| MIKIMIRI | 113201 |
|
|
20.2.2012 10:08:57
Ahoj,no já jsem o tom zase až tak nepřemýšlela kolik dětí chci tak nějak jsem to nechávala že se prostě ukáže jak půjde čas. Když byli děti tři říkala jsem dost to už stačí,chtěla jsem holčičku a to se mi na potřetí podařilo,jenže pak přišel rozvod,čas kdy jsme byli sami,nemoc nejstaršího syna atd. a v té době jsem poznala manžela,děti neměl a po dvou letech mě udolal přemlouváním a tak se narodila Terezka. Je to opravdu miláček všech,docela jsem z toho měla strach,ale děti jí zbožňují a manžel taky (i když chtěl kluka
). A postěžovat si klidně můžeš,ono zase čtyři děti je hezky řečeno,ale ty nejstarší už se o sebe postarají sami takže to není zase tak hrozný a občas udělají chůvu nebo pomůžou doma takže to jde,i když každá víme že spoustu věcí za nás nikdo neudělá že . |
| Markét, Anička08,Adélka11 | 87458 |
|
|
20.2.2012 9:33:37
Ahoj Mirko,moc gratuluju ke čtyřem dětem.
Teď si tady nebudu moct postěžovat na únavu, protože proti tobě mám prd na práci. Sama jsem ze čtyř dětí a velká rodina je úžasná. Na druhou stranu to může být důvod proč,jsem chtěla děti jen dvě jsem z nich nejstarší. Terezka je určitě miláček všech. |
| MIKIMIRI | 113201 |
|
|
20.2.2012 9:07:03
Hezký den Všem,tak my jsme kousek od Tišnova,podle tabulky tu budu "vyčnívat" děti mám totiž čtyři,dva kluky 17 a 15let,holky 11let a v pátek půl roku
. Terezka se narodila 24.8. po komplikacích akutním císařem ,měla 3010g. a 50cm. Jinak bydlíme na vesnici takže je pořád co dělat,máme statek spousty zvířat,zahradu atd.tak se nenudím. No a co jiného napsat ani nevím však se ptejte koho co zajímá ...ráda odpovím na všechno . |
| Maky83-L 07+K 11 | 50374 |
|
|
19.2.2012 21:25:48
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
19.2.2012 21:20:13
Těhotenství jsem měla první úplně v pohodě, druhé trochu s komplikacema na začátku, ale nakonec vše dopadlo dobře. Hlavně každé bylo úplně jiné i břicho jsem měla u každého těhu jiné a tak jsem si myslela, že druhé mimi bude kluk. A byla to zase holčička akorát o 800g větší. U druhého jsem nechtěla vědět jestli čekáme chlapečka nebo holčičku. O pidi procento jsem si víc přála chlapečka, ale dnes jsem opravdu ráda, že máme dvě holky. Anička si s Adélkou moc pěkně hraje a všude se chlubí jakou má ségru. Obě se narodily v Podolí a nemůžu si stěžovat. Ani po 8h a Adélka byla za hodinu a půl na světě od příjezdu. Vše bez komplikací.
Teď zase přeskočím úplně jinam. Normálně jsem musela Adélce už složit sporťák. Prostě se už nevejde s fusakem do hlubokého kočáru. Jdu od pc musím se vyspat, protože Adél byla vzhůru třikrát a Ani přišla dvakrát k nám do ložnice. Holky já bych se tak potřebovala vyspat. Přes den vůbec není šance se natáhnout. V týdnu chodí Anička do školky jen na dopoledne a to stihnu akorát uklidit, uvařit a už zase letíme do školky.O víkendu také není šance. Tak holky dobrou noc a mějte se pěkně pa pa |
|
|
19.2.2012 20:51:03
Pěkný večer,
na pc jsem se dostala až teď. O víkendu jsem s holkama byla na návštěvách u babiček. V sobotu u jedné v neděli u další. Moje holky mají totiž 3 babičky a 2 prababičky(vlastní i nevlastní)+ dědy a tak je pořád kam jezdit Makky a Pajo, díky za typy na chůvičky. Bydlíme v bytě a doma bych jí vůbec nevyužila, ale jak někam vyrazíme určitě se šikne. Musím koupit hlavně nějakou s dosahem na zahradu.Koupím z druhé ruky, novou už nevyužijeme. Jinak abych taky napsala něco o sobě. Mám dvě úžasný holky to už víte Další mimi neplánujeme. Můj muž říká,že tři ženský mu doma bohatě stačí ![]() Bydlíme v Praze a je mi 31. Za cca měsíc bude už 32 ach jo. Můj velký koníček, před narozením dětí byla motorka.Můj muž motorkář bohužel není a když jsem otěhotněla motorku jsem prodala.Hlavně z finančních důvodů.Doufám,že ještě jednou motorku mít, ale budu je to opravdu záležitost a taky způsob jak si vyčistit hlavu. |
| Zuzulka7 | 102679 |
|
|
19.2.2012 17:47:45
ahoj holky,
koukám, že tady máme nějaký nováčky. Letem jsem to proletěla. Já taky často v noci kojím a zelenině malý moc nedá, takže skoro pořád jen kojím. Kaše ani UM mléko neuspělo .Holky napiště něco o sobě. Kolik vám je odkud jste a tak. Maky by sem mohla dát i tu druhou tabulku, kde je něco o nás. Pájo zdravím . Na té druhé diskusi by chtělo, abys pak chodila častěji. Píšem si tam dost otevřeně, tak asi proto tam ještě nejsi. |
| Pája10 | 90970 |
|
|
16.2.2012 13:33:05
Ahojky Maky, moc Tě zdravím! To máš pravdu, je pořádnej chlap a mám co nosit. Jinak velikost máme 74. Ono jak co. Třeba mám dvě vytahaný body 62.
![]() Market, já jsem si taky myslela, že je to zbytečnost. V paneláku dítě slyším. Ale v momentě kdy jsme třeba u našich na chalupě a malej spí na dvoře v kočárku, tak je velice oceňuji. Když je nevemu, tak stále běhám se ven dívat. A i teď je využiji,když mi malej usne v kočárku venku, tak ho nechám před bytem na chodbě, dám do kočárku chůvičku a vše slyším. ![]() A máme Philips. |
| Maky83-L 07+K 11 | 50374 |
|
|
16.2.2012 9:53:05
Markt, já je mám a používám.Zrovna ted poslouchám jak hraje kolotoč a malá si brouká, když pláče jdu dát dudlík, my tedy ano.máme Topcom
|
|
|
16.2.2012 9:26:00
Mám holky dotaz. Používáte chůvičky a jestli ano tak jaký?
Myslíte, že má smysl jí ještě pořizovat? Když jsem byla s holkama u rodičů Pavla lítala jsem pořád do patra kde mají ložnice jestli malá spinká. Pavel si myslí,že je to zbytečnost (jako většina věcí ), protože Adél už není úplný miminko.K rodičům jezdíme pravidelně a v létě se chystáme čtyři rodiny na dovolenou s dětma a nechce se mi pořád běhat do baráku jestli holky spí. Takže bych nějakou objednala asi z druhé ruky. |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.