| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 22350  [Dalších 21470 >>]
Lei 37503
21.6.2012 16:53:50
Mě klepne. Dala jsem M na balkon takový ten minibazének s cca 2 l vody, do toho ty její kramoury, co si s nimi hraje, sedím v obýváku u netu a na půl ucha poslouchám, jestli se tam nedějí nějaké podívné zvuky, M mrmlá, dobrý, pak slyším pořád hekání a takové šustění toho bazénkového plastu, a když už mi to šustí u ucha, tak zjistím, že M milý bazének převrhla a dovlekla sem, kde s ním vítězně běhá v kruhu ~8~~a~~:-D.
Silva81+chlapeček 104438
21.6.2012 14:57:44
Tak to je super, ze uz je lip ~R^ Ty vedra jsou fakt hrozny....~a~ O vikendu se ma trochu ochladit, uz se tesim....~b~
No kopr mu asi doopravdy nechutna, on obcas odmital jidlo, kdyz neco ochutnal poprve, tak jsem ho nenutila, pak treba pozadoval totez jidlo z naseho talire a jedl to. Nebo jsem mu to dala k obedu druhy den a uz to jedl, protoze tu chut znal. Ale vcera plival a pak se rozplakal, protoze jsem mu vzala misku s polivkou a chtela mu dat prave tu "hnusnou" koprovku. ~t~ My koprovku taky mame moc radi, tak ja nevim, co se tomu decku na ni nezda.....~:-D~;)
Lei 37503
21.6.2012 14:07:59
Wis, asi to bylo fakt z vedra, dnes zatím akce proběhla 1x, je teda na dietě, uchýlial jsem se k nelokálnímu banánu, zhltla ho jak malinu, a k obědu rýži, jestli to bude do večera ok, tak večeři už jí dám normál (co vymyslím :-D)...řidší to bylo (nemělo to tvar), ale tekuté ne. To je popis ~:-D.

Mňam, koprovka...bych si dala, já ji mám ráda moc.
Silva81+chlapeček 104438
21.6.2012 13:27:38
Ahoj - Lei a jako kaka ridce? Protoze Pata ma dny, kdy taky klidne kadi 5x misto obvyklych 1-2x, ale vzdycky je to tuhe, tak to neresim.....~d~

Maw - Pata taky miva horkou hlavu, ne celo a tvare, ale tu vlasatou cast. Kdysi jsem merivala casto a zjistila jsem, ze to neznamena teplotu, proste to tak ma, prave jsem si vzdycky vzpomnela, zes psala, ze B. miva taky horkou hlavu. Teple koncetiny miva snad porad, on je vubec cely nejaky horkokrevny, je mu porad teplo.....Jeho obvykla provozni teplota je 36,9, rikala jsem to doktorce a rikala, ze nekteri lide to tak proste maji. Jinak mame taky ten digitalni teplomer a meri spolehlive (znacku nevim a nemuzu se jit podivat, prave jsem vytrela ~;)) a kdyz dam Patovi neco extra zajimaveho do ruky, tak se i necha zmerit. ~j~

Jinak diky za rady ohledne mlika, tak jsem mu tu koprovku zvlast nedelala, ale stejne to nejedl, asi mu kopr nechutna - kdyz mu neco nejede, tak to spolkne a hned hlasi, ze teda ne ne ne, to on jist nebude, ale koprovku vylozene vyplivl, to jsem u nej jeste nezazila. Asi ma ke kopru fakt odpor ~t~
maw 84192
20.6.2012 17:33:41
...a být to jako časová shoda s těma jahodama
maw 84192
20.6.2012 17:33:26
Lei, může mít taky průjmík z vedra.
Lei 37503
20.6.2012 16:42:11
Hm, M dnes vřeštěla u trhání jahod, že chce hned, pak koukám, sama si tam chňape a ujídá, ale chytla i jednu zelenou, tu pak vyplivla, já jí je vždycky meju, no tak teď měla pár nemytých a doufám, že s tím nesouvisí to, že se od rána už počtvrté po... (jahody byly kolem deváté). Mám trochu vítr, zrovna jahody jsou taková zeminou dost zprasená zelenina. Dám večer rýži a zítra uvidím. Když dost pije, tak může ještě zítřek nechat na pozorování a jít kdyžtak k Dr. v pátek, ne?
maw 84192
20.6.2012 15:24:45
A taky ti vaši táááák vřeštěj, když není, co chcou? ~a~

(pak mám něco dělat, něco někam dám, chce to, nebo tak ne, jinak, nemůžu nechat, řev...)
Lei 37503
20.6.2012 14:02:02
Nebo ten černý čaj, no...

Hele, já z toho teploměru jsem úplně nešťastná, co my máme, je to Hartmann digitální, strčí se do patřičného otvoru a čeká se, než zapípá, což je, když to 4 vteřiny vůbec nestoupá, či co. Tak podle tohoto přístroje jsem asi celá rodina ryby. Zatím jsem ho teda v podstatě nepotřebovala, ťuk ťuk, ale až třeba bude, tak netuším, čemu mám věřit, i s nějakým přičtením a odečtením se dostávám stále na hausnumera.
MarikaP+3 82381
20.6.2012 12:59:19
Maw, no to bych neřekla, že se čilost a horečka neslučují,moje děti odpadávají až u 40 st., ale stejně bys s tím asi nic nedělala, takže záleží na Tobě, já mám ten ušní teploměr, takže změřím během 2 vteřin, ale když jsem dávala teploměr do zadku, tak jsem měřila až ty vysoké, jen abych věděla, jestli to ještě nejde nahoru a případně abych dala zábaly.
Na pupínky nic, maximálně dětský zásyp, pokud je to od potu.
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 22350  [Dalších 21470 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.