Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
24.7.2012 13:05:28
Lei,písnu,hned jak bude čas. A laik za botanku má opravdu na svědomí David, moc se mu vaše stránky líbí.
Kacátko,viděla jsem video s Verunkou na FB a je úžasný! Malá je fakt šikulka. Lea umí podobná zvířátka,ale aby mi je takhle na požádání předváděla,musela by mít nějakou obzvlášť dobrou náladu. Většinou mi je říká pouze u knížky, když ty zvířata vidí. Minulý týden jsem hledala na netu nějaký dárek pro brášku k pátým narozeninám a ukládala jsem si rovnou i odkazy na hračky, které by se mi líbily na Vánoce nebo narozeniny pro Štěpu či Leu. Docela mě zaujala hra Den a noc, znáte některá? |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
24.7.2012 1:23:15
MAw- tak ja Ti napisu za co ja sjem vdecna kdyz mi nekdo priveze- leporela-s basnickama a rikankama, nebo s krtkem- to u nas jede hodne-mala miluje knihy. Drevene kosticky- vis takove jak poskladas obrazek a z druhe strany je jiny a tak dale...
PAk dostala Verunka super plysaka vcelich medvidku- zpivaji par uryvku pisnicek z jejich vecernicku. To je u nas velky hit. Nebo treba cedecko s ceskyma pisnickama pro deti... Tyhle veci jsem vyhledavala u Tomika(krom vcelich medvidku- ty mame ted nove) abych udrzela cestinu-tedy knihy a cedecka. Tak snad jsem Ti poradila. A na FB jsem Ti uz odepsala. =) PA |
| maw | 84192 |
|
|
23.7.2012 23:08:17
Děťátka, co pro tak starý dítě jako jsou ty naše, z Čech pro malýho Amíčka?
Něco, co tam nemají (Kacatko se tu zrovna vyskytlo) a s čím si vyhrajou... Nějakou dřevěnou hračku tahací s paličkama třeba... (ale barvy aby se neotíraly), nebo??? Tipy, rady, a kde se to koupí v Pze, příp. online? Kdyby na tom byl třeba Krteček, tak je to superbonus. Dík |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
23.7.2012 21:16:27
Jinak u nas se beha oa 106- ja ted nic nestiham- porad honim tu malou jesterku.
JE tak jina od TOmaska- jako ja je nijak neporovnavam- beru je tak jak jsou- ale treba Tomik kdyz spadnul, tak vzdy slaz jak ze slzaveho udoli- VErunka zucha porad- kor kdyz je unavena a CHCE A CHCE jeste porad tapat- a v zadnem pripade za ruku- tak odrene koleno- a ani pipnuti. ![]() Ale zas slzy jak hrachy kdyz jen tak z lehka reknu tytyty. a to mne kousne- az do krve- a ja zajecim auuu- a ona se taaak rozplace- to bych mela plakat ja, ne? ![]() No je to s ni sranda. tady mam kousek videa- mela zrovna naladu delat zviratka- tak sjem to chytla pro babicky- ted uz to zdokonalila- ale zas se mi to nikdy nepovede natocit-jak vidi fotak nebo kameru dela blbosti. =)) http://youtu.be/Cy1GO4a3ETQ Tady taky dela blbosti- ale ne tolik. Jinak (Az na to kousani astipani a nespani) je to moje zlaticko. Tomasek samozrejme taky- ten je ted na prazdninach u dedy a babi- a strasne tam kona. =) PRiucil se ledaccemus- treba vtipum o Pepickovi- =)) Vypravi mi je do telefonu. Pristi pondeli je tu, tak uz se na nej tesim. Musim naplanovat jeste nejakou dovcu- ale nejak se mi nikam nechce. JSem nejaka leniva. Doma je doma, ze? ![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
23.7.2012 21:09:16
Lei- gratuluji jeste jednou
![]() a hlasim se k tem co tehotnily a rodily desne daaaaavno. ![]() Strasne to uteklo. A ty neutikej odsud!! =)) |
| maw | 84192 |
|
|
23.7.2012 17:28:46
No jo, to víš, my už Tě (vás) známe, že
![]() No a rodila´s s náma včera... ...a máš tu dvojče... ...a hlavně: máš tu NÁS, že? ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
