| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 7860  [Dalších 7460 >>]
R+3 44628
28.11.2011 19:24:28
Holky, u nás je taky momentálně velmi veselo, Viki zvracel v sobotu s horečkou, je z toho kašel a rýma. Tomík to chytil dnes, přišel ze školy, že to tam poblil a má horečku. Marek není jako vždy doma, tak to tady nějak zvládám. Vždycky si pořádně umyju ruce a pak mám ještě Dettol, tak snad to funguje. A trnu, ať to Alex nechytne.
Jak to řešíte vy, takové situace???

Moc myslím na Kytičku a Ríšu, budu držet všechny pěsti, co mám.
A je moc dobře, že Michalce to správně srostlo! Je to holka šikovná..~g~
MyškaLL 72634
28.11.2011 18:34:11
Zozi, tak to je fajn, že se ručička dobře hojí, že to má už bez dalších komplikací :-)
Co se týče dávání na bříško...5x určitě nedávám :-( ani asi dávat nebudu. Ne že bych nechtěla, ale na to si nevzpomenu. Jestli ji dáma bříško 3x tak je to hodně...Běžně tak dvakrát...a jen chvilku, protože se jí to nelíbí ~d~ Hlavičkuu zvedá, ale neopírá se ještě o ručičky a když bych jí nedržla zadeček, tak se vyšponuje a leží na špičce bříška. Nohy, ruce, hlava nahoře.

Kyti, ve středu tam jdete dopoleedne asi, že? Budu na vás taky myslet. Určitě dej vědět, jak to dopadlo :-)
Zozinka 66370
28.11.2011 16:00:02
ahojky....

Kythi...budeme držet palce a moc na vás myslet!jdete do ÚL?

výzdobu zatím ještě nemáme,asi během víkendu se mi to snad povede zmáknout....a taky začít pak už cukrovíčko příští týden...

dnes jsme byli a konotrole s Michaĺkou,ručička dle rtg je v pořádku,kostičky rovné..příští pátek budou sádru sundavat,tak uvidíme co pak dál a jestli už bude moctdo školky,už se tam těší,budou mít besídku,tak jestli by stihla ještě do té doby..a když ne,tak sepůjdeme aspoň podívat..dnesjsme se tam stavovaly,podepsat omluvenku a říct co a jak...

a s Vítečkem na té RHC...tak dávat tak 5xD na bříško,pod hrazdičku na rovno,my mámelehátko a dávám ho trochu zvýšeně,nejd´řív kvůli rýmě,teď kašli...a tak uvidíme..máme jít ještě jednou na kontrolu..

MyškaLL 72634
28.11.2011 14:53:43
ahojte

Já zatím mám z výzdoby taky jen adventní věnec v obýváku na stole. A na vchodových dveřích má pověšený věne, jinak nic. A abych pravdu řekla, tak asi ani nic moc dělat nebudu. Jednak mě nic nenapadá a pak...furt je tu bordel, takže veškerá výzdoby by byl jen bordel navíc ~t~ Mluviím hlavně o kuchyňském stole :-) Tam se furt něco odkládá. Maminka mi semtam chce udělat radost a koupí mi kytku do vázy a mě to tam akorát spíš překáží ~f~ Každopádně, když budete zdobit, hodte fotečky. Ona se ta inspirace šikne a třeba mě pak ještě něco napadne.
Přemýšlím, že bych možná měla z oken sundat ptáčky a kytičky, co tam mám jako girlandy viset už od velikonoc ~f~~t~ Možná bych mohla pověsti nějaké vánoční girlandy,. ale musím teda něco koupit. V Lidlu měli hvězdičky, tak možná ty...uvidím. Jestli budou ještě mít až tam zase pojedu.

