Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MyškaLL | 72634 |
|
|
7.12.2011 20:52:56
OK hned je mi lip, ze mam vyhlidku konce, tech 14 dni se da vydrzet. Budu ji ted na jedno kojeni davat obe prsa, at se tam neco tvori a ona at se vic napije
Snad to trochu zabere.Rikala jsem si, ze me to peceni letos nejak chytlo Ja kdysindriv vzdy pomahala pict mamce. Co jsem se odstehovala do Prahy, tak jsem snad pekla jen poprvne, ale tahat to na moravu a jeste darky... Jezdili ksme vlakem. Takze jsem se na to pak uz vykaslala. A kdyz jsme prijeli, bylo uz napeceny. Pak zacla mama objednavat a delala jen neco malo. Vloni jsem mela pred vanoci jine starosti. Chodila jsem po doktorech, resilo se umele oplodneni....Takze letos vlastne poprve v klidu doma, i kdyz v klidu no...:-D Musim si to vzdy nejak zorganizovat a pect kdyz mala spi. Coz je jen kolem obeda, kdyz je v kocarku. Dnes jsem to nestihla, ale prisla mi pohlidat mamka. Fakt se az divim, ze me to tak bavi A to jsem vubec nechtela pect ![]() ![]() ja a deti, taky mi to s tema tabletkama pro deti prijde spis jako reklamni tah...kdo vi. Pocybuju, ze by ho meli od zenskych...prijde mi to taky dost divny ![]() |
| Ja-a-deti | 84136 |
|
|
7.12.2011 18:36:38
Chtela jsem se zeptat. Koukala jsem,ze se prodavaji vitaminove doplnky pro deti,ktere obsahuji kolostrum. To me dost prekvapilo a zajimalo by me odkud ho berou. Myslite,ze je to lidske nebo zvireci nebo nejaky podfuk? Psala jsem mail na jednu firmu,ktera to prodava,ale neodpovedeli mi.Osobne mi to prijde divne
![]() |
| Ja-a-deti | 84136 |
|
|
7.12.2011 18:31:21
Handy,bylas rychlejsi ;) Ja u Eliase vstavala i po 30 min,bylo to silene a dodnes nechapu,jak jsem to mohla vydrzet. Asi proto,ze byl 1. a ja byla mladsi
![]() |
| Ja-a-deti | 84136 |
|
|
7.12.2011 18:28:46
Mysko,ja jsem vzdycky mela kolem 3.-4. mesice jakoby mene mleka. Prikladala jsem casteji a pak se to zase upravilo. Jinak,ze bych nekdy spala 4 hodiny v kuse,to spis ne
. Uz jsem uvazovala,ze dam od ledna vecer kasi,ale nejsem si jista,jestli to pomuze. Pamatuju,ze Josef byl zravejsi a zacala jsem mu davat prikrmy uz od 4,5m kasi a od 5.m zeleninu.Jestli ti pribyva a vylozene nebreci hladem,tak bych zkusila vydrzet aspon do 6. mesice. Pak by ti to treba prislo lito,zes ji odstavila brzy![]() Jinak rohlicky miluju a mam na ne taky dobry recept,musim spachat aspon 1 davku,at maji deti radost( a ja taky ) |
| Handy | 38798 |
|
|
7.12.2011 18:27:56
A jinak gratulace k pekařským úspěchům!
![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
7.12.2011 18:27:13
Myško, s tím krmením - tříměsíční spurt trvá obvykle tak 14 dní - týden. Někdy může i trochu dýl, někdy míň. A s tou lahvičkou - pokud si dobře vzpomínám, tak ve třech měsících snad 200 ml na dávku určitě neměli, ale to ti písnou víc holky co krmí UM. Navíc to nemůžeš moc srovnávat.
Nenervuj se. Pokud můžu poradit, tak se vykašli na všechno a dospávej přes den (kdy to půjde, pomocníků máš dost ) a v noci koj jak si Kačka řekne. Až to bude trvat měsíc, tak pak můžeš rozmýšlet nějaký další strategie. Kamarádky holčička od třech měsíců je taky rozjetá, v noci vstávají po hodině i po půl hodině - malá si vždycky cucne a usne a za hodinku zase. Kojí furt, trvá to už dva měsíce určitě. Vyroste z toho. Navíc to je fakt extrém - většinou se to do těch 14ti dnů srovná. ![]() ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
7.12.2011 18:06:11
AHOJTE
Upekla jsem rohlíčky a mám z nich hroznou radost. Mám recept od tchýně, jsou vynikající. Dělala jsem jen jednu dávku, ale asi budu přidělávat. Uvidím jak to časově zvládnu. Jsou výborný a asi bych je zbouchala na posezení :-D Ale chci udělat ještě obměnu, že místo ořechů dám do těsta kokos a konce namočím do čokolády. Jsem zvědavá jaký to bude ![]() Holky, které krmíte z flašky...kolik teď vypijou prcci na jedno pití? 200ml? Kačka má 3 měsíce od prvního. Přijde mi hladovější...Jak dlouho trvá ten spurtík ve 3. měsíci? Není nějaká extra protivná, ale ty noci...uáááá, já bych se tak chtěla vyspat aspoň 4 hodiny v kuse...i tři by mi asi stačily :-D Přes den chce pít častěji. ale není to tak strašný |
| Ja-a-deti | 84136 |
|
|
7.12.2011 13:30:26
Zdravim vsechny, postihla nas viroza,dokonce i me. Nastesti uz jsme v poradku a Marenka odolala,tak snad to tak zustane. Na ockovani jdeme az v lednu. Marenka je uz veselejsi a vic klidna,ale ten nocni koncert si neodpusti
Taky uz zjistila,ze palecek je lepsi nez dudlik. Zajimave,ze z dudu se ji zveda zaludek,ale prstik si strci pomalu do krku a nic Tak pevne zdravi a nervy na tu predvanocni "pohodu" ![]() |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
7.12.2011 0:40:02
jinak s učením - Handy máš pravdu, jenže je to složité - tím že učím na ZŠ pod ZUŠ - ředitel je ZŠ a ten má za mne učit na ZUŠ(je výborný muzikant - v leč čems lepší jak já).....ale taky mne přátelsky upozornil, že chcou za mne na ZUŠ přijat někoho , kdo by tam mohl už zůstat(smlouvu jsem měla na dobu určitou) a na to, že on nepřistoupil, že tam chce mne, že jsem se pro to tam dost už nainiciovala....no a že teda bude učit za mne tyto 2 h ,co nikdo nechtěl se stávajících zaměstnanců ZUŠ učit.....
Jen krátce k tomu hlavnímu - omluva za román mezi kojením a nakupováním na netu - 2 h. jsem vybírala jeden dárek, co chtějí naši dát děckám - ping pongový stůl - pro 6 vnoučat skvělý dárek - to jim schvaluje i manžel, který je ke všem dárkům dost laxní...jako na co a pod. Myško a ostatní - vydržte - kašičky a UM.M. až na posledním místě - jak píše Handy - je to složitější - já u 1. teda musela od 4. měsíce dávat kašičku do MM - rýžovou, ale spánek to teda rozhodně neřešilo...no manža mne zahání spát, tak jdu |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
6.12.2011 23:16:29
No to je jednani, Maesto, ze ji to neni blby!!! Ale teda mela jsi ji asi neco uz rict, kdyz se chova tak, ze te to dozene k tomu dr. zmenit! I kdyz ja jsem teda zrovna taky takova povaha co drzi hubu ale uvnitr peni!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.