| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 7860  [Dalších 7570 >>]
MyškaLL 72634
7.12.2011 20:52:56
OK hned je mi lip, ze mam vyhlidku konce, tech 14 dni se da vydrzet. Budu ji ted na jedno kojeni davat obe prsa, at se tam neco tvori a ona at se vic napije :-) Snad to trochu zabere.

Rikala jsem si, ze me to peceni letos nejak chytlo :-) Ja kdysindriv vzdy pomahala pict mamce. Co jsem se odstehovala do Prahy, tak jsem snad pekla jen poprvne, ale tahat to na moravu a jeste darky... Jezdili ksme vlakem. Takze jsem se na to pak uz vykaslala. A kdyz jsme prijeli, bylo uz napeceny. Pak zacla mama objednavat a delala jen neco malo. Vloni jsem mela pred vanoci jine starosti. Chodila jsem po doktorech, resilo se umele oplodneni....
Takze letos vlastne poprve v klidu doma, i kdyz v klidu no...:-D Musim si to vzdy nejak zorganizovat a pect kdyz mala spi. Coz je jen kolem obeda, kdyz je v kocarku. Dnes jsem to nestihla, ale prisla mi pohlidat mamka. Fakt se az divim, ze me to tak bavi :-) A to jsem vubec nechtela pect ~a~~d~

ja a deti, taky mi to s tema tabletkama pro deti prijde spis jako reklamni tah...kdo vi. Pocybuju, ze by ho meli od zenskych...prijde mi to taky dost divny ~e~
Ja-a-deti 84136
7.12.2011 18:36:38
Chtela jsem se zeptat. Koukala jsem,ze se prodavaji vitaminove doplnky pro deti,ktere obsahuji kolostrum. To me dost prekvapilo a zajimalo by me odkud ho berou. Myslite,ze je to lidske nebo zvireci nebo nejaky podfuk? Psala jsem mail na jednu firmu,ktera to prodava,ale neodpovedeli mi.Osobne mi to prijde divne~d~
Ja-a-deti 84136
7.12.2011 18:31:21
Handy,bylas rychlejsi ;) Ja u Eliase vstavala i po 30 min,bylo to silene a dodnes nechapu,jak jsem to mohla vydrzet. Asi proto,ze byl 1. a ja byla mladsi ~t~
Ja-a-deti 84136
7.12.2011 18:28:46
Mysko,ja jsem vzdycky mela kolem 3.-4. mesice jakoby mene mleka. Prikladala jsem casteji a pak se to zase upravilo. Jinak,ze bych nekdy spala 4 hodiny v kuse,to spis ne:-). Uz jsem uvazovala,ze dam od ledna vecer kasi,ale nejsem si jista,jestli to pomuze. Pamatuju,ze Josef byl zravejsi a zacala jsem mu davat prikrmy uz od 4,5m kasi a od 5.m zeleninu.Jestli ti pribyva a vylozene nebreci hladem,tak bych zkusila vydrzet aspon do 6. mesice. Pak by ti to treba prislo lito,zes ji odstavila brzy~;)
Jinak rohlicky miluju a mam na ne taky dobry recept,musim spachat aspon 1 davku,at maji deti radost( a ja taky~t~)
Handy 38798
7.12.2011 18:27:56
A jinak gratulace k pekařským úspěchům! ~R^
Handy 38798
7.12.2011 18:27:13
Myško, s tím krmením - tříměsíční spurt trvá obvykle tak 14 dní - týden. Někdy může i trochu dýl, někdy míň. A s tou lahvičkou - pokud si dobře vzpomínám, tak ve třech měsících snad 200 ml na dávku určitě neměli, ale to ti písnou víc holky co krmí UM. Navíc to nemůžeš moc srovnávat. ~d~ Nenervuj se. Pokud můžu poradit, tak se vykašli na všechno a dospávej přes den (kdy to půjde, pomocníků máš dost :-)) a v noci koj jak si Kačka řekne. Až to bude trvat měsíc, tak pak můžeš rozmýšlet nějaký další strategie.
Kamarádky holčička od třech měsíců je taky rozjetá, v noci vstávají po hodině i po půl hodině - malá si vždycky cucne a usne a za hodinku zase. Kojí furt, trvá to už dva měsíce určitě. ~d~ Vyroste z toho. Navíc to je fakt extrém - většinou se to do těch 14ti dnů srovná. :-)~;((
MyškaLL 72634
7.12.2011 18:06:11
AHOJTE
Upekla jsem rohlíčky a mám z nich hroznou radost. Mám recept od tchýně, jsou vynikající. Dělala jsem jen jednu dávku, ale asi budu přidělávat. Uvidím jak to časově zvládnu. Jsou výborný a asi bych je zbouchala na posezení :-D
Ale chci udělat ještě obměnu, že místo ořechů dám do těsta kokos a konce namočím do čokolády. Jsem zvědavá jaký to bude :-)

