| maw | 84192 |
|
|
14.12.2012 15:02:46
Též jsem si vzpomněla...
Co naše přespolňačky hlavně??? Katko, Lei??? Pokud holky nedorazí, tak my se, Mariko, za váma rádi stavíme třeba v lednu, příp. mezi svátkama, pokud byste byli bez T. nebo tak něco, páč by to pro nás bylo klidnější, ale pokud některá z holek dorazí, tak my počítám taky. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
13.12.2012 13:08:45
Holky,
díky moc, vyzkouším. Nejspíš napřed tu cibuli, pak ten tymián-to zní fakt dobře. Snad to pomůže. Kašle víc jak včera. Jinak se nám konečně včera povedlo sejít s Wis a Patričkem a bylo to moc fajn. S Katuš nám to nakonec nevyšlo,tak snad příště! Wis má už krásné bříško a moc jí to slušelo a z Patrička je velký kluk a musím říct, že tak klidné a hodné dítě jsem asi ještě neviděla. Žádné vymrčování, křičení, fňukání, lítání... prostě stálý pohodář ![]() Lea byla pak z lítání a hraní v kavárně tak unavená, že mi usnula cestou na rameni a pak spala skoro dvě hodiny u D. v bývalé práci, tak jsme se aspoň vedle mohli veselit (měli vánoční pohoštění s hromadou dobrot) |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
11.12.2012 22:27:43
Joll, jak píše Lei, dávám cubuli (já dávám s cukrem) - nakrájíš cibuli a dáš tam lžičku medu, pustí to štávu a to pak dáváš třeba po hodině.
Nebo dělám tymiánový sirup - hrnek vody,hrnek cukru svařím přidám sáček tymiánu a nechám louhovat do vychladnutí. Scedím a do ledničky. Nebo kupuju jitrocelový sirup pro děti. |
| Lei | 37503 |
|
|
11.12.2012 20:59:50
A M taky kašle, teda - přes den ne, ale v noci, jak leží na rovném,tak vždycky zakašle a ráno taky si musí odkašlat, jak se jí to přes noc usadí...tak spíš hlídám,a by měla teplé nápoje, klidně i vlažnou vodu (převařenou, ne z kohoutku
). Dr. jsem to říkala, poslechla si ji a neviděla to nijak tragicky. |
| Lei | 37503 |
|
|
11.12.2012 20:57:58
Joll, já dávám při lehčím průběhu cibuli s medem, a jednou jsem na cca pět dní dávala Mucosolvan Junior, to tedy zlepšení znát bylo - jinak nic neznám
. |
|
|
11.12.2012 20:39:01
Jo a co dáváte dětem na kašel? Máme doma Prospan, ale přijde mi,že je to pořád stejný.
![]() |
|
|
11.12.2012 20:38:21
Lei,
Lea se po jídle moc nesápe. Když něco jíme, buď nechce vůbec, nebo zrovna má náladu a ráda ochutná a většinou stejně vyplivne nebo si to vezme a začne tím krmit nás. Když jsem si oloupala mandarinku,dala na misku a začala jíst, nabízela jsem taky, vzala si měsíček, řekla bee a dala zpátky do misky a šla si hrát. Pak přišla a brala měsíčky a krmila nimi mě. Tak je to většinou se vším. Jablíčko má ráda moc, ale jedině tak, že oloupu nebo okoušu šlupku a celé jí ho dám a ona okusuje. Když ho nakrájím,tak ho nechce. Říkala jsem si, že by nemusela poznat, když takto oloupu hrušku, ale kupodivu poznala, nechtěla ji a volala "jablíčko". Nejraději by mlíčko, to slyším několikrát za den a kolikrát už si jde pro láhev a dává ji na sporák. Hubená ale určitě není, tvářičky má podle mě docela baculaté a na nožkách se taky něco najde, takže si říkám, že jí to asi stačí. Lei, příhoda s M. a mlíčkem mě fakt pobavila. Jsou ty naše dětičky už chytrolíni, kdepak jsou ty časy s miminky... I když u vás zase brzy začnou ![]() ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
11.12.2012 12:59:41
Leda prádlo :-D.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.