| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
10.12.2011 20:16:59
Syssi - tak ať už to počasí nějak přejde či co, se to nedá vydržet - jdu chovat chvilku položené dítě....
|
|
|
10.12.2011 20:16:05
Kyti - ať je to OK!
Handy - nějaký seznam u nás nehrozí....to jsi dobrá...a u nás se dodělává běžně ještě i 23. a 24. - ale to bych teda letost fakt nechtěla.... |
|
|
10.12.2011 20:13:00
Myško - vždyť to je normální - po 3h - úžasné!vím, některá mimča jsou jiná a opravdu vydrží 4 - 5 h - ale to jsou vyjímky. Každopádně můžeš zkusit třeba sníst víc něčeho sladkého...nevím, ale za zkoužku nic nedáš a u Teba nějaké to kg nehraje roli.....
Včera jsem vyměnila laktobacílky za BIOPRON laktobacilky - uvidíme, dnes to bylo lepší, ale zase jsme byli po 1. na celý den u našich - sjetá celá rodina bez jednoho pravnoučete všeci - 9 děcek, 9 dospělých - prostě šrumec a A. se předváděla jako vzorové dítě.....ještě mně zajímá i tady reklamovaný Bifiform - neznáte a nemáte zkušenost některá? |
|
|
10.12.2011 20:04:36
Kristýnko - obrovsklá gratulace, to je nádhera - už 10.týden!, to budeš za vodou a zvládnout ? - to rozhodně zvládneš - mám zkušenost, že čím menší věkový odstup - tím lépe - je to teda náročné, to jo, ale nejhorší je věk kol 2 let - to už jsou uvědomělý mamánci...a v pozdějším věku začíná kalkulace a rozum z dalšího přírustku....takže Ti to moc přeju a hlavně, ať je vše OK. Kojila jsem sroko celá těhotenství - vždy staršího sourozence a mimču v bříšku to nikdy nijak neublížilo - manža měl strach, že to budou nějaká nedonošeňátka a nebyla(4,22 a 4.87)až teď jsem si užívala těhotenství bez kojení - skoro jako prvního, ale s dalako větším strachem po taktéž neuspěšném těhu a v daleko větším šrumci sourozenců a shonu.....OPATRUJ SE!
|
| Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 | 65198 |
|
|
10.12.2011 16:17:38
Holky, díky.
Mimochodem, s tím pečením jste nějaký strašně pilný, já dělám jen perníčky z kupovaného těsta a čokoládové lanýže podle J. Olivera, dělala jsem loni a bylo to vynikající cukroví, moc doporučuju. Snad jen kdybych od něj našla ještě nějaký někým doporučovaný nepečený recept, tak se do toho pustím, ale jinak budeme mít všechno od mojí mamky, ona je v tom pečení mistrině a je ráda, že má koho podarovat a já si na pečení cukroví vůbec nepotrpím, chybí mi trpělivost! Takže máte můj obdiv. Ríšovi přeju, aby bylo brzo zdravý ![]() K tomu těhotenství - je to trochu šok hlavně pro mě, na každé dítě jsme čekali několik let a obě holky jsou doslova vymodlené. Ale mám za sebou jedno nepovedené těhotenství - jednoho andílka v nebi, tak moje největší přání k Vánocům je, aby to všechno dobře dopadlo. Musím hodně odpočívat hned od prvopočátku, takž vlastně už teď nic nedělám ![]() Jinak se máme všichni dobře a jsme zdraví, teď bude mít Celestýna besídku v baletu, tak jsem zvědavá, protože odmítala jakoukoli mojí návštěvu na její hodině, no chápu ji, je to komediantka po mně, ale ne pro maminku, měla jsem to stejně... Posílám moc moc pozdravů. |
| R+3 | 44628 |
|
|
10.12.2011 16:17:30
Holky, opravdu Vás obdivuju, jak stíháte péct. Asi bych taky něco měla upéct, ale asi to nezvládnu
![]() Dneska jsme byli na vítání občánků, dostali jsme knížku a hračku. Skoro všechny mimča tam pobrékávali, Alex kupodivu ne, i když jsem ho vzbudila. On je teď dost náročný, když nespí, tak se chce nosit. Včera jsme byli vybírat materiál na kuchyň a on tam nespal. Pak byl přetažený a 2 hodiny řval. Už jsem absolutně nevěděla, co s ním mám dělat. Pak usnul o půl deváté a spal do půl páté. Chudáček. A Kristýno, od nás taky velké gratulace a ať je vše v pořádku! ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
10.12.2011 16:03:31
Teda Kristy, chvili jsem vahala jestlibjsi to ty s Celestynkou a Rozarkou, ale podle ikony jsem si rikala ze jo... No vazne jste to vzali hopem
ale proc ne My jsme puvodne chteli deti blizko u sebe. Sice ne tak hned, spis az pozdeji tak za pul roku zacit, ale s jizvou mam utrum a navic pokud chci dalsi prirozene musim mit vetsi rozestup, abych mela sanci. Tazke drzim vse co mam, at je vse OK ![]() Handy, ja ted zrovna taky obedvam. Dnes jsme pekli linecky, to si vyvalel a vykrajel manzel a ja si jeste udelala orechovy testo, vykrajela si hribecky a slepovat budu nugatovym kremem. Takze ted uz teda jen vse poslepovat a ozdobit a Peta jeste chce delat keden druh nepecenyho. Jinak uz koncim. V tuhle chvili mame 8 druhu a s nepecenyma houbajznama to bude 9. Jeste mam ale 4 bilky, z toho udelame trisky (takovy mlacicky s mandlema) ale to mozna dam na udelani mamce... Uvidime. |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
10.12.2011 15:25:47
Kristýnko vy čekáte dalšího prcka???
no to je mazec! To jsi opravdu odvážná! Rozárka bude mít sourozence! budou jak dvojčata! Je to krásné, ale nevím jestli bych to zvládla...ale asi ano, když to přijde tak to přijde Moc ti držím palce!!!!!Jinak Ríša lepší, dnes bez teploty, trochu kalný skleněný oči a kašel, ale je to lepší. Ted usíná. Mám napečeno další várku - linecké. Ale flákám to holky, rozhodně není jeden jako druhý ![]() tak já končím máme dnes návštěvu tak od rána peču a vařím ( bramborajda, lasagne, štrůdl a cukroví! ) papa ps. dávám si k tomu sklenku červeného hups ?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
10.12.2011 15:16:51
jinak já užívám momentálně předvánoční čas tak, že jsem si dala velmi pozdní oběd a jdu balit dárky. Kluky a manžela máme u babičky, Marjánka spinká. Pohoda!
ráno jsem si dělala seznam cukroví, co bych letos chtěla upéct, tak v týdnu asi pomalu začnu. I když jeden rok, jsem dělala nějaké cukroví ještě 22.12., takže žádný kvalt. ![]() Kiti, co Ríša? Ještě pořád má teplotu? |
| Handy | 38798 |
|
|
10.12.2011 15:13:12
Kristý, to jste to vzali teda hopem.
Moc gratuluju a ať všechno jde bez problémů!!! ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.