| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 7860  [Dalších 7480 >>]
Handy 38798
1.12.2011 0:08:52
A teď dočítám - Myško - s dokrmováním nešil!!! Jsi přeci nadšená kojná! Kolem třetího měsíce bývá růstový spurt, takže Kačí může být uplakanější, vyžadovat častější kojení, ale to překonáte a bude to dobrý. Navíc kojení je o nabídce a poptávce - tzn. pokud přestaneš kojit, mlíka budeš mít míň.
Je jedno, že Kačenka nenabrala nějak moc - uvidíš, že zítra na váze u doktorky to bude akorát. A kdyby hubla, tak to poznáš. Tvoje mlíko jí určitě ještě stačí a nemá smysl začínat s dokrmováním. Pokud teda nechceš přejít na UM. :-)
Handy 38798
1.12.2011 0:04:56
Kiti, celé dopoledne jsem na vás myslela - a to jakože fakt. Přesně mě napadlo, jak dlouho budete muset čekat než vás po přijmu vezmou na sál a jak to malý zvládá bez bašty. Ale zvládli jste to! Jste šikulové! Ríša je hrdina! A teď už to bude jen dobré!!! ~s~~s~~s~

Myško, při očkování jseš normálně s mimčem - je to očkování do svalu, takže teď do jednoho stehýnka, příště do druhého. Doktorku máte určitě šikovnou, zkušenou, takže to Kačenka možná ani nepozná, že jí dávají injekci. Nenervuj se! ~s~ Pak jen v lékárně pořiď nějaké čípky kdyby měla zvýšenou teplotu a odpoledne mějte klidovější režim - ale ona vám to paní doktorka všechno poví. :-) Neboj se ničeho! ~;((
MyškaLL 72634
30.11.2011 23:39:48
Ahojte

Kyti, to je vyborny, ze vas pustili tak rychle :-) To zes tam nad Risou plakala, kdyz chudacek rval hlady, je naprosto pochopitelny. Jako matka citis tu bezmoc, viz ze ho utisi jedine prso a nic jineho a nemuzes mu hi dat. Taky bych brecela. Drzim palce at ti z histolky potvrdi, ze slo o neco banalniho. Hlavne ze uz to mate za sebou :-)

Nas zitra ceka prvni ockovani. Sama jsem z toho nervozni a bojim se, ze az uslysim malou plakat, ze mi taky ulapne slzicka. Vyhazujou rodice za dvere nebo budu u toho? Kdyz ji brali krev, tak nas poslaly za dvere. A jsem zvedava kolik Kacka pribrala. Pred tremi tydny mela 4,24kg, ale kdyz jsem si sni vlezla na vahu, vyslo mi, ze ma neco kolem 4,3kg. Vim ze tak to neni presny, ale posledne ksem se s ni takhle vazila a navazila jsem kolem 4,4kg a pak z toho bylo jen 4,2kg, tak mam strach, jestlinspis neco nezhubla nez pribrala. Uvazuju o prikrmovani. Rozhodne se na to zeptam. Aspon na noc ze bych ji dala nebo ja nevim. Uvidim jaky nazor bude mit dr. Mala se mi nejevi, ze by stradala, ale stejne mam strach, ze ji moje mlicko uz nestaci. Predtim to bylo taktak, ale kdo vi? Preci jen je starsi a potrebuje asi vic...nebo hutnejsi. No uvidim, ale jsem z toho docela nervozni.
Maesta a zlatíčka 15791
30.11.2011 22:05:45
Já a děti - krásné, na jakou jste měli jít - já se teda nosní u kluků bráním - nemají až tak nějak velké problémy a nechce se mi do toho všeho jít.....
Kyti - taky hezké, my měli 9. t. v po. a nevím teda jak jsme na tom - váhu i míru mám doma a nic....
Zozinko - cvičení zavidím zase,,,,,,
Maesta a zlatíčka 15791
30.11.2011 21:58:51
teda kyti - super, to bych taky nečekala, že budete doma, kde jste na takové rychlovce byli? měl malý nějaké oblbováky - náš teda jo, právě proto jsme tam leželi den předem, už večer cosi dostal a pak i ráno - myslím, že si to pamatuju dobře a právě po tom byl spavější a tak jsme to bez toho prsa vydrželi - u otevřeného okna, protože venku mi spával, ale bylo léto .....horší to bylo po narkóze, kdy jsem ho nemohla ani pochovat a kdy ležel na jipce a viděla jsem tam tu hrůzu....
pak jsme na hispolku čekali týden - či 10 dní - nevím přesně, ale bylo to hrozné a mylím, že ten aterom je právě ta tuková cysta - bulka - to jsme měli my

