Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lei | 37503 |
|
|
19.7.2012 10:11:35
A děkuju.
Teda děkujeme . |
| Lei | 37503 |
|
|
19.7.2012 10:10:52
Hele, jak sedíte na drátech
. No fakt jo. A na státnicích už bylo vědno, jojo. TP 20.1., momentálně 7cm . Já čekala s odtajněním, aby to na netu nevěděli dřív než naši . A pořád jsem si říkala, jestli se ještě někdo neozve, že teda taky... |
| maw | 84192 |
|
|
19.7.2012 10:06:19
Áááá, fakt jo?
Ještě řekni, žes to veděla už na státnicích, a já z Tebe ![]() Gratulace! |
| Lei | 37503 |
|
|
19.7.2012 9:53:56
Ahoj holky,
koukám, že téměř všechny diskuze matek starších dětí svorně mlčí . tak abych si tu nekrafala sama se sebou, tak si jdu popovídat na leden 2013 ![]() ![]() . |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
13.7.2012 20:34:57
maw, takhle se u nás děje už tři noci za sebou, tak doufám,že dnes už bude klid.
Ještě jsem se chtěla zeptat, myslíte, že nemůže noze ublížit, když bych Leince občas do deště dala holínky po mně? Mamka je minulý týden našla, vypadají jak nové, prý jsem v nich chodila párkrát, ségra vůbec. Leušce jsou akorát... V obchodě jsem se ptala na nové a prý se teď dělají nejmenší ve velikosti 20/21, Lea nosí botky 19 a ještě jí jsou trochu větší, takže v holínkách jí noha dost lítala, tak jsem je nekoupila... Můj rozum mi říká, že ublížit to nemůže, dkyž normálně má nové kvalitní boty a v gumáčkách stráví pár hodin měsíčně, ale raději se ptám ![]() |
| maw | 84192 |
|
|
13.7.2012 15:25:59
se asi něco dělo, přesně taková noc byla i u nás
dnes pro změnu budíček v pět |
|
|
13.7.2012 14:45:40
Wis,Kat, a kde by jste se chtěly sejít? Zase v Ikee nebo někde jinde? Fajn by byla i nějaká cukrárna,kavárna s dětským koutkem, kde by si prckové mohli vyhrát a vylítat, ale nic podobného neznám, takže bohužel neporadím.
|
|
|
13.7.2012 14:43:45
Z krup právě dělám jen šoulet a fazole taky jen do šouletu. Wis recept na čočku zní dobře,už jsem si to zkopírovala a někdy vyzkouším. Leince luštěniny nevadí a navíc jí fakt strašně moc chutnají. Když jsem minulý týden dělala hrachovou kaši, tak toho snědla víc než obvykle a ještě chtěla přidat. Tak jsem ráda, že aspoň něco jí tak chutná.
Wis, každé pondělí po víkendu ve Štítech Lea taky dospává. Tam na spánek nemá čas, pořád se něco děje, takže mi pak v pondělí spí třeba i tři hodiny odpoledne. ![]() Jinak už asi 14dní má stejný režim, vstává 6:30, spát chodí znovu po 9hod a spí tak 45min. Pak jde spát ještě jednou kolem 14hod,spí zase tak 45 min a večer ukládám krátce po 19hod. Jen teď tři noci po sobě jsou šílený. Tak po půlnoci se budí, jde k nám do postele a pořád se hrozně vrtí, vstane, po čtyřech odleze k našim nohám, lehne, dříme, za chvilku se probudí, leze zpátky, hlavu si dá ke mně, nohy k Davidovi, neopomene ho koupnout a zase spí, po chvilce je zase vzhůru, hlavu k davidodi, nohu do mého nosu a spí... a tohle dělá třeba i do čtyř ráno...Nevím, čím to je. Jestli zubama... Dneska v noci jsem už byla vzteklá, šupla ji do postýlky a po chvilce zase vyndávala, protože tím lezením a převalováním se pořád bouchala, řvala u toho... UŽ se těším, až bude chladněji a bude zase moct spát ve spacím pytli, protože to pak fakt spí klidněji. |
| maw | 84192 |
|
|
13.7.2012 13:51:14
Tak já problémy s luštěninama ani cibulovina, natož kořenovou zeleninou nikdy neměla, až po porodu...
Něco se změnilo, nějaký ten kojící hormon mi ovlivňuje trávení. Něco nedělá problém mně, nebo minimálně, a dítěti hodně. Mně to teda dost točí, protože z jídelníčku nám toho vypadává děsný množství tím pádem... ale zas Bohu díky, že nejsou žádné neg. reakce na ty věci, co jíme. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.