| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 7860  [Dalších 7580 >>]
Kithiczka 114508
8.12.2011 14:28:06
Ahoj holky,
Zozinko - rozumím ti, já mám stále stejné problémy... krve pokaždé hodně a bolest jak při porodu.
Nedá se nic dělat...bud to řešit chirurgicky a nebo vyčkat až se sám uklidní - což může být i půl roku. Každopádně pomáhá vláknina, Detralex prášky ( na žíly), faktu mastě a čípky a ještě mám ten sirup Lactulossa. Všechno to poctivě střídám a jednou je to lepší...a jindy horší...ale nikdy to ještě nebylo od porodu ok..
tak držím palce!!!!
JInak já dnes zase napekla další várku...ted se chystám na zdobení. Při minulém zdobení mi polevu na perníčky dělala kamarádka, tak nevím jestli to budu umět taky...
nějaké rady? zkušené maminky ? :-)
přeji hezký čtvrtek!
kyti~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
nellys + 3 84720
8.12.2011 14:19:12
jo a jinak jste šikovní s tím pečením. my teprve dnes budem péct s marečkem perníčky,už se těším a zbytek asi až příští týden, ale já budu péct jen tak 2 - 3 druhy, u nás to nikdo moc nejí
nellys + 3 84720
8.12.2011 14:16:01
ahojte,
zozinko, tak snad se ten tvůj problém konečně vyřeší.

Myško, ptala jsi se kolik vypijí děti na jedno krmení, takže maxík teď pije 180ml vody,tedy ve výsledku asi 200ml hotového UM, od ukončeného třetího měsíce by měl mít 210ml vody, to je podle dávkovací tabulky na UM. ale každé dítko je jiné, takže některé děti vypijí míň. ale pokud to s tím tvým kojením není úplně k nevydržerní, tak to ještě nevzdávej, víš co je to za pálky, hrůza, má 2 krabice na týden a jedna stojí 200, někde i víc~q~
Ja-a-deti 84136
8.12.2011 14:07:21
Handy diky~R^ No ja si prave rikala,ze to bude zvireci,ptz ja napr. mela toho mleziva malo a nedovedu si predstavit,ze bych jeste prodavala ~:-D
Mysko,ja si bovinni prijdu jeste ted~t~
Zozinka 66370
8.12.2011 10:59:30
jo aještě jsem zapomněla..byla jsem už zoufalá z toho mého problému na wc,fakt už se to nedalo,obden takové šílené bolesti ..takl jsem koupila Faktu čípky a Duphalac sirup,včera nasadila a večer šla poprvé po dlouhé době bez bolesti,krve a následné celoddení urputné bolesti...snad to tak bude i dál a pomůže to...píšou na obou,že užívat po poradě s lékařem a že není prokázáno,že by to šlo mléka u kojících,tak si myslím,že to tam s tou poradou lékařem píšou radši ajko na všechno a snad to Vítečkovi neublíží....
Zozinka 66370
8.12.2011 10:54:04
ahojky,přeji krásný den..

u nás je taky hnusně,hlavně silný vítr,v noci mě to budilo,hnus...

Myško,jsi pilná a šikovná...mě pečení cukroví baví,já to mám k Vánocům zažité...včera jsem udělala tři těsta,tak dnes také začnu vanilk.rohlíčkama...a v sobotu zbytek,musím zítra pořídit ještě nějaká nová vykrajovátka na linecké a brácha mi zítra doveze strojek na babánky...jdeme zítra večer do toho kina snad konečně!...

jinak jsem zavrhla mytí oken a nějaký větší úklid,jen mám z polovin nazdobeno a snad o víkendu a příští týden dodělám...

zítra jdeme sundat tu sádru a s Vítečkem na ko na RHC,mně se zdá,že hlavičku zvedá pěkně,tak uvidíme...tak snad už to bdue všechno dobrý...Míša má teda od út pěknou rýmu,tak doufám,že to udoláme a že bude moc t už taky nějak do školky,uvidíme co nám zítra řeknou na té chirurgii

Myško..tak tohle jsem já dělala s Míšou,páč na byla od 4.5 měsíců
teda totální nespavec,takže abych se aspoň trochu vyspala tak jsem jí měla v posteli a jen jsme se točily na kojení...ale to byl jiný případ,ta byla vzhůru po 20min až 1hodině a to do 2.5let...u vás to bdue spurtík a pak to bude dobrý...

zatím teda musím Vítečka pochválit,na předvčerejšek jsem ho kojila v 20.30 a pak až v 7h ráno a spal celou dobu pěkně v postýlce...dnes měl trochu bolení,tak se budil asi po 3-4 h....jinak je nějak už naučený a takhle dopoledne spinká dole v chodbě v kočárku..vstáváme kolem 9h a v 10.30 už zase chrní a včera teda byl jako šípková růženka,spal od 10.30 do 15h!a pak večer byl zase protivný,chtěl spinkat,ale tady nemá moc klidu,jak je tu rušno a tak jsem ho zase dala do kočárku a vzbudila ho až když jsme si šli lehnout....no uvidíme jak mu to vydrží...Míše to vydrželo 3 měsíce a pak největší nespavec co znám...takže si stále ještě nedělám iluze

vůbec nevím kdy pořídím nějaké dárky..snad něco zítra,v sobotu bych chtěla taky do města aspoň na chvíli a pak až 17.12 by měli mít Michalku naši,tak snad něco pořídíme...

MyškaLL 72634
8.12.2011 9:24:10
Ahojte
Taky je u vas tak hnusne?!!!

Tak noc byla zas super. Kdyz se Kacka probudila hlady hodinu po poslednim kojeni, vzala jsem ji do postele a byla tam az do rana. Nemela jsem silu kojit znova v sede, abych ji pak opet ulozila do postylky. V leze vzdy usnu a vzbudi me vetsinou zas az Kacka na dalsi kojo. To ji jen presunu na druhou stranu a dam ji z druhyho prsa. Aspon ze mi hezky usne vykoupana po kojeni kolem osme. To jsem taky neznala, musela jsem ji drndat v naruci a stejne se pak vzbudila, nejlip kdyz jsem byla cela mokra ve sprse...!
MyškaLL 72634
7.12.2011 22:18:51
Hmmm, to se dalo cekat. Nezapomenu na porodnici, jak jsem furt chodila odstrikavat. To jsem si opravdu pripadala jako "boviní ..." ~t~~t~~t~
Handy 38798
7.12.2011 21:09:56
tak ještě jednou odkaz
Handy 38798
7.12.2011 21:09:14
Já-a-děti - tak jsem trochu googlila (po té co mi došlo, co je to kolostrum ~t~~t~~t~) a našla jsem tedy nějaké vitamíny - jakože děsně skvělý a báječný a psali tam, že obsahují bovinní colostrum a je to vyráběno pod farmaceutickým dohledem. Mno a když jsem si zadala co zanemná bovinní, tak je to hovězí. ~d~ odkaz
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 7860  [Dalších 7580 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.