| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 7860  [Dalších 7470 >>]
Maesta a zlatíčka 15791
29.11.2011 23:11:00
Kyti, tak hodně štěstí a ať vše v pohodě zvládnete. Kdy vlastně jdete na tu operaci - hnečd zítra nebo až další den?Si to nemapatuju...promiň.

Myško, Ty zas "pečeš" a děláš mi chutě, koka mám moc ráda, to musí být dobrota, až budeš mít chvilinku, hoď prosím do deníčku recept. Mně tak strašlivě honí mlsná a nic doma nemám, dnes jsem si z učení nešla nakoupit - už jsem pospíchala a dobře jsem udělala, tak akorád jsem přijela - no chtělo to o 10 min. dřív - těch, co jsem vykecávala s jednou uč......a bylo by to úplně v pohodě.

Zozinko - no jasně, snad už to bude dobré - kašël je vždy u děcek na dlouho, chce to i čas......

Efko - tak At je to dobré a nemáte žádnou reakci a dobře si odpočinete.

Syssi - no mně snad taky, ale ono teda i před menzes ze mne až dva týdny po 6.n. stále něco šlo - ne pořád, třeba i ob den - neznám to, u kluku jsem takového nic neměla, brzké MS ano.Ovšem kroutíme se stále, ale je to občas úplně OK a to máme úžasně hodné mimčo, co si pobrouka, přebalí se ,nakojí se a spí a z toho jak říká manža ji to " rafne" a tlačinká a kroutí se, no když se podaří pcnout nebo vykakat, tak jde vidět, že se jí uleví. MM má být snad nějaké jinak pachové při MS či hořké či co¨. Posledního syna jsem kojila do 3 a půl roku a ten, něco mluvil vždy o smrdění, ale dundal statečně furt....

Tož tak, zítra se snad odlepíme a pojedem na oční - jen se 3,4. v ZŠ, ale i tak to bude akce!

MyškaLL 72634
29.11.2011 22:36:40
Tady je recept, kdo by chtel vyzkouset :-) Jen doporucuju na klasickou dortovou formu (prumer 25cm myslim) dvojitou davku, jinak by toho bylo na jednu vrstvu piskotu a jednu koka. Coz je nizounky.

Syssi + Michalka + Gábinka 77056
29.11.2011 22:31:59
Kiti, my držíme pěstičky a ať to všechno zvládnete ~;((

Já byla na pojišťovně včera, přecházela jsem s oběma holkama, už jsem to měla v plánu dlouho, no a změna v pojištění mě popohnala, jinak nevím kdy bych se k tomu dostala ~t~

My už máme vánoční výzdobu hotovou, včera jsem zmákla adventní věnec, manžel se moc netvářil, máme ho letos totiž z větviček ~t~, ale mě se moje dílko líbí ~:-D

Jinak my měly teď hrozný týden Gábinka řvala a řvala, dnes mi skončily měsíčky a všechno se tak nějak uklidnilo, tak nevím, jestli jí mlíčko nechutnalo nebo ce se dělo, u Michalky jsme nějakou menstruaci vůbec nezaregistrovali.
MyškaLL 72634
29.11.2011 21:24:48
Ahojte

ač měl být dnešek klídek, nečekaně jsme měli honičku. Naše úžasná vláda změnila pravidla pro přestup z pojištovny do pojišťovny a nějak o tom neráčila informovat obyvatelstvo...Můj chlap je zprávový divák. Já ne, takže u mě by to nebylo divný, že nic nevím, ale že nevěděl ani on, to už je co říct. Úplnou náhodou jsme se dozvěděli, že si musíme podat žádost do konce liistopadu, což je zítra. Jenže na naší pobočce je zítra zavřeno a my dnes byli odjetí u manželových rodičů. Tam sice je taky pobočka, ale má otevřeno zase až zítra...A u nás jen do tří. Takže jsme se rychle zpakovali z návštěvy a mazali do Mohelnice. Dorazili jsme ve třičtvrtě. Ani rodnej list Kačenky jsem neměla. Běžně ho po kapsách nenosím...že. Naštěstí paní byla v pohodě a prootže o nás věděla, že jjsme jí tam volali, tak řekla, ať jí ho donesu dodatečně. Jako stihli jsme to. Paní tam má hlavu jak pátračák, protože jí takhle narychlo přišlo kolem padesáti žádostí... Takže ta tam asi sedí do teď a ťuká do počítače. No máme to. Představa, že teď už se dá měnit pojišťovna jen jednou za rok je šílená!!!! Když si vzpomenu jaký jsem měla problémy v praze s pojišťovnou kterou jsem tehdy měla a tam nebyla rozšířená....musela jsem rychle přestoupit, jinak bych tam byla bez doktora. Teď se zase vracím zpět a beru k ní celou rodinu :-) TAdy je zase rozšířená tahle....no děs.

