| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 7860  [Dalších 7710 >>]
MyškaLL 72634
17.12.2011 1:47:46
Maesto, kdyz ona venku spi tak dlouho, ze mam strach aby se vubec vzbudila. A hlavne kdyz tak naprd pribira, tak si rikam, ze ji to papani bude chybet. Proste mam blbej pocit, kdyz ji nevzbudim...A nemuze si nejak otocit dennk rezim za nocni? Aby mi pak neprospala naopak den.... Ja mam proste strach a vucitky nechat ji spat tak dlouho. A jak dlouho ji muzu nechat venku dychatbten studeny vzduch??? To je dalsi, bojim se aby nenastydla. Teplo ji je to jo, ale co prave ten vdechovany vzduch?

Budim ji tak, ze ji vezmu domu a vytahnu z kocarku. Ona se pak zbudi pomalinku tim, ze ji sundavam overalek. Nedelam to nijak "drasticky". Zacne se protahovat a pak hazi ruzovoucky usmevy.
Maesta a zlatíčka 15791
16.12.2011 21:31:05
Ahojky,
saren - zdravíme, a´t vám vše dobře dopadne!!!!
myško - asi ten dokrm malá opravdu potřebuje, jen teda, já bych nikdy po zkušenostech nebudila - ono to pak nestojí za to a nakonec se dítko třeba za chv. zbudí samo - nic v toto případě neuteče - pokud nemusíš někam důležitě na čas......
zozinko - my v mš máme postiženou holčičku - tak né úplně nějak těžce, ale mentální poruchy chování tam jsou a ten náš nejmladší synek to napodobuje - vždy na něho musím dost zhutrta, protože mi to nejvíc dělá, když někam přijdem - to se až stydím, protože vypadá jak mimoń a přitom je normální- tak jsme si to vysvětlili, no a doufám, že to už bude dobré......

a. v celku spala i přes noc, tak jsem ráda, ale raděj nechám večerní shon - jsem na to samas a to fakt nevím kam skočit....někdy je to v pohodě - a. spinká, poumývám kluky - oni by se už i sami poumývali, ale nejhorší te´d už nejsou zuby, alelulošky - oni si je jen jedním prstíčkem pošudlí a to pak nestrojí za to - zlaté prcinky....
MyškaLL 72634
16.12.2011 13:01:14
No dnes v noci to bylo celkove nejake nestandartni. Nabourala jsem to tim ze jsem ji nechala usnout v pul sedme a v osm budila na koupani. Jenze ja potrebovala umyt vanu a napustit. U nas to nejde najednou. Napusti se vic jak pulka a uz neni tepla voda a musim tak deset minut po kat az se zas dohreje voda. A kdybych ji nenechala spat tak uz by to nevydrzela, byla nejaka unavena. A pred tim jsem zdobila cast pernicku a mamka pekla trisky, teda zaklad, z toho se pak narezou. Susit je budu az dnes.
No tak jsem po koupani nakojila a myslela si jak padne za vlast...ale prd. Bud byla pretazena nebo nevim. Ale asi jo. Kazdopadne strasne hystercila, kdyz jsem po ni vyzadovala spanek. Ale spala az do pul ctvrte. Pak jsem nakojila a uz u toho usinala, tak jsem vahal jestli dat jeste mliko, ale mela jsem ho nachystany, tak jsem ho dala, ze kdyz tak usne a nedopije. Jo opet jsem se spletla. Jak jsem ji dala flasku, vylitly ji vycka jak kdyby byly na perkach, vytrestila oci a tahala o sto pero. No a pak mi zas nechtela usnout i kdyz jsem ji dala k prsu, ze se udumla. Takze opet ne a opet hysterie. Kolem sedme vstavala. Ja u ni podrimovala a donutilo me vstat az to ze zacla mrcet. Mela totiz naloz v pline a to se ji nelibilo. No takze ksem si dnes uzila jen prvni pulku noci. Pak uz to stalo za houby.
MyškaLL 72634
16.12.2011 12:32:18
Ahij holky,
Sareno, Verca je krasna, jak se smeje :-) sikulka

holky, tento clanek dokazuke, ze vy co mate vice deti a vy co mate holcicky jste krasne zeny :-) U nas ostatnich se to jeste projevi ;-) my jsme taky krasne. Jo chudaci chlapi. Manzel mi napsal, ze si mel najit osklivku, ze nechce umrit na kortizol (doufam ze jsem to slovo napsala dobre):-D

