Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lei | 37503 |
|
|
9.11.2012 8:34:17
ojoj...drž se
a dík. |
| maw | 84192 |
|
|
7.11.2012 15:23:35
Mizerně, mám nějakou virózu, muž chodí z práce večer, s B přežíváme. Teda já přežívám... a sotva...
Tipuju, že pokud poměrná výše PPM za kalendářní měsíc bude vyšší než RD, tak žádnej RD už nedostaneš (tohle rozhodně platilo za nás na konci PPM, takže si dobře spočítej i konec, jak Ti vyjde kalendářně). Ale s tím začátkem nevím, mám jen pocit, že z RD Ti dají tolik, aby to bylo do té částky, kterou máš na RD dostat. Ovšem to jen tak tipuju, někde by měly být podmínky vyplácení RD a tam může být ta kouzelná formulace, že se vyplácí v kal. měsíci jen tolik, kolik chybí do zvolené výše. Snad je někdo vzdělanější a sečtělejší. |
| Lei | 37503 |
|
|
7.11.2012 9:12:40
Tady je ticho po pěšině, jak se máte???
Chtěla jsem se zeptat, holky (Mariko?), kdo jste šly z RD rovnou na MD (a měly na PMM nárok, pochopitelně), jak je to nevhodnější udělat? Když nepracuju, tak je mi jedno, jestli nastoupím 6 nebo 8 týdnů před porodem, že...ale když bych třeba nastoupila v půli měsíce, tak jak mi za ten měsíc zaplatí? Půl rodičáku a půl PPM? To asi ne, že jo. Trochu je podezírám, že zaplatí to, co bude nižší částka. Víte někdo, jak to je? Ď. |
| Wis+2 | 131737 |
|
|
4.11.2012 14:06:36
No, on je ohledne toho sportu trosku jako male dite - nechce priznat, ze ho neco boli, kdyz uz slibil, ze se zucastni florbaloveho turnaje a kdovijakeho dalsiho turnaje......
![]() Ale rikal, ze se z toho tentokrat poucil a priste uz si da pozor. Uvidime. Taky to nechapu - jinak je totiz typicky chlap - kychne a uz si vari Coldrex a jde do postele vylezet smrtelnou rymicku ![]() ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
30.10.2012 11:28:45
Muž takhle skončil na začátku roku na operaci. Taky to pořád přetahoval...
|
| Wis+2 | 131737 |
|
|
30.10.2012 9:52:30
Lei ne ne, na operaci nebyl, ma to prave "jen" namozene - ma s kolenem problem uz dlouho a neda si poradit, zacne ho to bolet ale sportuje dal az do bodu, kdy nemuze chodit....
![]() S tim pokojickem to bylo planovano dlouho, preci jen, loznice je jen na prespani a staci nam to. Nakonec po nastehovani to ani neni tak hrozne a to tam docasne mame navic i Patovu postylku, nez bude hotovy jeho pokoj. (Stejne v ni spi jen par prvnich hodin, kdyz jdeme spat my, stehuje se k nam do postele) A s temi vecmi me jeste napadlo, ze to beru podle sebe - kdyz nekomu neco dam, tak ne proto, ze za to neco cekam. Jasne malickost ve forme cokolady, nebo lahve ne prilis hogo fogo vina prijmu, ale jakakoli vetsi kompenzace by me jen uvedla do rozpaku. |
| Lei | 37503 |
|
|
29.10.2012 23:10:15
ahoj, Wis
, vy jste hodní rodiče, sami ze světlého do kutlochu . manžel byl na operaci nebo to má "jen" nějak natažené?díky za názory ohledně plenek, ona mi ty oblečky taky dala jen tak, vždy, když chtěla něco zaplatit, tak řekla předem, akorát tohle fakt vytáhla na poslední chvíli, když ji osvítilo se zeptat - ona normálně věci fotí a prodává na netu, takže takový balík by jistě prodala...jasně, já kdybych prostě něco podala a řekla, že za to nic nechci, tak bych taky nečekala, že příště ten druhý něco přinese - rozhodně ne peníze, proto jsem chtěla dát něco věcného - spíš jako dík, protože tohle mi fakt pomůže, hlavně proto, že nemusím čučet na internet a rozhodovat se |