Teď jsem narychlo udělala nepečený dort z koka sušenek. Je moc dobrý :-) Mám zítra návštěvu. Přijeede babička, teta a sestřenka :-)

Kytičko, zítra na vás budu myslet. Pak dej vědět. Chuďátko Ríšánek. Ať to zvládne ~6~
Efka+Barunka 8/06+Terinka 9/11 34852
29.11.2011 20:12:23
Kyti, přeji ať zítra vše co nejlíp zvládnete.
My máme za sebou tříměsíční, Terez asi nebude žádný obřík, má 4690 g, zvládla i očkování. Jen večer byla trošku mrzutá, ale to může být i únavou. Teď už krásně hajá. Jsem zvědavá v kolik bude vstávat ráno. Teď se budí mezi pátou a půl šestou a to je mazec.
Někdo se mi vrtí v postýlce, tak mažu.
Mějte se krásně a hlavně zdravá miminka.
Kithiczka 114508
29.11.2011 16:04:26
tak mám sbalenou tašku do nemocnice... neumím si predstavit že Ríšu nenakrmím dobrých 8-12 hodin...
uz ted rádí kdyz nedostane cca co tři hodiny..
takze odsávacku a pevny nervy sebou...pa holky ozvu se co to pujde
kyti
Zozinka 66370
29.11.2011 10:14:08
Maesto..no byli jsme,ale měli tam teploučko,to bylo v pohodě...stejně jsme tam museli s Michalkou s tou ručičkou a to je ve stejné budově...když se kašel do konce týdne nezlepší tak zajdeme znovu k dr.jestli nám dá na to něco jiného..myslím,že to má asi ode mně,já už kašlu měsíc a půl nikdo mi nic nechce pořádně dát....ale nekšle pořád,jen ráno-dopoledne zakašle víc a pak k večeru,v noci spinká...ale dnes jsem radši zrušila ko na kožním...a budeme radši doma...

jinak v pátek nám ho dr.gtaky vážila a ve 2 měsících má 5680g~;)
Maesta a zlatíčka 15791
29.11.2011 0:40:33
Nellys - to je teda obřík!

Kyti - držte se! budeme na vás moc myslet a posílám všechny andělíčky!

Efko - tak řádění - hm to znám....jak se člověk plně nevěnuje, tak může čekat nějakou pohromu...

Zozinko - vy jste byli na RH - když máte kašlík?vždyť ho tam musíš vyslíkat!ono se to nezdá, ale 5x je dost - v něžné náruči je psáno, že by teda mělo v 6-ti.t. dítě být celkem až 1 h denně na bříšku - - - dřív se do 6.t. vůbec nedoporučovala poloha na bříšku kvůli nervové soustavě...nevím....
A s M. jste teda pořádné šikulky, že to tak krásně rychle zvládáte, jen tak dál.

Myško - však ptáčci a kytičky jsou hezké i v zimě...já nemít kluky, tak nedělám s výzdobou vůbec nic...a on teda u nás překáží i ten věnec - nějak toho odkládacího prostoru není stále dost.....

R+3 - no tak to je přesně, co píšu, že když jsou děcka zdravá, tak to vše nějak jde, ale jak přijde nějaký problém, tak je to katastrofa, to fakt nevíš kam skočit - no nejlepší je izolace - jak starší onemocní, tak je někam "vypakovat", což je nemožné a což mi nechce umožnit ani moje m. MUDra, že děcka v nemoci potřebují matku, no a dodává, že aspoň získávají protilátky.....to je vždy na mašli a tohle je teda fakt utěšení na nic!Tak zvládej a ať jste brzo z toho venku!

Novot - zdravím Tě, taky zvládej a ať je u vás brzo vše v normálu! S tou zatvrdlinou jsi to řešila už s Dr.? - to vždy m. kontrolovala, aby nebylo a stále se mne na to ptala - nevím teda proč...tohle naštěstí nikdy nebylo, ale teplot jsme si užili až až - m. říkla že i já byla teplotová a stačilo, abych už jen kýchla a hned jsem měla kol 39 a 40 jsem mívala naprosto běžně.....tak co můžu čekat....

No a nožky jsme zase nerealizovali - totálně jsme odpadla - spala jsem i s malou do 10.30 - opravdu jsem nebyla schopna vstat jen jsem naštěstí kojila...pak nastal pravý foft - navařit atd.celý den pak tím byl poznamnány a já jak když praští po hlavě...2 mladší jsem měla také doma a ti todo těch 10.30strávili na PC a v pyžamech - najíst jsem jim ráno dala, jak jsem vypravila nejstaršího do školy - jinak by to bylúplný mazec....no a zas je pozdě a já tu vypisuju romány - omluva, pá a zvládejte, M.
Maesta a zlatíčka 15791
29.11.2011 0:18:54
Ahojky,
Nellys - tak to máte Dr. opravdu zlatíčko - to už asi dnes není tak běžné.

Novot 113844
29.11.2011 0:07:12
Taky zdravím po dlouhé době, koukám, že nemocemi a zdravotními problémy se to tady hemží. Kyti budu držet pěsti, ať to zvládnete a ostatním taky přeju brzské uzdravení. U nás je to podobné, Vilíčkovi se vrátila po necelém měsíci laryngitida, velký děti bojují s kašlem a bolením v krku, já jsem chytla nějakou střevní virózu, prostě podzim jak vyšitej. Kubík to naštěstí od nás nechytá, jen jedno období pokašlával. Hexu má už první za sebou, teplotu neměl, jen tam má zatvrdlinku a vůbec se mu nevstřebává, tak snad to nebude problém, už je to skoro 3 týdny.
jinak je hodňounkej, krásně pase, už ho to i baví. Na zem ho teprve začínám dávat, spíš ho mám na břiše na sobě, to má nejradši.
advent nezvládám, koupila jsem na vánočních trzích místních škol a školek adv. věnec, teď ještě něco na dveře a na víc kašlu. Úklid udělám jen trošku větší běžný před Vánoci, mytí oken a pod. taky dělám, jen když je venku teplo. Pečení mě děsí, nemám čas ani na každodenní vaření a ještě péct, ale pár druhů nějak zvládnu.
Zatím všechny moc zdravím a přeji ať už nás ty nemoce přestanou tolik trápit ~:-D ~3~
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 7860  [Dalších 7470 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.