23.7.2012 11:06:09
Bobíku, Wis, Katko, děkuju moc za gratulaci
.Tak to je zvláštní, zatím jsem v menšině, co se vzpomínek na těhotenství týče. Je tu ještě někdo, komu to nepřijde tak dávno? Jo, malinké miminko, to si taky dost dobře nepamatuju, respektive M překrývá všechny své dovednosti těmi novými, takže si někdy jen tak pro legraci vzpomínáme, jaké to vlastně bylo, když jen ležela a maximálně máchala ručičkama, když nic neříkala...ale těch devět měsíců a porod mám v paměti celkem detailně. Takže se tu určitě podělím o své pocity a akutality, mám-li být upřímná, tak si nějak na lednu zatím přijdu jak cizinec, nemám energii se tam nějak svěřovat, přijde mi, že patřím sem a že mi tu dokážete případně stejně fundovaně poradit - protože přece všechny jsme byly těhotné včéra, ne? ![]() Joll, jasně, ozvi se. Hned jsem si říkala, že ten "lajk" na nšem facebooku má na svědomí asi D., když jsem viděla botanickou zahradu. Musím tam dát nějaká aktuální fota, sklidili jsme oves, tak M skákala v hromadách , lípnu to tam. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
23.7.2012 10:21:23
Nazdárek!
Konečně je venku hezky,tak hned jak se Leuš probudí, vyrazíme. V pátek večer dostala horečku,měla ji celo sobotu (kolem 39), v neděli po ní nebylo ani památky a našla jsem v pusině kousek vylezlé pravé stoličky,tak snad to bylo opravdu jen od zubu. Dnes v noci docela i kňourala, přelízala, tak i toto by tomu nasvědčovalo.Teď to dospává. Katuš, zatím jsme s Wis domluvené na středu? Přijela by jsi? Jak je Tadíkovi? Lea se přes víkend naučila říkat "tati" a je to strašně krásný, když jde za Davčou, podává mu hračku a říká "Tati,na" ![]() Jinak já mám taky pocit,že jsem snad ani nikdy těhotná nebyla a že Leuška nebyla malé miminko. Minulý týden byla na hřišti maminka s novorozeným chlapečkem, mě se zdál hrozně malý, říkala jsem si, že bych si takhle malé miminko bála i chovat a pak jsem si uvědomila, že jsem chovala i menší miminko a to Leušku, protože když jsem se s tou maminkou bavila,tak ten chlapeček měl po narození skoro 4kg a 52cm.Přišlo mi neuvěřitelný, že jsme takového drobečka měli doma taky... Je to tááák dávno... Tak snad ještě jedno miminko mít budu... Lei, a určitě sem piš o mrňouskovi. Jak psala Kat, všechny to tu s tebou budeme prožívat. A ještě jsem měla prosbu, mohla bych ti na mail napsat pár otázek ohledně té fair trade snídani? Davča by ji chtěl ke konci léta uspořádat v botance. |
| Bobík* | 31283 |
|
|
21.7.2012 17:15:21
Lei, moooooc gratulujeme
![]() ![]() ![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
20.7.2012 21:37:01
Lei - strasne moc gratuluji, mam obrovskou radost, to je uzasna novinka
![]() ![]() ![]() A pridavam se k Maw - ja mam taky pocit, ze jsem byla tehotna pred dlouhymi roky, pripadne, ze to byla tehotna nejaka jina zenska, o ktere jsem zrovna cetla knizku..... Ja mam obcas takove pocity, kdyz se vracim do sve minulosti, ze se nektere veci jako by nestaly mi, ale nekomu hodne blizkemu, takze to tak dobre vim....a moje tehotenstvi je jednou z tech veci.... prehistorieAd pondeli - ja to jen tak placla, pokud by se vam vic hodilo ut nebo st, staci rict....Akorat jsem teda nevymyslela zadny nahradni program, nez Ikea - fakt nevim, co v Brne... Leda, ze byste chtely dojet k nam ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.