| Wis+2 | 131737 |
|
|
29.10.2012 20:22:01
Ahojte
![]() Tak jsem neco docetla, moc ted nestiham, mam manzela doma, marodi s kolenem, tak jsme se pustili do malovani a prestehovali jsme loznici z hezkeho svetleho pokoje do naseho maleho kutlochu pouzivaneho doted jako skladiste (10m2). Z puvodni loznice bude mit Pata pokojicek. (Jo, ne ze bych byla takova furie a nenechala ho odpocinout, ale po 3 dnech mu bylo s kolenem mnohem lepe a sam rika, ze staci to, ze nemusi 8 hodin v kuse stat (coz teda v praci musi)). Mariko strasne moc gratuluji, jsi ohromne sikovna, fakt te obdivuju, jak jsi to dokazala zvladnout v tech podminkach, jake jsi mela .Maw jj, capacky 25 nosi uz od zari a ma je no, mozna na delku trosicku jeste s rezervou, ale vubec nevadi, na sirku sedi, ale on ma taky pomerne sirokou nohu, my prave mame docela problem s nakupem botu, moc neresim design, tkanicky ani suchace a kupuju boty, ktery dokaze bez problemu obout.... Zrovna ted mame RaK a to svetle bezove, hruza - neprakticke, ale jiny fakt neobul, teda obul, ale mela jsem pocit, ze jsou mu uzky....Lei - ja dostala od kamaradky 3 obrovske bedny s oblecky, kdyz se maly narodil a ani nevim, asi jsem ji neco dala, ale jen symbolicky, asi nejakou bonbonieru, ale byla to opravdu dobra kamaradka, takze jsem vedela, ze opravdu nic neceka.... ![]() |
| maw | 84192 |
|
|
29.10.2012 17:04:02
To je sranda, jak je to všude jinačí...
Jo, na to se má přejít všude, tak si představ vesnici, chcípl pes 4 baráky nebo deset, pošťačka občas dojde, musí, důchodce si celej důchod řádně doma uloží, nikde s ním necestuje. Když důchodce pošťačka nezastihne, tak třeba oznámí, že si nevyzvedl důchod, taková malá pojitka... No a hlavně: ten důchodce je třeba víceméně imobilní, z skarty vyjevenej. Takže aby s ní jel do města (nemá vůbec jak, do ničeho nenatoupí, nikam nedojde, odvoz autem nemá a na taxi taky ne) a pak aby takovej důchodce pojede s tím celým důchodem domů, celej bezbrannej, aby už do toho města nemusel. A teď si vemte cenu tý cesty, což je pro takovýho důchodce dost díra do rozpočtu... Hnus. Nicméně, proti Skartě má byt podaná ústavní stížnost, pokud se tak stane, tak by se celej projekt asi zastavil. Možná bude dobrovolná... Jinak ano Mariko, stejný podvod jako opencard. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
29.10.2012 16:00:26
Tak MM bych poznala i bez nášivky, ale ty tři kukly, co jsem koupila společně nášivku nemají, designově jsem je tipovala právě na Bundles, ale nevím. Každopádně, ten materiál je takový pružnější, ale za to na omak hodně příjemný, vyloženě heboučký oproti MM, všechny kukly mám jednovrstvé.
Tak jsem dnes obdržela Skartu, na úřadě lze rovnou požádat, aby z Skarty posílali peníze na váš účet, zdarma, ale pravděpodobně to způsobí malé zdržení, což mě docela štve, jsem už na to zvyklá, kdy mi peníze chodí a jsem ráda, že to bývá o něco dřív než manželova výplata. Každopádně celou tuhle akci absolutně nechápu, to si zase někdo namastil kapsu. Ad trvalé bydliště, po mně ho vůbec nevyžadovali, i když jsem jim to tam přinesla, jinak doložení skutečného bydliště se potvrzuje udáním praktického lékaře dítěte, MŠ,kterou navštěvuje atp. Tak tady možná trochu ten smysl chápu, pokud žena žije a pracuje v zahraničí, platí tam daně atd. a pak taky pobírá RP, tak to docela rozumím, že to není úplně košér. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.