Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lei | 37503 |
|
|
25.7.2012 14:09:22
maw, vydrž, musíme to tu dávkovat po troškách, ať je tu pořád nějaká vidina mimin a diskuse se tak neustále omlazuje
![]() . U Mariky to vychází spíš na dubňátko, ne? To budou s M skoro přesně na dva roky od sebe ."už chudáček rezignoval" , pajami, to mě pobavilo.a mariko, pajami, díky za gratulaci ![]() M lezou asi dva zuby naráz a dnes ráno se z toho teda po..., zubní průjem jak vyšitý - jednorázovka a pak už dobrý, ale jak to teklo všude - pardon za popis, plínka se na jedné straně šprajcla a jak jsem ji nestáhla rovně, tak to vše steklo do kalhot, no radost, a teda já jsem posledně ani nyní nezvracela, ale žaludek je na vodě, a dnes jsem měla co dělat, když jsem to uklízela, abych jeho obsah udržela, uf. jinak už mi je celkem fajn, hlavně ta děsivá únava polevila. jo a NT trochu posunul termín pororu, takže jsem rázem už 15. týden, nějak to letí . |
| Lei | 37503 |
|
|
25.7.2012 14:02:14
Jéééé, Mariko - no téda. Dej vědět, jak jsi dopadla a samozřejmě držím palce, to je paráda
![]() ![]() . |
| Paja+2 prcci | 123513 |
|
|
25.7.2012 13:51:28
Maw Ty už bys taky chtěla druhé? Jestli se snažíte a pořád nic, tak možná tomu brání kojení - ono tělo často chce bránit matku, aby se úplně nevyšťavila a vždycky ta možnost otěhotnět během kojení je nižší než když už nekojíš, ale to jistě víš...
Lei já si taky připadám, že to je nedávno, co jsem byla těhotná, mám ten pocit ještě v živé paměti Joll taky máme gumáčky a obě děti v nich v kalužích řádí a nechtějí jít domů ani za nic, je to fakt sranda, posledně jsem po půl hodině s nimi venku měla už úplně zatuhlé mimické svaly na úsměvu, jak jsem se s nima nasmála, došlo mi, že jsem se snad půl hodiny v kuse jen smála a když jsem chtěla doma povolit čelist, tak mi to šlo úplně z tuha do normálu děti jsou venku (a tuplem když se něco děje) úplně zlatí...ale to asi všichni, co? By nejrači byli venku pořád...WIS - také nechápu otázky cizích lidí! Jo máš pravdu, oni to mají ty babičky a dědečci jinak nastavené než my a kolikrát to je debata na ostří nože - např., že jsem zlá a nepřejícná matka když moje děcko má v lahvičce místo slaďoučkého čajíčku jen holou vodu-ale on to bez problémů pije-tak to prý o to hůř, už chudáček rezignoval! Ale já vidím, že mu to fakt nevadí to pít...já to piju taky a ráda...No a takových situací je daleko víc-třeba ještě když k nám někdo přijde, tak lituje, že Danečka nosím v manduce na zádech, chudáček nemá svobodu pohybu-ale on je tam spokojenej jako želva a sám dává najevo, že se chce nosit, tak taky často lidem hlava nebere, jak je to možné, že nepreferuje skákání po nábytku nebo kdovíco ještě, ale je spokojenej když se nosí, prostě asi to mám fakt jinak než mnoho dnešních padesátníků (a vlastně nejen padesátníků, přivádím k údivu i daleko mladší)... ![]() |
|
|
25.7.2012 13:36:07
Teda Mariko já jsem z toho Tvého pozitivního testu fakt úplně nadšená
... úplně jsi mě navnadila, Ty máš děti vlastně jako já, že? Eliška je jako Natálka a Matýsek jako Daneček a teď k tomu dvě čárky...fakt super, já vím, že jsi nejednou zmiňovala, že určitě ještě dítě chcete...no moc držím pěsti na dnešní kontrolu! |
|
|
25.7.2012 13:32:01
Ahoj holky, já mám od včerejška veget - Natálka na prázdninách u babičky a mít doma jen jedno dítě - to Vám je pohoda! Já mám už celej barák vygruntovanej a teď když Daneček spí, tak si sedím u PC a šla jsem mrknout i na květňátka po dlouhé době
.....no a nestačím se divit!!!Lei, Mariko - gratuluji!!!! A přeji, ať vše probíhá jak má ...Holky já poslední dobou taky už hodně to třetí mimčo řeším, sice si občas říkám, že by to chtělo ještě počkat, aby byl Dany starší, ale zase nechci, aby byli moc daleko od sebe. Teda Mariko Ty to budeš mít fakt super, taková partička doma! (teda věřím, že dnes u dr. vše dobře dopadne a těhu se potvrdí, ale určo se potvrdí-proč jinak by byly 2 čárky,že?)... |
| maw | 84192 |
|
|
25.7.2012 13:30:56
No jo, tak tady je to jako vlastní skoro, že.
Mám vždycky tendenci psát "chci taky, co mám dělat?", ale odpověď mě vždycky ![]() Evidentně to však nestačí.... Tak uvidíme, však ono to přijde, kdy to má přijít, nahoře vědí nejlíp a třeba zase dáme přes zimu. Tobě by to vycházelo taky na leden nebo jak? Jsem napnutá jak šráky, až se vrátíš od Mudr. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
25.7.2012 13:19:10
JJ, je to přesně tak, ale pradoxně z toho mám větší radost, než kdyby bylo plánovaný, je to takový přijemný překvapení. Počáteční euforie už ze mě opadla, ale máme nějaký neblahý události v rodině, tak jsem tím trochu zdrblá, nicméně, hlavně aby dnes vše dobře dopadlo, já jsem děsná, nedovedu si pro sebe takovýhle tajemství ponechat, tak snad jsem nic nezakřikla.
|
| maw | 84192 |
|
|
25.7.2012 13:13:21
Mariko, samozřejmě gratulace, i když je to asi dřív, než jste plánovali, ovšem s láskou přijatý
|
| maw | 84192 |
|
|
25.7.2012 13:08:52
Já z vás holky padnu!!!
![]() ![]() Nejen, že M-a a M-j jsou dvojčata, ale ještě budou dvojčata jejich sourozenci.... To jste mi teda daly vy dvě z dýchánkůůů, já chcííííííí takýýýýýýýýýýýýýýý |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.