dočtu vás snad ještě, by´t s dítkem v náruči -

dnes na to oční mohl jen nejmladší syn s manžou- prostřední ráno před odjezdem zvracel, prujmoval - nšjaká zase střevní virózka - no štěstí, že nás to nepotkalo na cestě, no a náhradní termín máme až 10.1.alespoń pozitivum, že se nejmladšímu synu očičko z +5 diopt. zlepšilo na +3 a zdravé oko z 1 na ok
Kithiczka 114508
30.11.2011 21:27:24
..jo a psala jsem že v 9 týdnech váží 5.45 kg a měří 59cm ?
to jde ne?
kyti~x~
Kithiczka 114508
30.11.2011 21:17:42
Ahoj holky, jsme doma!
bylo to náročné. CHudáček Ríšulka od jedno v noci nekojený...v sedm jsme nastoupili do nemocnice, ale na sál ho vzali až po půl jedenácté. Byl chudáček uplakaný a hladový...bylo to šílené..a když jsem ho chtěla pochovat tak plakal hystericky ještě víc jak se mi cpal po prsu..a cítil ze mě to mlíčko..
tekly mi slzy a nešlo to zastavit.
Když ho odvezli na sál tak to najednou všechno ztichlo a my si šli s petrem na kafe a pak už jen čekali.
Přivezli ho po hodině a hned jak se probral tak zase zoufale plakal a fňukal po jídle...
no ale nakrmit jsem ho ještě dvě hodiny poté nemohla
takže další nervy....chjo
když jsem ho nakonec nakrmila, tak se dral, že jsem se bála, že se zalkne...ale dopadlo to dobře...pak přišla doktorka, řekla,že to byl atherom a že to operace ok...a hlavně že můžeme domů!!!! s tím jsem vůbec nepočítala!
Takže večer v sedm hodin ( přesně po 12hodinách ) nás pustili z nemocnice...ted už Ríša spinká a zítra jdeme na převaz...a dozvíme se víc o histologii a tak (hystologii???)...tak dobrou, jsem vyčerpaná...
a DĚKUJU ZA PODPORU!
KYTI
XXX
Ja-a-deti 84136
30.11.2011 14:31:35
Zdravim, dneska Maruska byla na 3 mesicni, ma 5,15kg a 60cm~R^ Zitra mela jit na vyndani mandle Sofina,ale je nemocna,takze az priste. Nakonec je to asi lepsi.
Zozinka 66370
30.11.2011 14:03:15
jo Myško,to vypadá moc lákavě,sbíhají se mi sliny,mňam...
Zozinka 66370
30.11.2011 14:02:46
ahojky všem..dnes máme zase ošklivo,brrr

ani jsme nešly s Vítečkem ven,jen jsem ho oblékla a dala do chodby do kočárku,spinkal tam a ještě teď dospává v kolíbce~R^

Kythi...moc na vás myslím a držím palce~R^~6~

včera jsem si byla zase konečně zacvičit na heatu a super,cítila sjem se lépe než poprvé a i dnes je mi fajn a nic nebolí...~R^

[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 7860  [Dalších 7480 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.