Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
30.6.2012 0:23:27
Voice- GRATULUJI k prijeti na skolu.
To se tak hezky cte jak se maji holky rady- u nas je to trochu jinak. MAji se radi- ale VErunka teda trochu Tomaskovi ublizuje. MA 4 zuby- ale pouziva je celkem umelecky- uz nekolikrat Tomika tak kousla, ze mu tekla krev. Taky stipe a nevaha mu jednu vrazit kdyz ji stve. Odkud to ma nevim- Tomasek byl uplne jiny- on by mouse neublizil. Ale babicka mu rikala, ze jako mala taky kousala- ze by geny? Kazdopadne to nikde nevidi- ale jemna kvetinka to nebude. Vedra- u nas to same- vcera bylo 38- vecer v 10 bylo jeste stale 30 stupnu. Hruza. Mala mela anginu, tak brala ATB, pak se 7 dni po brani atb tak strasne osypala- ale vsude- opravdu hrozne- tak nam je vymenili- ale osypana je stale- tak do tech veder nemuzem tuplem- hned ji to zcervena a potom asi vic svedi. Tomasek letel na prazdniny do Cech, tak mesic mame na to aby ta mala jesterka se odnaaucila kousat. |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
29.6.2012 21:08:23
Ahoj
![]() No tak ja uz jsem se k tem vedrum vyjadrovala, taky to nesnasim.... Takze ven chodime hned po snidani a pak az po pate, kdy mame na vetsine terasy konecne stin....Akorat narozdil od Lei tak Pata ma s pobytem doma docela problem, porad mi ukazuje, ze chce ven a kdyz mu vysvetlju, ze ne, ze je tam moc horko, tak to nechce pochopit a vzteka se . Ja uz taky pomalu blaznim z toho hluku - on je totiz milovnik hrncu a vydrzel by s nema triskat od rana do vecera (kdyz uz teda nemuze byt venku) , navic cim vetsi kraval tim lepe, takze si je vzdycky nataha do predsine, kde mame dlazbu a mlati tam s nima o zem...Ja to nechapu, my jsme s manzelem oba takovi klidasi, tak po kom ma to dite tak rado hluk???? ![]() ![]() Kdyz nemlati s hrncema, tak vytahuje boty z botniku a rozhazuje je po celem byte, obcas nejakou oblizne.....![]() Takze ja se strasne tesim na ochlazeni - i kdyz venku musi prenaset kazdy kamen, ktery najde a narvat si ho do pusy, prozkoumat kazde ptaci hovno (pardon) , tak se to s celodennim pobytem doma fakt neda srovnat....Vajgly zatim moc nepotkavame, nastesti....nemusime mit vsechno ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
29.6.2012 21:06:55
Ahoj,tak my pozítří odjíždíme od toho Chadimova mlýna, budete tam Lei?
|
| Voice | 66636 |
|
|
29.6.2012 19:56:40
Také to vedro nemusím...Kdyby tak byl stín všude kde se pohybujeme
![]() Lei, přijali mě na doktorské studium speciální pedagogiky na UK v Praze. Neroztečte se všichni ![]() |
| maw | 84192 |
|
|
29.6.2012 16:53:46
Včera k večeru jsem málem nedolezla domů, jak mi bylo zle...
Venku leda ve stínu... Ráno líp než večer... rozpálenoo... |
| Lei | 37503 |
|
|
29.6.2012 15:09:10
Teda, Voice, to Ti moc přeju a gratuluju!
