Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
9.7.2012 12:48:02
Ahoj holky,
tak jsme po týdnu zase s Leuš samy. Byli jsme v těch Štítech a naprosto paráda. Krásně jsem si tam odpočinula, Štěpa se vyřádil a Leinka taky. Pořád si hrála s kočkami, se psem, čvachtali se v bazénku, objevovala taje domečku a byla nadšená z každého hmyzu a ptáčka Bbaičky si nás všech taky užily, takže spokojenost na všech stranách.Zkusím vás dočíst. |
| maw | 84192 |
|
|
6.7.2012 12:52:05
My zdravíme Katku trojmatku i ostatní!
Vedra mawinka zvládá statečně - doma v chladným baráku to jde, na zahradě to jde (odpo stín, většinou i kapku pofukuje), ale jinde teda běs... vedro... Onehdá jsme se vraceli z výletu vpodvečer a kousek od baráku jsem s sebou málem sekla... Fakt vedro. Resumé posledního měsíce - první opakovaný znak: světlo (míněn lustr), v noci se probere, klekne, hlesne, ukáže k lustru (v pokoji tma, nic nesvítí), podlomí se a spí dál. Co na tom má nevím, jako novoš pozoroval dlouho všude stropy (i nezajímavý), asi se to vrátilo - další znaky: letadlo, vlak, auto - zvukově motorka To vše mi přehrává skoro pořád, protože když je ticho a klid a otevřený okna... Je to kluk no. Zajímavý je, že jídlo, pití ap. neukáže, to je asi spokojen s tím, jak si to vyřve... Slova: čiči a PTÁK! On to fakt řekne! K je tedy mírně neznělé, ale to PT, on to jako dává.... Ukazuje prstem kamsi, nic neidím, tak fakt PTÁ(k)!! (A já mu jak debil říkala skoro furt PÍP. ![]() Jinak lítá už dost, valil za mnou k bráně, já na ni bacha, aby ho nesejmula, jak se přiblíží.... a jak jsem ji chtěla přidržet, tak mi proběhl a byl venku a mazal pryč. Nebojsa Amundsen. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
5.7.2012 23:18:23
Katko, jj, určitě doporučuju, já bych ten stan dala taky jedině s manželem, byli jsem tam s kamarádkou, nakonec její manžel musel kvůli práci zůstat v Praze a to měla jen dvě děti, stejný stáři jako moje děti a bylo to znát, byla jsem ráda, že tam mám Tondou sebou, když chlap pomůže, je to lepší a hlavně má u děti větší autoritu, děti zabaví a tak.
|
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
5.7.2012 22:46:32
Mariko, tak Chadimův mlýn doporučuješ? Uvidíme příští rok, snad nám to taky vyjde. Mě stále dost mrzí, že nevyšly tehdy ty Hartmanice, holt jsem to blbě domluvila
Jinak stanování je super, mám z klukama odzkoušeno, ale letos se brzdím, nějak zjištuju, že nemám síly to sama v tom stanu kučírovat, ráno utahaná, slunko do stanu pere od 5hodin, kluci vzápětí taky vzhůru, pak únava, hic a ted jsou na mě tři, takže přemýšlím a přemýšlím a asi to vzdávám. Jedině by drahá polovička nechrněla pod širákem a šla s nějakým synáčkem pod druhý stan, at se tam se všema nemačkám. No nevím. A představa, že jsem s něma týden pod stanem, tak to absolutně nezvládám, ale uvidíme příští rok, no. Se dvouma tohle ještě šlo, ale se třema to vzdávám. Musíme nacvičit kdo s kým a kde bude spát.Mariko, k těm domácím repelentům...na mmb jsem něco zahlédla, neznáš? Recenze tam jsou, myslím, dobré. Lei, no tak zdravá školka v létě...většinou to bývá lepší, oni jsou i děti každé dopoledne venku, tudíž nejsou mezi sebou tak v kontaktu...kdyby nějaké z nich chrchlalo. My jsme holt letos měli fakt na streptokoka "štěstí", od Vánoc už 3x a bohužel pokaždé atb, bez nich to asi nejde. Nejvíc mě mrzí, že to vždy odnese i nejmenší. No nic, ted k lepšímu tématu, dnes jsme konečně vyrazili k vodě, teda na místní koupaliště, Tadík byl nadšenej. Do rybníka se ho bojím dát, má po sobě trošku atopák, aby se to nerozjelo. Zítra razíme znova, než nám začnou opět bouřky. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
5.7.2012 22:32:36
Holky, koukám, že je to tu při prodlouženém víkendu mrtvý, já jsem v Praze poslední dva dny, v sobotu už odjíždíme na chatu, tak se tu s vámi loučím, za dva měsíce se na vás budu hrozně těšít, možná přijdu jen pozdravit, pokud pojedu do Prahy na otočku.
Krásné léto všem |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
5.7.2012 15:27:49
Já právě četla, že se dá vyrobit, ale nevím, jak moc to učinkuje. Je teda pravda, že my ještě letos klíště neměli, fakt to nechápu a v Kersku chytíme každoročně jedno dvě, spíš tam máme problém s vosami, který jsou docela útočný a taky tam máme sršně, ale ty jsou hodný, jen člověk nesmí mít pech a omylem nějakou zasednout, přimáčknout nebo tak.
|
| Lei | 37503 |
|
|
5.7.2012 10:57:45
Katko, tak snad teď v létě si dáte od nemocí oraz, ne? Ťuk, ťuk. Jestli teda máte kluky doma. Ačkoliv nějaký prázdninový školkový provoz by měl být asi taky nemocíprostší, ne, nebo jsem jen naivní?
|
| Lei | 37503 |
|
|
5.7.2012 10:56:07
Mariko, to je skvělé, že se vám tam líbilo!
Ten repelent je koupený v UK a obsahuje jenom bylinné výtažky. Ale až mi dojde, tak uvažuju o tom domácím. Jinak jsem koupila dětský Diffusil a stříkám jí botky a kalhoty, protože ta klíšťata jsou fakt všude. Na ty komáry M zabral gel koupený v tom DMku, takže nemusím pro nic do lékárny - hlavně jsem nechtěla, aby si to začala škrábat, ale dobrý . |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
4.7.2012 22:43:49
Jo a Katko, Maty zatím taky nechodí, myslela jsem, že je už poslední, zatím se ani nezkouší pouštět, pouští se jen v momentě, kdy se opírá tělem o nábytek.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.