Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
6.12.2011 22:42:23
Ahojky, Handy - ano, naočkovaní jsme už od jiné Dr. - známe se, takže nejdu do neznáma - ovšem také vím, že ona vše až tak neřeší, no hold mamka to není - taky jako dcera vidím mamku jako nejlepší Dr. a navíc ji mám stále za zády, jen na takové ty krve, očkování a pod budeme muset k Dr. jezdit - jinak né, léky mi napíše sestra něco může i mamka ještě stále, takže o moc nejde. Jen jde o jednání, že se přiženu k bývalé Dr., která po mamce přebrala všechny ordinace - je to tu na vyhnálkově, takže je to rozděleno do třech ordinací a dřív i xx poraden - to už není, mamka jí vyšla vstříct s cenou, nechla jí spousty věcí, které neměla zahrnuty v ceně zadarmo a sestra na mne 15 minut před koncem jedné ordinace, kdy na přejezd do 2. mají hodinu (vzdálenost 5km)řve¨za přizvukování otrávené Dr., že jdu na očkování pozdě a až pak ještě za mnou za hodnou chvílku, kdy se jí to asi rozleželo, vyběhla až do auta, že na jaké to vlastně očkování chci a vysvětlila mi jak to jako dělají a já jí několikrát opakovala, že teda chci na očkování v 9. nebo teda po 9. týdnu na infanrixhexa, že jsem to i tak všude četla - i od vás a ona že né, že oni hexu očkují až ve 12t., že teď jedině na prevenar a na recept den do předu zavolat apod.....bla bla. Přitom jsme se i s mamkou s nima na té hexe v 6. t. domlouvaly, že jako v 9. přijdu a že na to dopředu volat nemusím.... - no fakt to nechápu........
|
| MyškaLL | 72634 |
|
|
6.12.2011 21:59:51
Syssi, to je výborný, to budete mít krásný
Vánoce v novém...My taky budem mít první Vánoce u nás v baráčku...loni na vánoce to byl ještě holobyt, tak jsme byli u rodičů teď budou všichni u nás ![]() Holky, dneska Kačka usnula docela rychle a bez hysterie...Poplavali jsme, dostala nabaštit a protože u prsa neusnula, ale aspon trochu zvláčněla, tak jsem ji položila do postýlky a trochu ji "zalehla" protože se hrozně vrtěla. Pak jsem jí jen držela za ručku a usnula. Sice jsem tam byla dvakrát, protože jí dudlík vypadl, tak mrčela, ale to jsem jí ho jen dala do puseny a šla pryč...Dneska je zlatá. Uvidíme jak s kojením. Počítám že kolem jedenácté a pak kolem druhé a nebo když to dobře půjde tak později...? Nechám se překvapit. Dneska byla na plavču výborná, prvně jsme ji posadili do kruhu a v něm odpočívala (držela jsem ji, u toho), houpala jsem ji tam a jí se to tak líbilo, že se začla tlemit a začla vykládat, to bylo super Jinak ve vodě nepovídá a neusmívá se, je taková soustředěná, ale užívá si to ![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
6.12.2011 21:34:46
Nellys, tak to je bezvadný! Aspoň že tak!
Sissy, to je bezva - na vánoce budete mít hezké nové! Skvělý! |
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
6.12.2011 20:53:01
ha, tak ten rodičák prý už mám schválený a peníze dojdou ve výplatním termínu, takže v pátek se tam chystám kvůli tomu papíru na hypotéku, to mi snad dají, i když peníze ještě neposlali.
jinak zítra se chystám udělat těsto na perníčky a ve čtvrtek je upéct, mareček už se těší jak bude vykrajovat, tak jsem zvědavá |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
6.12.2011 19:43:24
Holky vy jste teda dobrý, já ještě nic nepeču, mám v plánu začít příští týden. My pomalu doděláváme ten hořejšek, dneska nám obkladač dodělal chodbu, zítra přiveze pán nábytek Michalce do pokojíčku a v pátek je manžel doma a dodělá podlahu v ložnici a pak už to jen uklidit a můžeme se stěhovat
na Vánoce budeme mít hotovo ![]() Ve čtvrtek se chystám do porodnice, kamarádce se narodilo miminko,tak se jdeme podívat, jj letí to naše Gábinka roste jako z vody, je s ní fakt sranda, jak už se culý a je den ode dne šikovnější ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
6.12.2011 15:47:41
Jé, Kyti, nechceš dojet? Mám tu krabici dvojité dávky perníčků a nechce se mi zdobit, nebaví mě to...Přemýšlím, že nazdobím jen to co budu rozdávat a zbytek nebudu zdobit...a to já to ještě flákám, že jen udělám cikcak čáru přes perníček a je nazdobeno...
Dneska jsem zvládla dračí sušenky (něco jako linecký, jen je v tom trochu skořice a neslepuje se to) |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
6.12.2011 12:04:22
Ahoj holky!
Zdravím z Teplic..ve škole už všechno svítí a bliká...Vánoce se blíží a děti jsou ve škole nedočkavé a rozdováděné, chybí jen ten sníh. Ríšánek a jeho jizvička ok. . ale je fakt, že ted je tak nějak, zlobivější´ , už tak často neusne přes den jako předtím. A v noci mívá před spaním hysteráčky za který by se nemusela stydět ani Oskarová herečka... ale naštěstí spí stále dobře, když se vyvzteká a usne - tak spí zhruba do jedné , dvou a pak až do rána. Holky vydržte! taky čekám, že se možná bude budit víc a víc ..holt uvidíme. Myško vytrvej, ne všem dětičkám zabere sunar! Jinak jsem nazdobila krabici perníčků a moc mě to bavilo!!!! Mějte se hezky a užívejte! HLavně žádný stres! kyti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
6.12.2011 11:46:18
Romi, klid :-D Mně taky vypnul mozek, takže jsem si té hrubky ani nevšimla, takže kdybys to neopravila ani nevím....jááááá, učitekla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No jo...to mi udělala Kačka dnes v noci. Já totál KO a ona se na mě usmívala jak sluníčko ve čtyři ráno a chtěla si hrát... ![]() |
| R+3 | 44628 |
|
|
6.12.2011 11:33:48
No výborně, už mi mozek fakt vypíná. Děti se vyřádily, samozřejmě
![]() |
| R+3 | 44628 |
|
|
6.12.2011 11:32:49
Tý jo, holky, já se přiznám, že je to pro mně taktéž velmi komplikované. Nemám ani sílu se zamýšlet
![]() Mikulášská včera byla úžasná, děti se vyřádili, já jsem viděla po skoro roce většinu kolegů, dobře jsme se pobavili, napili, najedli . Alex tam hodinu a půl koukal, poněvadž se nosil a pak hodinu a půl spal, i když tam byl kravál. A Myško, vydrž, Prťka, vydrž.. Bude líp!! Jako když si vzpomenu na Tomíka, který v roce měl v noci i 3hodinovou nespací pauzu a chtěl si hrát.. Uf :-( Doufám, že teď to tak nebude. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.