A co je to za obor? Jestli to nechceš psát veřejně, tak do deníčku :). Já včera odpromovala, ale na Ph.D. jse, se nakonec nepřihlásila, urovnala jsem si priority trochu jinak .Vám taky pěkné letní dny, já se přiznám, že tohle vedro je na mě moc, chodím ven s M v časném dopoledni a pak zas tak kolem páté, já to nezvládám . Naštěstí tady může nonstop na otevřený balkon a byt je velký, takže se zabavíme. |
| Voice | 66636 |
|
|
29.6.2012 13:55:32
Ahoj všem po velmi dlouhé době
![]() ![]() ![]() Omlouvám se, že píšu s takovým zpožděním, občas jsem nahlédla, nebo odpověděla na diskusi na rodině, ale nějak jsem nestíhala a nepřispívala. S vámi, co jste na facebooku jsem "v kontaktu", tak vím, jak vám miláčkové krásně rostou a jaká jsou to zlatíčka. Terezka je pěkný fiškus, na chůzi si dala na čas, začala až na konci 13. měsíce, ačkoliv nám na svém roce přešla půl pokoje. Pak si dala pauzu....A teď na to vzpomínám, protože pokud bdí, tak převážně kramaří nebo běhá tak, že by Forist Gump mohl jen tiše závidět ![]() Jsem uběhaná a večer usínám snad ještě dřív než zavřu oči. Stihla už i neštovice, které přinesla ze školky Natálka (ta měla pár pupínků a jinak byla OK), jizvičky v obličeji má však stále, nějak dvakrát rychle se jí to tedy nehojí. Perlou bylo to, že jsem si neštovice užila s ní, ve svých 35 letech a byl to tedy mazec ![]() Terezka umí už ledascos říct, začínáme se domlouvat ![]() Holky se mají moc rády, Natálka je takový pečovatelský typ, někdy mám pocit, že je "platnější" než taťka (snad by se neurazil). Bez Terezky nedá ani ránu a malá bez ní, tak je to fajn (až na ojedinělé roztržky, např. když Natálce roztrhá výkres, co vyhrál první místo v soutěži... )Pro Lei - představ si, že mne do toho doktorského studia vzali Tak mě čeká 4 - 8 let rádná nálož literatury a studia.UfffMějte se krásně, užívejte slunka. A hlavně - hodně zdraví prckům i vám |
| AsiD | 110366 |
|
|
28.6.2012 21:55:16
Joll, asi následek hezkého počasí a blížících se prázdnin
Já sem tam po večerech nakouknu;-) Vajgle teda zatím nesbíráme, ale zato už máme za sebou první větší "držkopád" - bobča v chůzi akcelerovala příliš rychle a novou rychlost nezvládla, přičemž tatínek neprokázal dostatečně rychlou záchrannou reakci. A možná byly i erupce na slunci, protože do hodiny havaroval i starší potomek, který ztropil patřičně hysterickou scénu při dezinfekci rány - slyšela to celá ulice Jinak nás u staršího čeká zítra první vysvědčení, což je naprosto děsivé, protože mi připadá, že to bylo včera, co jsme ho do té školy vedli poprvé. Se mi zdá, že jak stárnu, tak čas pádí čím dál rychleji. To bude na stará kolena asi pořádné tóčo![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
27.6.2012 19:42:40
Téda, tady je najednou mrtvo
![]() My teď doma taky trávíme minimum času. Většinou chodíme domů jen na jídlo, Leinčino spaní a já uklízím a jinak jsme venku. Zítra nám má dorazit půjčené nosítko, tak už se moooc těším ![]() Lea j občas taky uřvanec, zvlášť když není po jejím a hned ji nevezmu do náruče, ale jinak to celkem jde. Nejvíc mě rozčiluje sbírání vajglů. Dnes přes ty ruce dostala asi 15x, asi 3x kvůli tomu brečela, ale stejně si říct nedá. Jinak asi nic nového. Tak co u vás? |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
22.6.2012 20:57:14
Jj, Maty taky řve, když nedostane to, co chce, třeba ráno, když začnu dělat snídani a on to zmerčí, tak klidně ječí než uvařim kaši, vystydne to, případně udělám, nandám Elišce, neřkuli sobě aspon kafe uvařim. Jenže panáček to chce hneeeeeed. Dřív pomáhala třeba křupka, ale dnes už se většinou nedá ošálit, takže fakt klidně těch 20 minut prostě prořve, nevím, co s tím, je to pěknej vopruz, ale nedoveřenou nebo horkou kaši mu přece nedám.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.