Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
20.7.2012 9:04:29
Lei, téda, obrovská gratulace
Jsi nám to tedy dlouho tajila Tak hlavně at jste všichni ok! Už vidím, jak tu na nový rok s tebou všichni virtuálně rodíme ![]() Hi hi, prej spaní ve velký posteli. Jo, tak to Tadeáš taky...v manželský ![]() ![]() Ad.pondělí sraz...jak jsem psala už Joll, uvidíme, jak T. na tom bude. Měl ted 3dny horečky, chjo, zas a zas...už mě to nebaví. Ale tentokrát to bylo asi z očkování, nevím. Očko měl minulou středu, tak to možné je. Jenže včera jsem si všimla, že hodně vzadu v pusině poraněný jazyk, bud je to nějaký mega aft nebo nevím. No čekala jsem už dlouho, dnes s ním jdu k dr a pak uvidím. Když bude přes víkend ok, tak v pondělí do Brna přifrčíme. |
| maw | 84192 |
|
|
19.7.2012 22:55:26
Jo a velká postel u nás vypadá tak, že B se vzbudí, kvíkne, já volám že už jdu, což čekával... Teď se s ním srazím ve dveřích...
Nebo prostě se kojí, usíná... najednou se probere, sleze odejde... |
| maw | 84192 |
|
|
19.7.2012 22:04:42
To je sranda, mě už nějakou dobu připadá, jako bych s B nebyla těhotná nikdy, nebo šíleně dávno, v nějký prehistorii.
![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
19.7.2012 22:00:02
Holky, děkuju. No, chvílemi mi zatrne, když mi dojde, že to jede celé nanovo...a přitom to je/bude úplně jiné. Přijde mi, jako bych s M byla těhotná včera.
Joll, vidíš. To jsem ráda. Ten konec vše vysvětlí, co? Na ten film jsou dost rozporuplné názory, buď se líbil moc nebo vůbec, není u něj mnoho neutrálních názorů. Mně se líbil. Luci, velká postel, Jeníček je šikula, to si u nás neumím představit. M se mele a stoupá si v postýlce a když spíme někde, kde postýlku nemá, tak to je děs, začne v noci lézt z jednoho konce na druhý (chce dolů, ale tam by si stejně jen čupla a zase vřeštěla, takže jí jí bráním a ona kvičí o to víc) ...ona nebyla noční spavec nikdy a lepší se to jen pomalu, nejspíš nastane změna, až ji odstavím (což bude asi brzo, ta těhotenstvím znovu citlivá prsa a její zuby je šílená kombinace .) |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
19.7.2012 21:53:19
Lei velika gratulace,to je parada
![]() Joll a nemuzou to byt zoubky? U nas se uz spi ve velke posteli a musim eict ze v pohode. Cekala jsem to horsi. Nocnibuzeni je stejne. Uvidime jestli se to zmeni po dovolene. |
| Voice | 66636 |
|
|
19.7.2012 13:22:43
Tééééééééééééééééda Lei!
Velká gratulac ![]() ![]() ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
19.7.2012 12:06:23
A ještě děkuju za doporučení, ať Černou labuť dokoukám. Stálo to za to
![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
19.7.2012 12:05:26
Lei, moc a moc gratuluju! Parádní novinka!
![]() ![]() Týjo, já mám radost ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
19.7.2012 12:04:50
Však jistě bude
. Dostáváš svolení být druhá nejlepší hned po mně . |
| maw | 84192 |
|
|
19.7.2012 10:55:40
Jako státnice s batoletem a ještě těhotná... Seš fakt nejlepší.
Já chci taky!!! (Mimino, státnic už bylo dost.) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.