| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 7860  [Dalších 7440 >>]
Zozinka 66370
26.11.2011 10:57:16
ahojky,krásnou sobotu

už je dost hodin ,já stále nemám vařeno a ani zatím nevím co vařit....vstávali jsme všichni v 9h~g~..Míša říkala Martinovi,že by měl jít do práce a když jí kal,že je sobota tak mu odpověděla "no a co"..no musela jsem se smát...

holky,já letos na okna kašlu...možná jem přeleštím skla a nalepím stejně dekorace,tak ani pak není vidět,že je umyto a v tom hnusu počasí by to bylo za chvilku stejně znovu zaflákané....energii asi věnuji na něco jiného a okna přijdou na řadu až na jaře.Ježíšek nás snad najde i tak......~t~~t~

včera jsem si sedla na chvíli k pc a koukala na dárečky...budeme spíš kupovat hlavně pro Míšu...Vítkovi jsem obj.hrací deku,to je asi jediné co nemáme....na Vánoce tu budou mí rodiče,bráška a 23.12 přivezeme i mou nechodící babičku a bude tu asi na svátky...je taky na plínkách,nechodí,ale jinak v hlavě to má pořád srovnané~R^,mamka tu bude spát s námi aby mi pomohla,přeci jen to bude náročnější...ale už se těším

Vítek v noci spinkal,nekašlal,odpo pak taky ne..teď měl dopo takový záchvat kašle a to měl včera taky...nechci ho nechat moc plakat,aby se pak právě moc nerozchrchlal....

to je román~t~...a stejně jsem určitě na něco zapomněla~t~~t~

Maesta a zlatíčka 15791
25.11.2011 22:23:52
Zozinko - mamka měla vždy velkou radost, když jí děcka něco přinely - měla nástěnky na obrázky, na okna děcka nosily výzdobu....hlavně, že teda V. nemá nic poslechového, jen a´t se nějak neprochladí a jste naprosto OK.

Já kupuju vše přes net, teď jdu přebírat, co dnes došlo - to vždy trnu, co z toho bude, musím vše řádně poschovávat atd.
Okna a podobně vždy řeším až před štědrým dnem - mám ráda, když pak vše voní čerstnou čistotou - záslony atd....ale je to o hubu....jenže nám by toani nevydrželo, kdybych vše dělala postupně. Cukfdoví letos poprvé řekla tchýně, že mi napeče - no moc ho nemám ráda, ale bude klid a nestloustnu, protože toho člověk opravdu moc nesní....

A. teda zatím neslintá, ručičku si žužle, když má hlad, ale hoši taky slintali a hledali zoubky takhle a nic, jen nalité dásně
....
Maesta a zlatíčka 15791
25.11.2011 22:15:30
Syssi taky už krámuju - přesně 8. týden po porodu - tak to bylo i u 1. syna, u 2.a 3. ještě dřív- to už jsem psala.....nechápu, jak nědo má pokoj i 8 měsíců nebo dokonce 2 roky......závidím. A. se strašlivě kroutí, dnes extra a taky nevíc krvácím....na prdíky nic nedávám - nějak mi to blinká.....dnes blinkala i po kanavitu....

NO a zvládám s odřenýma ušima, dnes teda jsem poznala, že je přece jen lepší, když toho chlapa mám doma.......to jsem si teda užila....jela jsem s klukma zase pro nejstaršího a že si i nakoupím a A. se mi pozvracela a tak jsem se bála už s ní kamkoliv jít, aby to na ní nějak nezestuděnalo......naštěstí jen vše v sedačce a na kombinézce....Hlady neumřeme - mám konečně po skoro 2 rocích pekárnu - včera jsem v noci dal péct první chleba v ní - měla jsem takový vychytaný výborný recept - pekla jsem ho denně a tak jsem si ho nikam nenapsala a neví NIC!!! v noci při neustálém kojení a chování se mi teda něco vybavilo...uvidíme, tohle se také dalo jíst...

U ás je nejhorší, že všude musím autem - na jednu str. je to pohodlné, ale nebezpečné a drahé a neekologické....
Maesta a zlatíčka 15791
25.11.2011 22:03:59
Ahojky
tak ještě honem dnes k svátku Kačenky hodně zdraví, lásky a pohody. To jsem zvědavá, co teda Tvůj manžel Myško koupil, pak nám napiš. Kamaradku na konverzaci závidím, jak už jsem psala....
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
25.11.2011 21:51:32
No já mám nakoupené jen nějaké drobnosti pod stromeček. Vůbec netuším co komu koupit, chtěla jsem jít alespoň pokoukat po městě a načerpat nějakou inspiraci, ale už jsem to taky 2x odložila :-( Zvládla jsem umýt okna, vánoční výzdobu máme už hotovou, tak teď ještě ty dárky, cukroví asi budeme péct s mamčou dohromady, to nějak nehrotím, stejně o to u nás nikdo nestojí a mě to alespoň nebude moc lákat, přece jen bych ráda ještě pár kg shodila :-)
Zozinka 66370
25.11.2011 21:27:54
jsem taky hned trochu klidnější,když jsme byli u dr....doufám,že to bude všechno ok....jen zase změna v plánu,už minulý víkend jsem chtěla jen nakupovat-Míše boty,něco na sebe,s tou ručičkou máme hodně omezený šatník a venku zimu..já taky kouknout co mají....a zítra jsem chtěla znovu,když to minule nevyšlo a zase nic..nebudu riskovat s Vítečkem do nákupka,když není ok...ale táák to potřebujeem,snad to do třetice vyjde........taky už chci kpoupit věci na cukroví,chtěla jsem nové ozdoby a výzdobu,už asi příští neděli udělám něco....chjoo

