Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
25.7.2012 12:12:06
Tak Lei, jo? Ty brdo, tak to mě vůbec nenapadlo. No, já jsem děsná a snad nic nezakřiknu, ale nedokážu udržet jazyk (klávesnici),ale důvod proč jsem tady, je že jdu na gyndu, protože jsem měla na testu dvě čárky a po dvou cyklech mi zase vynechala MS. Tak mi držte palce, at se nám to potvrdí, že je vše v pořádku a at to nejdou dvoujčata
![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
25.7.2012 11:59:22
No tak mimi na ceste tady opravdu je, Leina M. bude velka sestra
![]() ![]() Pata uz sice chodi, ale to ze Matej jeste nechodi, je prece uplne v pohode.... Ty babicky a dedecci - pry choditko - ale nasi nebyli jini, porad jsem jim musela rikat, at se ho nesnazi vodit za ruce, kdyz nechce. Oni jsou proste jina generace, maji to jinak nastavene. Casto se mi stava, ze me oslovi venku nejaka uplne cizi babka a zacne vyzvidat, jak se jmenuje, jak je stary a kdy zacal chodit a proc mu ty vlasky strihame tak na kratko...... Jako nechapu, co je cizim lidem do toho? A otazka jestli chodi (kdyz je v kocarku) nebo od kdy chodi je pravidelne....K cemu je to dobre vedet???? ![]() |
|
|
25.7.2012 11:51:47
Je, tak to je Leinka teda opravdu pomocnik! On Patrik tohle vse taky dela (teda cepici si jeste nenasadil) ale jen kdyz ma naladu - a hlavne, poprosim ho, aby si dal boty do botniku, on je tam da a vzapeti vyhodi ven, stejne jako tri dalsi....Uklizeni s nim, je taky super - on ty veci roztaha, ja je prubezne uklidim, abychom se v tom nebrodili, jenze on zjisti, ze zrovna ted nutne potrebuje to, co jsem prave uklidila a jeste tu vec vedle. Takze ja jednu vec uklidim a on tri vytahne....
![]() Tak napiti se oleje u nas jeste neprobehlo, ochutnavani vseho uz je nastesti na ustupu - asi zjistil, ze vetsina tech smitek, nevarenych nudli, nitek, slupek ze zeleniny a mouky je fakt hnusna.... ![]() No u nas byl parak vcera a dnes od rana jeste neprestalo prset..... Hrozna nuda, byt cely den doma - budu mu muset taky poridit plastenku a gumaky, at muzem ven, fakt me to doted nenapadlo.... On uz se doma extremne nudi, obcas mam pocit, ze vsechny ty hrnce ani vytahovat nechce, ze uz ho to nebavi, ale co uz doma, ze? ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
25.7.2012 11:45:31
Ahoj, holky, jsem tu na skok, tak jeslli máte některá čas, shrnte mi, prosím, novinky. Už je tu nějaká těhule? A co dětičky,asi už tu jsou samí chodáci, co, protože ten náš babmula pořád nechodí, já to teda zas tak neřeším, ale ty kecy tchána a pratety, at mu pořídíme chodítko a víc s ním chození trénujeme atd.
My se máme krásně, sice ted počasí na prd, ale snad už se vrací léto. Eli byla s manželem 3 dny na vodě, tak jsem se na pár dní vrátila k tomu, být matkou jen jednoho dítěte a řeknu vám, že jsem toho zvládla tolik, že jsem tomu ani nemohla věřit. Tak jsem zvěda na vás, snad se někdo ozve, jsem tu do půl druhý,pak se tu ještě stavím pro kolo a zase frčím do Kerska. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
25.7.2012 10:34:05
U nás taky prší
Tak jsme alespoň vyrazily koupit gumáčky, Lea dostala pláštěnku a už se pěkně vyřádila v kaluži a tím že má pláštěnku až ke kotníkům, nebyla ani mokrá. Ta byla tak šťastná ![]() Za chvilku přijde kamarádka s dvojčátky stejně starými jako Lea a čtyřletým chlapečkem,tak bude alespoň veselo ![]() Katuš, ty vaše nemoc mě moc mrzí, fakt by jsi si zasloužila medaili! Tak snad bude brzy líp. Jak už psala Wis, sraz zrušen,tak snad to vyjde příště a třeba už i s tebou a klukama. Wis, díky za reakci ohledně hry Den a noc, už ji mám taky uloženou a docela mě nadchla. Lea už téměř nekramaří, spíš hodně pomáhá, donese si na požádání boty, uklidí je do botníku, nasadí si čepici,donese plínku a nbo si chce pořád číst a číst. Je to už takový parťák Třískání do hrnců u nás nidky nefrčelo. Třeba bude hrát Patriček v nějaké kapele na bicí![]() Ar, musím tady všem pochválit tvoje čepičky. Jsou naprsto úžasný a moc se těším, až pro Leinku taky jednu uháčkuješ. Na jaro si pak určitě objednám zase další! Je fajn,že jsi se mezi námi ukázala, už mockrát jsem vzpomínala, jak se asi máte. |
