| Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 | 65198 |
|
|
10.12.2011 14:12:37
Ahoj holky, už se vůbec nestíhám chodit, ale moc vás zdravím. Přišla jsem vám říct, že čekáme miminko, jsem v desátém týdnu. Tak snad vše dobře dopadne.
Jak si užíváte předvánoční čas? |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
9.12.2011 16:30:39
Ahoj holky
zdravím při pátku. NOc náročná, Ríša ,zvracel´! obloukem přes celou postel, plakal a měl teplotu. Taky pokašlává.Vyděsil mě! Tak jsem dala panadol a konejším a konejším...Jestli se to nezlepší tak půjdu s Ríšou na pohotovost. Ted uz vypadá líp, lezi vedle me na gauči, dudá dudlík a uz ani tolik nekašle. Snad to bude dobré. Dnes jsem dodělala perníčky, poleva se mi nakonec povedla, takže mám i nazdobeno. Stihla jsem to po kouskách když Ríša pospával. Další cukroví už hrotit nebudu, něco udělám s babičkou (pracny, linecký a žabí huby) a bude nám to stačit. Přeji Vám krásný víkend...snad jste všichni zdraví a hlavně nepodléháte vánočnímu stresu. To za to nestojí. kyti |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
9.12.2011 14:54:02
Nebo je to počasím, protože my taky nespíme, v noci kojíme co hodinu a půl a Michalka je taky pořád vzhůru, teď od úterka je to děs a dneska přes den mám Gábi pořád na rukách jinak prostě nespí
![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
9.12.2011 12:07:16
Maesto to je docela mazec...nespavý děti.
Kačenka stále vymrzuje..zkusila jsem i flašku s mým mlíkem a pak ještě prso...prepitá musela být jak hrom a stejně byla za 3 hodiny vzhůru a pak po dvou nebo hodině a půl....no snad je to fakt jen spurtík a brzo to skončí. |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
9.12.2011 10:05:17
Myško - nebylo co zdobit - hoši vše snědli a tak máme další dávku - 2x těsta......
Zozinko - s břichem taky nepřeháním - vypadám na 8. m. u někoho 9.!!!!!no a cvičila jsem asi jen 2x - no kdo chce kam, že.....ale fakt nemůžu, dnes A. do 1h vypískávala - neustále, chovala jsem, pak už jsme šli za klukasma, protože se probudil nejm. syn a měl nějakou můru, ječel, plakal, toho naštěstí choval manža, ale pak byl rozebraný a bděl, byl nůžasný, měl staroast o A., ale v noci bych chtěla, aby opravdu spal a ne jen on - prostě všichni, pak naštěstí A. mohla spát, jen několikrát - asi 3 jsem do 6 hodin ken kojila, už jsem nemusela chovat, od 7h pak konečně A. klidně spala jen opět s kojením - 2x a jen do 9.30 a te´d mi tu datluje do PC, 2 ml. na mne útočí, co sem pořád píšu a co by se jako stalo, kdybych sem nepsala, ale musím si trošku "pokecat"......no jdu něco rychlého navařit - za chv. pojedem pro nejstaršího do školy.....vše s A. v náruči..... |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
8.12.2011 21:57:09
NEllys, nas taky jeste ceka linecky. Zitra chci udelat testo a v sobotu si manzel muze hrat
Pry si ho udela sam, ale asi mu pomuzu. Nakonec me to fakt bavi. A hlavne jsem na sebe pysna ze to zvladam i s Kacenkou. Myslela jsem ze pect nebudu, prptoze by to s ni neslo ![]() Marecek je super pomocnik Tesim se az mi bude pomahat Kacenka ![]() Pernicky jeste cekaji na nazdobeni. Budu muset po chvilkach. Vy uz jste i zdobili? |
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
8.12.2011 21:32:50
tak perníčky jsou upečené, povedly se a hlavně marečka to moc bavilo, takže příští týden bude linecké, to se taky vykrajuje
![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
8.12.2011 18:06:39
Teda takovy problemy s hemeroidama...holky je mi vas lito. Ja sem tam trpim na prasklinky, ale hemeroidy ne. Snad vam zaberou ty prostredky, at nemusite chirurgicky. Asi neni o co stat...brrr.
Ja se furt snazim kojit. Pres den vypada, ze ji to staci. Davam obe prsa. V noci je to horsi, ale snad se to zlepsi Jesteze muzu kojit vleze...Dnes jsem zvladla dalsi dva druhy cukrovi. Jedno je na zpusob van. rohlicku. Ale misto orechu jsem dala kokos, vytlacela jsem kolecka - kyticky a po upeceni jsem udelala lzickou cokoladovy stredy. A jedno nepeceny z rozpustene cokolady, namletych mandli a vajecneho likeru ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
8.12.2011 15:29:25
Kythi..jj,lactulosa je vlastně ten duphalac co mám já...začala jsem včera,tak uvidíme,každopádně dnes to zase bolelo a bolí pořád,dá se to tedy ještě celkem vydržet,ale je to peklo...taky mám faktu čípky,mastičku,dubovou kůru,ale detralex ne,dá se koupit normálně v lékárně bez předpisu?já mám teda pocit,že ani porod nebolel tak jako teď tohle...je to hrozný,když se to po tomhle nezklidní,tak se obj.na chirurgii,protože teda půl roku to nevydržím!!!!!!!!!!!!nikdy dřív jsem problémy s tímhle neměla a nikdy jsem hemoroid neměla,až po porodu s Míšou.....achjooooo
Maesto...zatím je fakt moc hodný,dnes spinkal v kočárku od 10.30 do 14h,je napapaný,přebalený a je v lehátku a kouká na hračky..uvidíme odpo,to je takový protivnější,protože nemá klid moc na odpočinek...ale já čekám kdy nastane zlom,s Míšou jsme si užili dokonale.......jinak já moc nebaštím,teda oběd si většinou dám,pak nějaký jogurt,ale přiznám se,že každý den si kousek sladkého dám,bez toho bych asi nevydržela.........a už 3 den cvičím na břicho,protože to je fakt jak v 5.měsící stále...ale nepřeháním to,ale cítit to je,že je namožené a 1x týdně ten HEAT...to břicho musí bezpodmínečně dolů!!!!!!!!!!!!!!! |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
8.12.2011 14:51:53
Ahojky, tak holky s tím WC nezávidím, snad už budete mít pokoj - já musím zaklepat - občas se to projeví a to je fakt hrůza, ale z toho je to naprosto OK.
Myško, chápu - nejhorší je, když začnu zrovna usínat a malá si vzpomene na pití..... a u UM je to dávkování malinko jiné - nesmíš dát do určitého časového intervalu znovu, kdežto kojení můžeš stále, takže ty ml jsou orientační. Někdy mám pocit i u 4. dítka, že to nestačí a že jí moje mm nechutná a pod. a navíc v pondělí měla 5700g, 58 cm, hlavička 40 - no tak to nevychází ani na 15 dkg za ten týden. Mimčo by mělo v ideálním případě přibrat 15 - 30dkg, tož tak...je to složité, vydrž! Zozinko - to snad ani není normální, tak hodné dítko, co sama jíš, že máš tak vydatné mlíčko? Hoši strašlivě řádí,řve jedne přes druhého... ach jo - jsem právě chtěla, abych tu nemusela ponocovat na vás mrknout....no snad se jim nic nestalo.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.