Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| R+3 | 44628 |
|
|
27.11.2011 19:44:29
Myško, díky za inspiraci
, ten fusak jsem hned byla koupit v Lídlu. Malý má všechny kombinézky velké a stejně mají spodek bez ťapek, tak jsem koupila tohle, přijde mi to hodně praktické. Díky díky díky![]() Jinak já dávám Alexovi ty kapky Bio Gaia už přes týden. Zabraly, jsem spokojená.. Kdy dávají vaše dr. první dávku Hexy? Měla jsem jít s malým min. týden, to měl 9 týdnů, zdálo se mi to brzy. Asi půjdu teď v úterý.. |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
27.11.2011 16:04:19
Ty jo, Myško, to jsi byla úspěšná!Ten fusak je poraktický, já teda mám ten nánožník, ale toto je i na ručenky - ty já balím do deky - je to pak nepoměr.... a hračka kásná - není těžká? - jsem slyšela že z Lamazel krásné, ale těžké věci - koupila jsem přes net na vánoce panenku se šustivou sukýnkou a je to dobré a lehušké,ale sestra kupovala hrazdičku a nějaké natakovací zvířátka na zavěšení(dala nám to ke křtinám) a to říkala, že chtěla původně od Lamazel a to bylo opravdu těžké, ale tyto neznačkové OK.
adventní věnec jsem ráno stihla - nosíme si všichni do kostela posvětit - ten můj byl teda asi nejhorší!, ale stihla jsem to! a účel to splní a klukům se líbí. Snad se mi podaří vyfotit a vložit - už máme skoro pokažený i ten te´d několik měsíců nový foťak - snad to ještě vydrží a půjde to levně spravit - nedovírají jen dvířka na baterky.... Včera jsem to nevydržela a dala A. laktobacílky - sice čast hned letěla ven, ale to vyložebně jen vyplivla, dnešní dávka OK a už po 2 dlouho spinká, má taky klid - manža si vzal kluky a jeli se podívat na bobry - taky nedaleko se usadili a dělají si opravdu přehrady a udělali strašně velkou škodu, protože to vyplavilo nějak nedaleké pole...... tak omluva za romám |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
27.11.2011 10:44:42
Už nám přijel tatínek a teda pochlapil se
Koupil Kačence k svátku hračku od Lamaze ![]() Pískátko Pandu ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
27.11.2011 8:46:39
![]() Ja koupila tmavej, uz mi z ruzove hrabe :-D ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
27.11.2011 8:41:10
DOBRÉ RÁNO
Včera jsme byly s maminkou v Lidlu. Koupila jsem tam Kačence fusak s dírou na bezpečnostní pás. Je sice určený do kočárku-sporťáku, ale já to využiju do autosedačky. Kamoška má nánožník i k autosedačce, já ale ne a tak stále zakrývám dekou. Tohle mi přijde fajn Zkusim tady dat obrazek, ale jsem na mobilu tak nevim jestli se mi zadari ![]() Sobe jsem koupila trika. Nemam nic moc na doma s dlouhym rukavem. Ale hlavne tam jeste meli z minule akce vanocni ozdoby Konecne mam cervene a zlate koulicky. Vypadaji moderne, jako diskokoule. Nejsou hladke ale maji na sobe takove ctvercove plosky . K tomu mam cervenou hvezdicku na spici a cerveny retez a zlaty takovy ty alobalovy provazky...nevim jak se tomu rika, zdobi se tim stromek az nakonec a asi to ma imitovat snih Jeste jsem si koupila ratanovou hvezdu a od mamky vzala slamene ozdoby s cervenou maslickou. Jo ajeste jsem koupila maly zvonecky se zlatiu maslickou Letos me zkratka asi bude bavit zdobit stromek ![]() Jen nemame zadna svetylka na stromek. Snad jeste koupime... Udelala jsem si radost Dnes zkusim nejak zaranzovat adventni venec a musim jeste nejak pripevnit venec na dvere ![]() |
|
|
26.11.2011 23:51:27
no a nemám ještě adventní věnec - snad ráno zvládnu.....
|
|
|
26.11.2011 23:49:46
Ahojky,
Kyti - však kdyby se to ujalo, tak bys dlouho ještě nemenstruovala....no kojení není amtikoncepce, že...... Zozinko - to je od Tebe i M.milé a krásné, to k mamce "lozily" maminy až do baráku a kolikrát ani nepoděkovaly a některé ještě měly i hubu, když se jim nechtělo poslechnout.....mamka běžně jezdívala v noci k teplotám a mamčám pomáhala srážet....te´d ji volala jedna neš´tsná mamča - že syn měl u pí. dr. ukončenou léčbu angíny Atb po 5 dnech -no vrátilo se to v podobě spálové, ale když nastaly teploty, tak ta paní volala současné Dr. a ta jí řekla, že už se chystá odjíždět, že jí končí prac. doba a a´t si koupí něco od teploty a na to, že je dítě osypané, řekla že jí na to taky dají v lékárně - no cosi si pokoupila, ale dobré to nebylo a tak volala mamce a ta se zděsila a okamžitě ji poslala do nemocnice - tam také jen kroutili hlavama nad jednáním naší nové dr. S babičkou to bude náročné, ale jer strašně dobře, že si ji vemete a že Ti pomůže maminka. Myško - jen si polež, dokud to jde, počkej až ti děti - ne jen jedno - budou vstávat v 5 - 6 a tahat vás z postele..... |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
26.11.2011 20:15:58
Ahoj holky - dlouho jsem se neozvala.
DOčetla jsem vaše příspěvky. Už děláte vánoční výzdobu??? Asi bych ve škole už měla co..? začnu s tím v pondělí at se rozptýlím ( před tou operací) Já stále ještě nemenstruuju ( a můj milej už to do mě napálil! takže doufám, že ok) a doufám, že dlouho ještě nebudu. My máme stále laktobakcílky, brzy dojdou a uvidím - zkusíme taky pauzu. Opožděně vše nejlepší k svátku Kačenkám! jo a pf bude taky s Ríšou! Přeji hezký večer kyti |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
26.11.2011 12:34:12
Já bych chtěla dělat PFka s Kačenkou...už mám i vymyšleno jak ji fotit, akorát to zrealizovat
Až bude hotovo, určitě sem pak dám Ale to ještě chvíli nebude :-DMáme rekord, dnes jsme vstávaly v osm Poslední dobou jsem nebyla schopna vylízt dřív. Hlavně kvůli kojení. Když jsem věděla, že to vychází na devátou, tak jsem z postele nelezla a než jsem nakojila bylo deset :-DDneska jsem u našich. TAk si to třeba po obídku dospím. Pokud nepudem se Sarou......uvidíme ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
26.11.2011 11:01:27
Maesto..to věřím,že měla maminka vždycky radost....je to milé od těch prťat,viď?Míša už taky namalovala dr.a sestřičce obrázek a budeme dělat vánoční přáníčka..za prvé jí musím taky nějak zabavit a za druhé je to milé...já teda vždycky dr. dala nějakou maličkost pro radost..nebo třeba sypaný čaj,malou ozdůbku a podobně a přáníčka děláme s Michalky fotečkou..tak letos vyfofíme oba prcky a zase uděláme
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.