Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| maw | 84192 |
|
|
20.6.2012 12:56:40
A padnu
![]() Uložila jsem spát, za chvíli přišel, teda ještě přilezl - SÁM hned po probuzení, ale slízá vyšší postel a vždy volá, hlavně rozespalej nebo unavenej slízat odmítá i na výzvu. |
| maw | 84192 |
|
|
20.6.2012 12:54:58
Zátylek nee a nos taky nee, spíš nad čelem a hlava shora nebo z boku.
Jojo, taky si říkám, že horečka a čilost se neslučuje. Nevím, jestli hrát může zub nebo něco jiného... A propos, čím mažete - krupička na obličeji a na jedné straně v okolí klíční kosti... a v jednom předloktíčku - myslím, že vše od potu... obličej mi přijde asi kombinace potu, oslintání (má nejvíc pod bradou, pod nosem a kde se matle, na čele sázím pot), ale nějak se to drží i v chladnějších dnech i při větrání... Z jídla mi to nepřipadá, je to takové nejednolité a vysušené, prostě mi to nejvíc připomíná jeho krupičku z opocení. |
| Lei | 37503 |
|
|
20.6.2012 12:15:57
maw, co nos a zátylek? zatím bych neřešila, jestli má jiskrná očka
![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
20.6.2012 11:55:48
Mariko, já mažu na to, co je po ruce, klidně i na rýžový polystyren, ono se to zamaže do těch otvorl a přiděluju buď kousky do pusy nebo dám kus - dle situace, jak a co kolem může zmazat. Ale většinou na chleba. Samotné na lžičce by si to ale dala nejraději, ale tolik jí toho zas dát nechci.
Tak, naložila jsem do trouby lasagne, M měla květákovou polívku, ale asi si dá s náma druhý chod , vypadá to dobře. Moc jsem to nesolila pro jistotu. |
| AsiD | 110366 |
|
|
20.6.2012 9:25:13
Lei, díky moc za info ze Šumavy. Počasí vám vyšlo hezké, že jo? S chutí jsem početla a už se těším, až taky vyrazíme - snad to klapne
A díky za tipy, budeme v apartmánu, takže asi využijeme tipu na stravování - i když teda budeme v Borové Ladě, ale předpokládám, že se tak nějak budeme pohybovat po nejbližším okolí. Tak už jen aby děti byly zdravé - ne jako tento týden, kdy jeden zvracel a druhá teplotkovala... a k tomu pařák, už nám to včera všem lezlo trochu na mozek![]() |
| maw | 84192 |
|
|
20.6.2012 9:05:45
Holky dotaz: horká hlava (mívá tak často, že to neznamená nic, ale teď mi přijde víc), horké dlaně, a nohy (od kotníků dolů) taky nemá studené jako z naší podlahy vždycky... Jinak čilé akční dítko jako vždy... Myslíte, že má teplotu? Zvýšenou bych stejně neřešila, a víc - to už dítko je trochu povadlé, vidět na očích a tak, ne? Udržet v klidu by stejně moc nešlo... jen jestli se případně snažit o změření...
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
20.6.2012 8:59:28
Lei, to jí ty pomazánky mažeš na rohlík nebo chleba? Já totiže ještě Matymu nedávám běžně pečivo, jí třeba rýžový chlebíky a tak, ale to by byl zase asi totálně zmazanej, kdybych mu to na něj namazala. Nebo je jí Marta jako samotný?
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
20.6.2012 8:50:20
Tofu nedávám, i když třeba zrovna Strnadelová (jak jsem posílala ty kapitoly o atopu atp.) ho doporučuje, já se bojím té soji, je to silný alergen, něco jako arašídy a navíc se nedá moc sehnat jiné než z geneticky modifikovaný soji. Asi bych to tolik neřešila, ale manžel je atopik, tak se těch alergií bojím. Takže Eliška dostávala běžně tofu až od tří let, bud jsem jí jídlo oddělila, než jsem tofu přidala nebo jsem jí nandala a snažila se, aby tam toho tofu neměla moc, třeba 2-3 nakrájený kostičky jsem jí tam nechala, ale to už byla asi starší, já jí docela dlouho vařila zvlášť.
Jo a kulajdu měl Matěj už taky, ale já do ní nedávám mléko jen kelímek zakysaný smetany,mnam. |
| Lei | 37503 |
|
|
20.6.2012 7:53:46
Joll, jo, na ty jsem zapomněla, po zeleninových paštikách se M může utlouct, zejména ty Alnaturácké z DM, což, přiznejme si, dost leze do peněz - ony totiž ty klasické, v takovém tom střívku nebo aluminiových plechovkách, u nás v K. vůbec nikde nemají
, takže DM je poslední inštance. Už jsem ale několikrát udělala pomazánku doma z červené čočky nebo cizrny, nemám je ale ještě dost vychytané chuťově.Rýma - já bych asi šla, beztak ji bude mít ze suchého vzduchu - já se ráno taky skoro nemůžu nadechnout. Ale posuď sama, nechci to bagatelizovat. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
20.6.2012 7:31:37
Ahoj holky,
kravské mléko ještě nedávám. Lea dostává Sunar, pije ráno a večer, pokud je nemocná, tak i místo normálních jídel. Kravské mléko měla zatím asi 2x v bramborové kaši... Občas ochutná od nás kefír. Postupně ale asi budu dávat víc a víc. Tofu už taky jednou ochutnala, protože občas kupujeme. Mě osobně moc chutná, ale ještě víc mi chutnají takové ty paštiky ze zdravé výživy (jiné nekupujeme), kde je taky soja, takže třeba tofu se snažíme omezovat, protože jak píše maw, soja ve větším množství zdravá není. Lei, Šumava je můj sen! Strašně ráda bych se tam podívala, ale zatím je to na nás daleko. Tak snad za rok nebo dva. My se za 14dní chystáme na týden do Štítů a zrovna budu mít pujčené i nosítko, tak se moc těším a jsem zvědavá, jak rychle se s ním naučím zacházet. Máme v plánu několik výletů,takže se určitě vyzkouší. Vedra nesnáším...Osobně nejvíc miluju jaro a hlavně babí léto a pak zimu, když je hromada sněhu. Ven chodíme hned kolem sedmé, jdeme nakoupit, do parku, pak jsme zalezlé doma a vycházíme zase až po 15hod. a to jdeme jen na hřiště MC, kde je chládek díky vzrostlým stromům. Dnes jsem měla v plánu jít s Leuš na bazén, ale od včerejška má rýmu, tak teď vůbec nevím, zda jít. Co myslíte? ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.