MarikaP+3 82381
16.12.2012 9:23:06
Tak asi nic, co? No, my tam budem od tří, kdyby náhodou.
maw 84192
14.12.2012 15:02:46
Též jsem si vzpomněla...
Co naše přespolňačky hlavně??? Katko, Lei???
Pokud holky nedorazí, tak my se, Mariko, za váma rádi stavíme třeba v lednu, příp. mezi svátkama, pokud byste byli bez T. nebo tak něco, páč by to pro nás bylo klidnější, ale pokud některá z holek dorazí, tak my počítám taky.
MarikaP+3 82381
14.12.2012 10:07:15
Holky, jak to vidíte s tou nedělí? Katko,Maw?
Jollajda+ Lea 98439
13.12.2012 13:08:45
Holky,
díky moc, vyzkouším. Nejspíš napřed tu cibuli, pak ten tymián-to zní fakt dobře. Snad to pomůže. Kašle víc jak včera.

Jinak se nám konečně včera povedlo sejít s Wis a Patričkem a bylo to moc fajn. S Katuš nám to nakonec nevyšlo,tak snad příště!

Wis má už krásné bříško a moc jí to slušelo a z Patrička je velký kluk a musím říct, že tak klidné a hodné dítě jsem asi ještě neviděla. Žádné vymrčování, křičení, fňukání, lítání... prostě stálý pohodář:-)

Lea byla pak z lítání a hraní v kavárně tak unavená, že mi usnula cestou na rameni a pak spala skoro dvě hodiny u D. v bývalé práci, tak jsme se aspoň vedle mohli veselit (měli vánoční pohoštění s hromadou dobrot)
MarikaP+3 82381
11.12.2012 22:27:43
Joll, jak píše Lei, dávám cubuli (já dávám s cukrem) - nakrájíš cibuli a dáš tam lžičku medu, pustí to štávu a to pak dáváš třeba po hodině.
Nebo dělám tymiánový sirup - hrnek vody,hrnek cukru svařím přidám sáček tymiánu a nechám louhovat do vychladnutí. Scedím a do ledničky.
Nebo kupuju jitrocelový sirup pro děti.
Lei 37503
11.12.2012 20:59:50
A M taky kašle, teda - přes den ne, ale v noci, jak leží na rovném,tak vždycky zakašle a ráno taky si musí odkašlat, jak se jí to přes noc usadí...tak spíš hlídám,a by měla teplé nápoje, klidně i vlažnou vodu (převařenou, ne z kohoutku ~:-D). Dr. jsem to říkala, poslechla si ji a neviděla to nijak tragicky.
Lei 37503
11.12.2012 20:57:58
Joll, já dávám při lehčím průběhu cibuli s medem, a jednou jsem na cca pět dní dávala Mucosolvan Junior, to tedy zlepšení znát bylo - jinak nic neznám ~d~.
Jollajda+ Lea 98439
11.12.2012 20:39:01
Jo a co dáváte dětem na kašel? Máme doma Prospan, ale přijde mi,že je to pořád stejný.~a~
Jollajda+ Lea 98439
11.12.2012 20:38:21
Lei,
Lea se po jídle moc nesápe. Když něco jíme, buď nechce vůbec, nebo zrovna má náladu a ráda ochutná a většinou stejně vyplivne nebo si to vezme a začne tím krmit nás.

Když jsem si oloupala mandarinku,dala na misku a začala jíst, nabízela jsem taky, vzala si měsíček, řekla bee a dala zpátky do misky a šla si hrát. Pak přišla a brala měsíčky a krmila nimi mě. Tak je to většinou se vším.

Jablíčko má ráda moc, ale jedině tak, že oloupu nebo okoušu šlupku a celé jí ho dám a ona okusuje. Když ho nakrájím,tak ho nechce. Říkala jsem si, že by nemusela poznat, když takto oloupu hrušku, ale kupodivu poznala, nechtěla ji a volala "jablíčko".

Nejraději by mlíčko, to slyším několikrát za den a kolikrát už si jde pro láhev a dává ji na sporák.

Hubená ale určitě není, tvářičky má podle mě docela baculaté a na nožkách se taky něco najde, takže si říkám, že jí to asi stačí.

Lei, příhoda s M. a mlíčkem mě fakt pobavila. Jsou ty naše dětičky už chytrolíni, kdepak jsou ty časy s miminky... I když u vás zase brzy začnou~;)

:-)
Lei 37503
11.12.2012 12:59:41
Leda prádlo :-D.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 22350  [Dalších 21940 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.