| aragosta | 74255 |
|
|
25.7.2012 9:40:27
Wis, jak prší? Tady už se zase dělá pařák
![]() Zítra jdeme s Fandou poprvé k zubaři, vzhledem k tomu, jak řve jen u čištění zubů, tak jsem na něj vážně zvědavá... Jinak rozsypávání mouky je ještě v pohodě, Fanda si vzal nedávno flašku s olejem a napil se ![]() |
|
|
25.7.2012 9:22:53
Aragosto zdravime
- jojo, vsechno to nejak strasne utika.... Katko, to je hruza s tema nemocema, no jo tri deti, ze? Zrovna onehda jsem bilancovala, ze Patrik mel v tech 10 tydnech prujem a od te doby nic, ani zvysena teplota , mam tady zasobu nurofenu pro deti, ktery jsem ani nemusela otevrit, tak se jen modlim, at nam to co nejdele vydrzi.....Snad to nezakriknu.A sraz jsme nakonec stejne zrusily - leje jak z konve. Kacatko video s Verunkou je super - mate v porovnani s nama siroky repertoar, Pata zviratka miluje, ale moc je teda nepredvadi.... A takhle na pozadani pred kamerou by teda neudelal vubec nic. Verunka je sikulka .Joll - Den a noc uz mam v zalozkach taky, ze poridim bud na Vanoce nebo k druhym narozeninam, uvidim, zatim myslim, ze by u toho Pata moc nevydrzel. Mam na ni dobre reference od zname, ma o tri tydny starsi holcicku a pry u toho vydrzi i hodinu . To Patrik ma zatim jeste jine zajmy - triskat s hrncema, rozsypavat mouky, vyhazovat veci ze supliku a tak.....![]() |
| aragosta | 74255 |
|
|
25.7.2012 8:41:53
Ahoj holky,
hlásím se asi po 100 letech ![]() ![]() ![]() Přiznám se, že fááákt nestíhám, mrňata mě nenechají sedět u počítače, navíc jsem se vrhla na šití, háčkování atd., takže mám pořád co dělat... Jak žijete? Koukám, že se tu čeká další miminko, lei, gratuluju ![]() ![]() ![]() !!!U nás nic nového, strašně to letí, úplně mi je líto, že Fanda tak rychle roste, kdeže je to maličké miminko, teď je z něj už pěkný rošťák... Musím si vás dát do záložek, abych občas nakoukla... |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
24.7.2012 23:33:19
Ahoj holky.
Káčátko, tak video je naprosto dokonalý ![]() ![]() ![]() Verunka to teda pěkně umí, super! ...jsem se nad ní rozplývala ![]() (chjo, zas ta touha po holčičce, ale už jsem raději ztichla )Lei, tak se přidávám k menšině, taky si připadám těhotná nedávno, i když můžu řict, že si těhotná připadám stále, ten břuch co mi zůstal.... ehm...Joll, moc se omlouvám, že jsem nereagovala na sms, chtěla jsem večer a už jsem zapomněla. Ráno tu už asi nebudeš, nevím, pisnu na mobil. Každopádně zítra nedorazím. Jak jsem si myslela,že má Tadeáš horečku po očkování, tak prdlajs. Měl virozu,kterou v pátek pak chytl DAvča, horečky kolem 40, průběh docela ostrej, ale v neděli byl skoro jak rybička, ale to začal horečkovat zase Matyáš. Takže super kolečko, no. Mezitím jsem zjistila, odkud to máme, bacil chytnut od jednoho chlapečka při návštěvě, postupně omarodili ostatní děti, všichni měli stejný průběh. Ted snad už bude líp, ještě ale pár dní potřebuje klid Matyáš, takže ho mám doma, vlastně je mám doma všechny, no. Tak si to zítra v Brně užijte, snad nám to vyjde příště. Už mě tohle nemocnění dost unavuje. NIc, jdu chrnět ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
24.7.2012 13:06:21
maw, plyšáka Včelích medvídků máme taky, je to asi jediná zvuková hračka, která se líbí i D. a Lea ji má taky moc ráda.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.