| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 22350  [Dalších 21880 >>]
Lei 37503
6.12.2012 19:41:59
maw, máš někde poblíž DM drogerii? Teď mají u kasy takové sešitky Vánoční recepty s Alnaturou, a tam je minimálně pět receptů bez mouky, když teda u jednoho (nepečeného) dáš bezlepkové piškoty místo normálních, které jsou tam psané. Vše vypadá velmi jedle. Já podle nich budu zkoušet tři druhy. Kdybys na ten sešitek nenatrefila, tak Ti to můžu napsat do mailu.
maw 84192
6.12.2012 17:55:11
Mariko, Ty dneska perlíš!
Aha, tam jsem nebyla, se zkusím mrknout...

Nepečený by byly vůbec nejepší
Fíkový salám by mě zajíma velmi, jaký děláš kokosový kuličky s piškotama? Neznám.
Kokosky vím, zas je tak neprožívám... s ořechama mě to nenapadlo dělat, ořechy mám významně radši než kokos... Jinak všechno stejně jo?
MarikaP+3 82381
6.12.2012 13:14:22
A co nepečený, tam se mouka nedává? Já třeba kokosový kuličky dělám z bezlepkových piškotů, protože jsou mín sladký a jsou moc dobrý, pak dělám fíkový salám, kokosky jsou taky bez mouky, jen tam dáš našlehaný bílek, cukr a kokos a ještě lepší to je, když místo kokosu dáš namletý ořechy.
MarikaP+3 82381
6.12.2012 13:11:55
Maw, vždyt je to tu chcíplý už asi půl roku :-)
Hele ohledně toho pečení, ted holky probíraly nějaký recepty na ND - diskuse Zdravé pečení, někdo tam také sháněl bezlepkové perníčky, vánočky...
maw 84192
6.12.2012 11:32:08
Matrjošky a spol., nějak to tu umřelo. To všechny tak uklízíte a pečete?
A propos, kdybyste narazily na nějaký dobrý recept, kde shodou okolností není mouka, vzpomeňte si na mě. Ony ty bezlepkové často vyjdou tak, že člověku je z tý práce, námahy a investice do breku, když vidí ten výsledek...
Nějaký recepty máme... Hodily by se perníčky, ale k těm nějak nemám odvahu... I když z bezlepkový kuchařky, neb medovník odtam je sice dobrej, ale návštěvě se to nedá vůbec nabídnout, jak to drobí atp. Rozpadající se perník je naprd, tak asi nechám koupit (perníčky kupodivu mají), ať je to na jistotu...

A co vaříváte? Nemám žádnou inspiraci...

B je posedlej zavařenýma okurkama... Neuvěřitelný.
Wis+2 131737
3.12.2012 12:49:10
Katko dekuji. JJ je to tak, ted jsem v 18 tt a samozrejme, ze jsem tajnustkarka~;) - vzhledem k predchozim zkusenostem by mi povercivost nedovolila radovat se verejne driv, nez aspon po skonceni 1. trimestru. No a navic jsem to chtela rict nejprve svym rodicum a tohle neni typ zpravy, kterou bych rikala po telefonu, tak nejak to vyslo, ze jsme tam dlouho nejeli - mame to fakt daleko, tak i proto.....~d~
Tak co holky, uz pecete? My se chystame zacit nejspise dnes (manzel pomaha, samotnou by me to nebavilo ~a~) a planuju zapojit i Patrika - valecek na nudle je jeho oblibena hracka, tak jsem zvedava, kde vsude pak budeme nachazet kousky testa ~t~~t~
MarikaP+3 82381
29.11.2012 22:05:14
No Lei, to by bylo fajn, ráda Tě uvidím ještě jako matrjošku :-)
Ono už sem moc holek pražand´ nechodí, se mi zdá, tak možná to bude nakonec komorní srazík a já tu budu z Prahy nakonec jediná (teda Maw promin, jestli se Tvá lokalita ještě počítá k Praze, já bych Tě hrdě ozačila jako vidláka :-))) )
Katka+3 kluci 79533
29.11.2012 14:17:59
Holky, to zní lákavě!!! Tak že by nakonec nějaký menší srazík ještě letos proběhl? Já ještě uvidím, kdy do Prahy pojedeme, jestli by nás tam známý uvítali už v sobotu nebo až v neděli. Slíbila jsem totiž klukům jeden den zajít do království železnic, což by šlo i v pondělí, to by tam snad bylo mín lidí, uvidíme. Soukromý sraz v MC je super nápad, předběžně říkám, že ano, jen to ještě musím doladit s těma známýma, kdy k nim můžeme přifrčet.
A Wis byla tentokrát dlouho tajnůstkářka, ale chápu to. Tak ted už se určitě jen radují :-) Já stihla jen dočíst, že to bude opět květnátko, krásný ~s~
Lei 37503
28.11.2012 23:03:27
Jé, holky, že by O. potřeboval nutně nakoupit nějaké dárky a já tak vymyslela na tu neděli výlet do Prahy? Pokdu tedy ještě budu 2v1 ~y~.

Katko, zdravím po dlouhé době. Wis se určitě ozve sama, ale ona už je téměř v půlce ~;), když nám tu zprávu oznámila, tak byla v 16tt. Letí to...
maw 84192
27.11.2012 12:13:05
Nemůžu slíbit na 100%, ale předpokládám, že by s termínem nemě být problém, když se to ví takhe dopředu.
Zázemí v NT by se nám MOC líbilo, nebo kdekoli jinde - jen netuším kde, protože přeci jen to místo, prostor a tááák.
My se času a místu maximálně přizpůsobíme.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 22350  [Dalších 21880 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.