My jdeme na tříměsíční prohlídku s očkováním ve čtvrtek. A budu na to sama. Manžel mi zase před víkendem a na víkend jede pryč. Takže jestli bude malá horečkovat nebo tak něco...tak se mám fakt na co těšit, když na to budu sama :-( snad se to obejde bez reakcí ~d~
Efka+Barunka 8/06+Terinka 9/11 34852
28.11.2011 13:34:33
Ahoj holky, nějak nestíhám. Občas vás čtu, ale víc nezvládám. Holčičky jsou zlatíčka. Zítra jdu s Terinkou na tříměsíční, bude i očkování. Tak jsem zvědavá jak to zvládneme. Jde s námi i Baruš, byla nemocná kašel a rýmu. Rýmičku měla i Terinka.
Jsem zvědavá kolik navážíme. Podle věcí nemůžu usuzovat, skoro nic jsme ještě nevyřadila. Nosí v rozmezí 50-62, podle toho od koho to je.
Výdobu na vánoce mám jen věnec a to ho ještě Marek donesl z práce. S úklidem jsme zatím nezačla, ale v dubnu se máme stěhovat, tak to nebudu hrotit.
Určitě jsem toho chtěla napsat víc, ale holčičky tu už řádí, tak se jim musím jít věnovat.
Všem přeji pohodová a zdravá miminka.
Kithiczka 114508
28.11.2011 11:05:11
Ahoj holky, začal Advent.
Tak my se školníkem zdobíme školu. Máme i stromeček - vyzdobila jsem truhlíky a na dveřích věnce.~x~
Snažím se tak příliš nemyslet na to - že ve středu jdem s Ríšou na tu operaci.
Přeji vám krásný den, dnes je konečně slunko. Jdeme s Ríšou na tu neurologii tak vezmu kočárek a půjdu pěkně pěšky...
Opatrujte se.
kyti~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
nellys + 3 84720
28.11.2011 9:58:31
tak jsem dočetla, ale stejně toho moc nevím.jen kačence opožděně vše nej k svátku.
k tomu očkování, náš dr je teda taky pečlivý, před očkováním vždy poslechne, podívá se do krku, ptá se jestli nebyla nějaká vyrážka či něco podobného, tentokrát mi říkal, že prý se ta hexa může očkovat i když je dítko nachlazené a dokonce i s teplotou do 38, což se prý jemu zdá naprosto uhozené a vždy očkuje jen naprosto zdravé dítko, za což jsem opravdu moc vděčná, ale on je celkově naprosto super, něco jak popisuješ maesto tvoji mamku, kdykoliv k dispozici na telefonu a kdy je problém klidně i o víkendu přijede domů~x~ fakt zlatíčko.

jinak koukám kolik z vás už menstruuje, já ač nekojím tak menzes ještě nikde, ale dostala jsem v pátek vyvolávačku, byla jsem na ko po šestinedělí a chci tělísko a to se zavádí během mesnstruace.

