| terapeutka | 100134 |
|
|
18.4.2013 6:50:29
No jesle jsou docela maras, protože nikde skoro nejsou. Já bych musela vozit Honzíka do úplně jiného města, než kde pracuju, což by byl dost opruz teda. A jsou to státní(!) a berou 4500(!!!) za měsíční docházku, maso docela.
Fakt ho ale budu muset někam upíchnout, protože tchyně užje z něj docela kaput a hlavně já jsem docela kaput z tchyně, když ji mám skoro pořád doma...všechno hledám (nádobí přerovnané, prádlo jinde, vyžehlené kalhotky...) Dneska ráno např. místo pozdravu jsem dostala seřváno, jaktože chlap ořezal včera tak málo tu okrasnou vrbu, kterou máme na zahradě (rozuměj -NAŠI VRBU, NA NAŠÍ ZAHRADĚ musíme ořezat tak, jak určí tchyně...), hned na to začala uklízet hračky a brblala cosi o vybuchlé bombě (nojo, děti si hrají a tak máme hračky úplně všude, od koupelny až do na půdu). Raději jsem vypadla na autobus o 10minut dřív, abych to nemusela poslouchat. nemůžu jí na to totiž nic říct, ona je v jádru zlatá a my ji potřebujeme, jinak můžu dát rovnou výpověď. No a hlavně takhle extrémně protivná je od doby, kdy se dozvěděla, že se budeme brát (po 10společných letech, 7letech společného žití,dvou dětech - asi to nečekala ). |
| cvrček + 5 | 67375 |
|
|
17.4.2013 21:25:30
No jo, čím se to děje, to vcelku chápu, jen mě vždycky udiví ty rozměry
![]() |
| terapeutka | 100134 |
|
|
17.4.2013 21:21:35
Jo a neteři při vztekání-brečení vždycky vyskáčou všude červené fleky po obličeji. fakt hodně, jak jsem to viděla poprvé, tak mě to úplně vyděsilo.
|
| terapeutka | 100134 |
|
|
17.4.2013 21:20:26
Neděste se školkou - my jdeme na zápis 15.5. a já počítám s úspěchem... jdeme teda do sousední vesnice (u nás je problém i udat tříleté). Loni právě ve vedlejší vesnici otevřeli druhou školku a brali tam všechny zapsané děti, včetně mladších tří let. Tak doufám, že letos berou taky, když oba plně pracujeme, babi už je na pokraji sil (Honzík je fakt divočák, neposedí ani minutku). Trvalé bydliště máme sice v jiné obci, ale přitom to máme vzdušnou čarou do té sousední školky blíže než do naší spádové.
Honzík se začíná rozkecávat, oblíbený pozdrav na rozloučenou je "sbohem a papa" a po ránu je fakt miloučký, když každému říká "Kačí, ahój!" (ségře), mamí ahój! tatí ahój, "maťošu ahój" (kocour Marty-Marťoš), Badý ahój! (psisku) a venku s oblibou řve na lidi "paní ahój" případně ještě"čau" u toho i mávne rukou.No ovšem dudlí na 110% a když má jít na nočník, je to jakoby sedal do mraveniště... |
| cvrček + 5 | 67375 |
|
|
17.4.2013 16:49:42
Dari, taky přejeme Ríšovi krásné narozeniny!
A mám dotaz, když se Vám dítě začne vztekat, taky mu hodně naběhnou žíly na krku? Vaškovi se totiž opravdu hodně zvýrazní, tak jen, jestli je to normální (čtyřleťačka se taky vzteká, ale jak má vlasy, tak nevidím nic). (Ne teda, že by to bylo až teď, ale nějak jsem nad tím tolik neuvažovala.) |
| Dari79 | 114243 |
|
17.4.2013 8:30:32
Ahoj.
Na minutu přesně před 2 rokama se nám narodil Ríša ![]() Toto uteklo ![]() D. |
| Dari79 | 114243 |
|
10.4.2013 22:04:42
Tak dneska (včera) pokrok:
umíme Á-hoj ![]() Jenom tátovi to nechce předvést. Ale byli jsme dneska na úřadu a tam se na výzvu vzorovně rozloučil a pak říkal á-hoj všem paním úřednicím, které jsme potkali ještě na chodbě. Ještě v autě domů jsme to trénovali, jak to tátovi předvede, a pak přišel táta a já: "řekni tatínkovi ahoj" a nic ![]() Taky jsme včera odpo přece jen byli u zápisu do školky s tím, že by (třeba) chodil od ledna na 1-2 dny v týdnu na 4 hodiny a pak od dubna třeba už víc. Ríšovi se tam líbilo, pěkně si hrál, dokonce nechtěl ani být se mnou u ředitelky v kanceláři, že on radši (sám) zůstane u hraček s ostatníma dětma a paní učitelkou (taková mladá kočka, si už připadám teda děsně stará ). No, asi ho stejně nezapíšou, byl tam nejmladší, a to ještě samozřejmě uvádíme narozen v dubnu a neříkám, že správně by měl být v červnu. Druhý nejmladší chlapeček je nar. v únoru 2011. Jinak všichni nar. 2010. |
| Dari79 | 114243 |
|
8.4.2013 20:42:24
Super. My to máme za 20 dnů a po pravdě už se trochu děsím. Loni to letadlo zvládl jakž takž, letos jsem na to zvědavá, strašně mě štve, že se do letadla nedají dát autosedačky, to vím, že by pěkně seděl a spinkal, jak v autě. Doufám, že celou cestu neprořve a že nebudou vřískat jiný děti a že poletíme v noci a tak. Taky doufám, že se nebude bát moře a vůbec že si to užijeme, když už to potvora stálo takových peněz.
Jinak u nás žádný pokrok - vystačí si se svými 5ti slovy a pár znaky ![]() |
| Lucieza + upíři 03,11,14 | 8923 |
|
|
8.4.2013 9:04:04
Ahoj holky, tak naše nejdelší věta je "Kde je Ali?" a říká i Alexi, taky skloňuje. Začíná ty slova spojovat. Na dovolený se projevila jako velká cestovatelka, neměla problém s ničím. x hodin v letadle - zábava, start - koukala z okýnka, první den v mínusu 4 hodiny se spaním - nevadilo. Nebála se ani vln, když byla červená vlajka a vrhala se tam neustále, no hlavně že se doma bojí vysavače a mouchy!
Že je společenská a má ráda nějaký rozruch jsem věděla, ale stejně jsem byla překvapená jak to dobře vše zvládla a když jsme šli s partou v 21:30 na shou M. Jacksona v hotelu to už jsem si říkala, že na ní bude fakt moc, randál, stroboskopy, tak ona si sedla a začala tleskat |
| Walerie | 20776 |
|
|
3.4.2013 22:38:11
Ahoj,
tak koukám jaké máte doma šikuly!!! ![]() U nás se zatím nemluví, výjimkou je máma, táta a ajpe (překlad - ipad). ![]() nezbývá mi než se tomu usmát, starší dcera v této době mluvila ve větách. Nočník zatím nehrozí ani náhodou a dudlík máme na spaní taky. Ale rozumí naprosto všemu, ukáže si když chce pít nebo jídlo, je krásně komunikativní a strašně se mazlí, pusinkuje. ![]() ![]() No a umí být pěkný raubíř, klasický rošťák, ale s tím se tak nějak počítá. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.