| Handy | 38798 |
|
|
17.12.2011 20:34:34
Myško, já stříkám sterimar pro děti (takový ten světle modrý). Buď jí ty zatuhlé sople vylepí při pšíknutí nebo se rozpustí a když je zahleněná, tak jí odsaju.
No a pokud by byla zahleněná hodně, tak podložit postýlku na jedné straně a zvýšená poloha taky dělá dobře. ![]() |
| R+3 | 44628 |
|
|
17.12.2011 20:33:45
Určitě můžeš, Alex měl taky trošku rýmu, což není div, protože tady má příšerné sople každý
a kapala jsem mu na noc Nasivin pro novorozence a kojence. Takže mořskou vodu určitě můžeš.. |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
17.12.2011 20:15:25
Ne, vic nic, nastesti. Ted spala 3,5 hodiny, jen jsem ji trochu umyla zinkou a ted basti. Snad znivu usne. Ted uz zas teplotu nemela. Musim to pohlidat. Asi to nic neni, jen ttichu nachlazeni nebo neco chytla od tatinka. Ten byl zas marod. Trochu vic ma soplik, tak to bude asi ono. Muzu ji do nosiku striknout sprejem s morskou vodou nebo jen vytrit na tamponku?
|
| R+3 | 44628 |
|
|
17.12.2011 18:05:51
Myško, neboj, to bude dobrý.. Něco jiného kromě zvýšené teploty jí není, že?
|
| MyškaLL | 72634 |
|
|
17.12.2011 16:03:45
No tak dneska Kačka má zvýšenou teplotu. Ale ráno neměla a tak jsem ji dala ven. Spinkala zase dlouho a když jsem ji donesla domu, tak už měla 37,2 :-(
Mně je jí tak líto. Tak ani nemůžeme plavat...Asi vás budu otravovat o rady...poprvé mi stůně dítko, tak jsem z toho nešťastná... ![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
17.12.2011 14:09:10
Ahoj při sobotě!
Moni, s příkmama u dokrmovaných dětiček se může začínat od pěti měsíců, ne? Podle mě pokud dáváš sunar a malý prospívá, tak není důvod začínat dřív než v tom pátém. ![]() Myško, při teplotě ven nechodit, pokud to není nutné. Stačí dát do vyvětrané místnosti. Teplota se má podle některých srážet až od 38° /po odečtu/. Já teda dávám čípky nebo sirup podle celkového stavu. Marjánce jsem je ještě nedávala, ale třeba klukům pokud mají jen horečku, tak až od těch 38° (ono pokud jim vylítne teplota "z ničeho nic", tak to většinou stejně bývá dost vysoký) a pokud mají třeba rýmu a zvýšenou teplotu, tak jim to dám, protože většinou jsou to takový moje ubožátka v tom stavu. ![]() Byli jsme včera s Máří na tříměsíční kontrole a očkování, tak holčička naše velká má 7,15 kg a 64 cm. Očkování hexou zvládla celkem v pohodě, jen je trošku spavější, ale naštěstí žádné teplůtka ani zarudliny. Ony to naše děti mají naštěstí takhle všechny. Tak snad to vydrží i pro další očkování. ![]() Jsem teď tvořila nějakou PFku pro kamarádku a jdu zase uklízet, využívám toho, že je doma tatínek a zabaví robátka. Takže přeji pohodový víkend!!! |
| monika+09/11+04/98 | 114095 |
|
|
17.12.2011 13:43:31
Jinak malej měl na 3 měsících 5700g a měří 57cm. To se mi sice zdá divné, protože bodyčka 62 jsou mu už malá a 68 akorát na délku, ale budiž, naměřila to doktorka, budem ji věřit
Nelys, kdy máte začít s příkrmama? My můžeme prej od nového roku![]() |
| monika+09/11+04/98 | 114095 |
|
|
17.12.2011 13:41:12
TAK MYŠKO, MALÉHO PRÁVĚ ZE SUNARU PĚKNĚ BOLELO BŘÍŠKO, TAK UVIDÍŠ, NAŠEMU SEDÍ FAKT JEN NUTRILON.sorry za caps.. Jinak my byli na očkování a malej měl dva dny teplotu a byl mrzutej. S tím jak je nechávat venku taky nevím, když je fakt chladno, beru ho po hodině domů, nechám ho na chodbě, rozpnu fusak, kombinézku a nechávám dospat, sice je pak spocenej, ale pokud svlékám a vzbudím, je mrzutej. Když je slušně, nechávám venku celou dobu cca 3-4h co spí. S teplotkou ven nedávám, to se bojím, takže teď byl doma a řval jak tur, jak je zvyklej. Mě řekla doktorka abych mu už při 37,5 dala nurofen sirup, že je to i proti bolení hlavičky.. Když Járu bolelo bříško po mlíku, tak spal chvilku a pak se vzbudil a při brečení propíná nohy, tak pokud by to Kačka dělala, bude to sunarem
![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
17.12.2011 12:19:15
Zozi, koukám, že děcka jsou pěkně chytlavý
Snad si nechá Míša vysvětlit, že to není hezký, když tak patlá.. Někdy to dělají i když žárlí na mladšího potomka, že? Že se začnou chovat taky jako miminka, aby upoutali pozornost maminky Tak snad to není váš případ a fakt to jen chytla ve školce. Stejně je škoda, že se sebelepší a hodnější děcka ve školce zkazí, právě tím jak se chytají všech ptákovin od nehodných spolužáků...No ale s tím se nedá holt nic dělat.Saren, tak přeju taky aby výsledky dopadly dobře. A hezky ti Verunka prospívá Já jsem zvědavá na Kačku. 2.1. jdeme na další injekci a to bude mít taky 4 měsíce. Ale přes 6 kilo mít nebude. Ve třech měla 4 a půl, tak budu ráda, když bude mít kolem pěti kil. |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
17.12.2011 12:06:32
ahojte
![]() Přeju pěknou sobotu. Včera večer měla Kačkat trochu zvýšenou teplotu...s tím se asi nedá nic dělat, že? Prostě nechat tak....asi je trochu nastydlá Můžu ji i tak nechávat venku? Nebo raději ne?A zase jsem jji nemohla uspat. V sedm jsme vykoupaali, v půl osmé nakojili a pořádně usnula až v půl jedenácté. Mezitím jsem houpala a uspávala a výsledek byl vždy tak pětiminutový... Takže já jsem zelená, nevyspalá a to co jsem si naplánovala udělat...protože jsem si naivně myslela že nejpozději do půl deváté usne....tak nemám. No...co se dá dělat, že ![]() Ještě mě napadlo, jestli ji nepobolívá bříško z toho sunaru. Ale kadí pěkně. Vždy ráno a tak to bylo i před sunarem... Tak snad se to poddá a zvykne si. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.