Holky, které krmíte z flašky...kolik teď vypijou prcci na jedno pití? 200ml? Kačka má 3 měsíce od prvního. Přijde mi hladovější...Jak dlouho trvá ten spurtík ve 3. měsíci? Není nějaká extra protivná, ale ty noci...uáááá, já bych se tak chtěla vyspat aspoň 4 hodiny v kuse...i tři by mi asi stačily :-D Přes den chce pít častěji. ale není to tak strašný
Ja-a-deti 84136
7.12.2011 13:30:26
Zdravim vsechny, postihla nas viroza,dokonce i me. Nastesti uz jsme v poradku a Marenka odolala,tak snad to tak zustane. Na ockovani jdeme az v lednu. Marenka je uz veselejsi a vic klidna,ale ten nocni koncert si neodpusti ~:( Taky uz zjistila,ze palecek je lepsi nez dudlik. Zajimave,ze z dudu se ji zveda zaludek,ale prstik si strci pomalu do krku a nic ~:-D
Tak pevne zdravi a nervy na tu predvanocni "pohodu" ~;)
Maesta a zlatíčka 15791
7.12.2011 0:40:02
jinak s učením - Handy máš pravdu, jenže je to složité - tím že učím na ZŠ pod ZUŠ - ředitel je ZŠ a ten má za mne učit na ZUŠ(je výborný muzikant - v leč čems lepší jak já).....ale taky mne přátelsky upozornil, že chcou za mne na ZUŠ přijat někoho , kdo by tam mohl už zůstat(smlouvu jsem měla na dobu určitou) a na to, že on nepřistoupil, že tam chce mne, že jsem se pro to tam dost už nainiciovala....no a že teda bude učit za mne tyto 2 h ,co nikdo nechtěl se stávajících zaměstnanců ZUŠ učit.....

Jen krátce k tomu hlavnímu - omluva za román mezi kojením a nakupováním na netu - 2 h. jsem vybírala jeden dárek, co chtějí naši dát děckám - ping pongový stůl - pro 6 vnoučat skvělý dárek - to jim schvaluje i manžel, který je ke všem dárkům dost laxní...jako na co a pod.
Myško a ostatní - vydržte - kašičky a UM.M. až na posledním místě - jak píše Handy - je to složitější - já u 1. teda musela od 4. měsíce dávat kašičku do MM - rýžovou, ale spánek to teda rozhodně neřešilo...no manža mne zahání spát, tak jdu
MyškaLL 72634
6.12.2011 23:16:29
No to je jednani, Maesto, ze ji to neni blby!!! Ale teda mela jsi ji asi neco uz rict, kdyz se chova tak, ze te to dozene k tomu dr. zmenit! I kdyz ja jsem teda zrovna taky takova povaha co drzi hubu ale uvnitr peni!!!
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 7860  [Dalších 7570 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.