http://ona.idnes.cz/nejpevnejsi-jsou-vztahy-atraktivniho-muze-a-osklive-zeny-pnm-/vztahy-sex.aspx?c=A110303_194154_vztahy-sex_lf
Sarena 33551
16.12.2011 11:38:47
Sarena 33551
16.12.2011 11:27:47
Ahoj holky, tak dočítám ve spěchu, malinkej je špatně tak abych byla u ní. Moc gratuluju Krystýnce k dalšímu těhu...taky bych do toho praštila hnedka, už jen kvůli tomu že mám strach, že příště už to nepůjde. S malinkou jdeme na testy kvůli fybroze až za 2 měsíce, dřív nám to neudělají. Tak se modlím, aby byla v pořádku. Jinak máme ve 4. měsících 6,350g a 65 cm. ~3~
Ja-a-deti 84136
16.12.2011 9:42:18
Zozinko,tak me S taky obcas prijde ze skolky a patla jako batole. Asi to tam slysi od mensich deti a napodobuje je. Ale tuhle mi zacal sislat i ten skolacek,tak to jsem nechapala vubec~:-D
Zozinka 66370
16.12.2011 8:47:08
krásný den

Myško,tak super ,že to zabralo..nemá cenu se trápit....
a na hlasování se juknu

Maesto..tak naše dívání dopadlo dobře,Míša na to byla tak dokonale připravená,že když se jí dnes ve školce ptali jestli by nechtěla přeci jen s dětma tancovat,když by něuměla všechny písničky/ale musím říct,že jich většinu umí výborně/,tak ona nechtěla,protože už byla prostě připravená na roli diváka....ale bylo to hezké,jen málo místa,měla jsem jí celou dobu na ramanou,aby viděl a Martin zase hlídal Vítečka,aby se nebudil,ale on to krásně prospal..dostali pak takové keramické mističky ve tvaru rybičky,to dělali někdy v říjnu na keramice,pak jim to domesli do školky a udělali z toho dáreček,moc krásné!!!!,jen škoda,že jak byla nemocná,tak jejich kuchařka dělá krásné fotky a udělali nádherný přáníčka,holčičky jako andílci s lucerničkama a kluci byli kominíčci...krása,ale Míša byla zrovna nemocná s tou rukou,tak nemáme...no snad příště.....

a musím ještě napsat,že jak se teď Míša vrátila do školky od úterka,tak začala schválně blbě mluvit,ona mluví naprosto čistě,krásně,ovláda "r,ř" no všechna písmenka bravurně a teď začala místo toho říkal "l" a jakoby to patlá .....a když jsem slyšel ty děti včera zpívat tak už vím proč.asi jak je poslouchá tak se snaží přizpůsobit,nebo se jí to líbí,nevím..ale snažím se jí připomínat aby mluvila normálně,Martin je tea přísnější,ale zase nechci,aby to pak dělala třeba ještě víc naschvál....bavila jsem se s učitelkama,a snad to je jen chvilkové a zase bude ok....

a pak mi říkali,že Míša ve školce za inženýrku~t~,že je hodně chytrá a šikovná~R^~t~~t~

R+3 44628
16.12.2011 8:21:32
A Kristy, taky bych asi kojení v těhotenství nesnesla. Byl mi nepříjemný každý dotyk tam, navíc Alex to tak různě tahá i do stran, když už je skoro nasycený, nebo se to ještě nespustilo. Vůbec se Ti nedivím. Hlavně, ať jsi v pohodě!
R+3 44628
16.12.2011 8:19:44
Maesto, Viki měl taky 7,5 kg a Tomík 6,7 ve 3 měsících. Ale Alex je i nejdelší podle zdravotního průkazu~t~. Už jsem musela vyřadit 62, tak oblíkám 68 a některé 74. A už se pěkně pronese teda. Jinak my máme rituál koupání každý večer, moc se mu to líbí, jinak už je k večeru pěkně protivný. Tak mu to koupání natahuju :-). Kdybych ho okoupala dopoledne, to by byl asi zmatený~t~~t~~t~

Myško, tak to asi fakt pomohlo, aspoň se trošku prospíš. Jak to bylo dneska v noci??

Luci, teda do práce už jdeš? Asi je tam potřeba před Vánoci každé ruky, co?

[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 7860  [Dalších 7710 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.