Laktobacílky dáváme pořád,je to s nima pořád v pohodě...né,že by bříško nebolelo,ale jen občas..

koukám a porovnávám vánoční dárky,asi hodně taky objednám přes net......

nesly jsme s Michalkou dr.perníčky co jsme dělaly,tak byla moc ráda a Michalka pyšná,že se dr.líbily~g~

stále ještě trpím na wc,včera a dnes znova..tohleby už taky mohlo přestat...chtěla bych jít do kina,ale jestli předtím zrovna půjdu na wc tak tam asi nevydržím...no uvidíme,asi příští týden by to mohlo vyjít.....v úterý se chystám zase na HEAT,měla jsem teď pauzu..

Maesto..klobouk dolů,fakt...a chápu,že je pro tebe jednodušší mít kluky doma...to vyzvedávání je asi horší...u mně je to taky tak,ale s tím,že teda naštěstí vyzvedává manžel,já bych to nezvládla...jsme dost mimo MHD......teď je mi to spíš líto,protože Míša si konečně zvykla a půjde asi až po novém roce.......ještě bude určo i nějaká RHC a nevím ještě jak dlouho tu sádru bude mít..snad nám v pondělí řeknou

přeji všem klidnou dobrou noc~;)
MyškaLL 72634
25.11.2011 20:07:11
My jsme, Syssi, měly taky pauzičku, když nám došly. Už zase bereme, ale nevšimla jsem si, že by měla nějak moc velké problémy...ale je fakt, že poslední dobou hodně prdí...no naštěstí ale jí to jde ven, tak proto se asi nekroutí. I když některé prdíky ořve. Ale už zas papká laktobacílky.
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
25.11.2011 19:54:40
Zozinko to je dobře, že jsi byla u dr. jistota je jistota a Víteček je ještě opravdu prďolka malinká :-)

My na týden vysadily Laktobacilíky a dnes jsem je jela honem koupit už jsme dvě noci nespaly, jen se kroutíme, možná je to taky tím, že už jsem to dostala, ach jo :-(
MyškaLL 72634
25.11.2011 19:21:07
Holky díky :-) Tatínek prý něco koupil...tak jsem sama zvědavá :-) Jel včera pryč, dneska volal, že mám dát Kačence velikánskou pusu a že dáreček dostane v neděli až se vrátí ~s~

Dnes jsme byli s kamoškou z ulice za kamoškou z vedlejší vesnice. Všechny máme prcky od sebe po dvou týdnech :-) Kačka je nejstarší a nejmenší ~t~ Ta holčina je z Anglie. Poznali jsme se na vítání občánků..takže se teď snažím trochu rozmluvit. No ještě párkrát a snad to už půjde, zatím si připadám jak trubka ~t~ Amy se snaží mluvit česky a docela jí to jde. Nejlepší, že z ní občas něco vypadne, co ji naučil manžel a to pak čumíme, co umí ~t~ Prej "Co tak koukáš, ať ti nevypadnou oči z důlků!" ~t~ To prý říkal manžel jejich kočce Kočce :-D Amy se líbí slovo kočka, tak se tak ta jejich i jmenuje ~t~

Zozi, to je fajn, že jsi byla u dr. Já Kačku furt sleduju, zatím se mi ale zdá být zdravá. Jak tady ale všechny píšete, co vaše drobky trápí, tak se bojím a hlídám :-) Ale zatím snad dobrý :-)
Teď piju čajíka ~c~ a nechávám Kačku trochu vyspat. I když už bych měla kojit, ale dnes to bylo náročný, tak ať se prospí...a já si taky potřebuju trocho odpočinout :-)
R+3 44628
25.11.2011 17:51:49
Zozi, dobře, že jste šli, určitě to bude dobrý..

Maesto, já Tě obdivuju, kolik toho zvládáš. A ještě si kluky necháváš doma ze školky. I když jak píšeš, asi je to pro Tebe jednodušší, než je rozvážet a přivážet.

A Kačence taky přejeme vše nejlepší k prvnímu svátku!!!!!~x~~x~~x~
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 7860  [Dalších 7440 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.