jo a myško tuhle fusakokombinézu mám taky, používám teda místo kombinézy a na to normální fusak, jenže při tom jak malej roste mu to stejně do konce zimy nevydrží a to je to vel. 74, no tak jsem mu k vánocům koupila teplej kabátek a kalhoty a bude to pak mít místo kombinézy.
ad vánoční úklid a výzdoba, úklid neřeším, jak jsme se v září stěhovali a malovali tak se tu dělal generální úklid, takže pohoda a okna na vánoce neumývám nikdy, nechce se mi v té zimě, umývám v září když jsou tu hody a pak až na jaře. a výzdobu ještě nemám, jen adventní věnec, ale už se pomalu na něco chystám, ale asi až příští týden.
nellys + 3 84720
28.11.2011 9:08:34
ahoj holky, hlásím, že žijem, průběžně vás dočítám, ale pak už nikdy nestihnu nic napsat,tak dnes opačně~;)
náš obřík měl ve dvou měsících 6620g, takže je mu skoro všechno oblečení malé, máme za sebou první hexu, naštěstí bez reakce a jinak je to moje zlatíčko, je hrozně hodný, to od marečka vůbec neznám, to byl ufňukánek. no nic, pídě usnulo, tak jdu zkusit i něco dočíst
Maesta a zlatíčka 15791
27.11.2011 22:57:47
R+3 - no, to já bych taky hned letěla do toho Lídlu, ale 25 km je teď skoro nepřekonatelná vzdálenost......, taky máme všechny kombinézky velké a vše v modrém, mám teda růžovou sametovou od kamarádky - půjčenou, ale to mi nepřijde dostatečně teplé....
ty kapky jsou v lékarně za těch 500něco, přes internet kolem 300, ale musí se vyzvednout v lékárně ne poslat, tak je stále nemám, sestra má na Slovensko pár Km a taky nic.....ale nehrotím to, protože klukům to moc nezabralo
Zítra snad realizujem konečně nožiky jakože v 6.t.(budeme mít přesně 9.)
Očkování by mělo byt po 9. týdnu - chtěla jsem to zítra taky vyřešit amamča íkala, že né, že mám vydržet - hoši už ji měli taky, jako tehdy placenou a každý měl teploty.......a to je mamka naočkovala viditelně naprosto zdravé - neočkovala ani při vyrážce, opruzenině či něčem banálním, protože každé sebešetrnější očkování je zátěž....však víte...a žasne, jak dnes Dr. navzdory všem školením a odborným článkům s očkováním hazardují.

Syssi - tak to musel být krásný zážitek, jen ty zima, ať neprochladnete. Já teda jdu v tradicích liturgického adventu a věnec mám klasický s chvojí - letos po1. tuje - tu mám hned u domu....a 3 fialové svíčky a 1 ružovou - jako 3 postní adventní neděla a jedna radostná, ozdoby jen šišky a teda máme z polisterénu vyřezaný kostelík a domeček - mám to tak už asi 3. rok a vždy si říkám, že něco vymyslím jiného - teda ve stejných barvách - tam teda nepodléhám módním prvkům, i když se mi taky moc líbí.
To už ty křtiny nechej možná i na víc teplej - třeba nebude mrazivý leden...
Na záclovy mám bezva vychytávku - pověsit ještě mokré rovnou na místo - žádné škrobení a žehlení, od té doby, co mi toto poradila sestřenice, peru záclony často a ráda, a i závěse jsem takto začala.....
No okna umývám švédskou utěrkou a jen vodou - taky umývám ráda a často, horší to ostatní, jako vyčistění radiátorů a podobné nechutnosti...to fakt nerada....
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
27.11.2011 20:44:25
My jsem hexu dostaly v 8-mi týdnech, a 1.12. bychom měly jít na naušničky.
Já laktobacilíky vysadila a po týdnu trápení zase nasadila, dnes třetí den a konečně zabraly, Gabulka usnula, jinak se s ní trápím tak do deseti, snad už bude lépe, poslední tři dny a hlavně tři noci, to byla katastrofa.
Já adventní věnec nemám, vymyslela jsem si, že chci ratanový a s hnědýma svíčkama a bohužel jsem nestihla nic sehnat, jak byly děti nemocné, tak jsem se nikam nedostala a tento týden jsem zvládla jeden obchod a tam nic nevybrala, no tak holt bude adventní věnec o něco délo ono se to taky nezblázní.
Četla jsem tady, že už jste po křtinách, my budeme mít až v lednu, chtěla jsem to stihnout do konce roku, ale měly jsme dost nemocného mého dědu, byl v nemocnici a brali mu dva prsty, pak doma měl ještě problémy, protože nám blouznil, už je na tom lépe, ale domluvila jsem se s farářem, že to nebudeme hrotit, necháme to na leden až se situace uklidní :-)
Dnes jsem byli rozsvěcování vánočního stromečku tady v RK, měly tam úžasné dva ohňostroje, Michalka nadšená ~t~
Jinak vánoční vyzdobu mám, dokonce jsem umyla i okna, ještě bych chtěla do Vánoc vyprát těch pár záclon a záclonek co tu mám ~:-D
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 7860  [Dalších 7460 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.