| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 7860  [Dalších 7430 >>]
Zozinka 66370
25.11.2011 15:21:08
Syssi...radši jsme tam byli..poslechově je v pořádku,ale na kašel nám dala dr.Halixol a pak i kapičky do pravého ouška.preventivně.trochu se jí zdálo,že reagoval,když ho vyšetřovala,tak aby náhodou se tam něco nedělo....tak jsme už dali obojí a doufám,že to bude v pořádku....u Michalky bych ještě čekala,dala sama léky,ale u mrńouska si to taky nedovolím....

Syssi + Michalka + Gábinka 77056
25.11.2011 13:30:59
Jo zrovna včera jsem si říkala, že taky pěkně slintáme, chovaly jsme na tygříka a měla jsem ruku celou mokrou ~t~
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
25.11.2011 13:30:06
I my přejeme Kačence jen vše NEJ k jejímu prvnímu svátečku ~s~~x~

Zozinko, já bych pro jistotu k dr. zašla víkend na krku a Víteček je ještě malé miminko, jen aby ho poslechla, pro klid.

Maesto, máš to taky veselé, vůbec si neodpočineš.
MyškaLL 72634
25.11.2011 12:45:16
Kacenka dekuje za prani :-)

Bryndacek ma nase ublinkana Kacka furt, protoze bych ji jinak prevlikala 3x denne. Neli vickrat. I na noc ho ma. Jeste ze jsou dnes bryndose na patentky, suchace nebo jen tak pres hlavu. Zavazovaci bych mela strach ji nechat,aby se mi na nem neuskrtila.
Zozinka 66370
25.11.2011 10:17:41
ahojky,krásné ráno...

malé Kačence přejeme vše nej nej k prvnímu svátečku~s~

Víteček tedy neslintá nějak ukrutně,ale má bublinky u pusinky,jakoby vypil jar~t~,ale zub to taky ještě není...u Michalky se začaly první zuby klubat,když jí byly 4měsíce a vylezly na den přesne v 9.mésíích a taky od té doyb co to začalo přestala spát...

jinak Vítek ten kašel nemá nějak moc,v noci nebo spíš k ránu zakašl asi 2-3x a teď asi zatím 1x,tak nevím jestli se mám vydat radši k dr.na ko nebo to nechat co se vyvrbí...nemám ráda,když se něco začíná a je před námi víkend,achjoooooo...babo raď..~d~
R+3 44628
25.11.2011 9:03:14
Alex taky slintá pořád. Včera jsem ho musela kvůli toho asi 2x převlíkat. Nějak se mi nechce mu dávat bryndák ještě..
Ja-a-deti 84136
25.11.2011 7:19:35
Me mala taky zacala slintat a co si vybavuju,tak kolem 3. mesice slintaly vsechny a 1. zub mely az kolem 10. mesice. Ja nevim,kde se ta povera,ze rostou zuby,vzala.~d~ U 1. syna mi to pribuzni porad tvrdili a ja jako blbec hlidala dasnicky div ne s baterkou a 1 zub mel na roce~8~
MyškaLL 72634
25.11.2011 4:21:51
Maesto, neni prvni pravnouce :-) uz asi ctvrty. Ale radost mela :-) To jo :-)

Zozi, i Kacka zacla slintat. Zrovna jsem nekde cetla, ze je to v tomto veku normalni a vubec to neznamena, ze rostou zoubky. Taky si zuzla pesticku a ma furt ledovy ruce, jak je ma ozuzlany.
Maesta a zlatíčka 15791
24.11.2011 23:32:37
Já a děti - přesně - to je takový klid, když je z baráku.....zrovna zítra mi odjíždí zase nejmíň na den, možnáá i víc....nejhorší je topení a poklid, jinak bych se těšila
Maesta a zlatíčka 15791
24.11.2011 23:30:13
Zozinko - snad to nic nebude a budete OK. To jsou starosti - manžovi to už sedá na plíce a nikam s tím nejde a nejde! Ještě mi vyčítá, že mu na já na to nedám nějaký lék - paralen nemože "shltnout", tusin je hnusný a vůbec nějaké léky jsou strašný "sajrajt", bylinky jsou hořké, homeopatika "drahá a k ho..."....protě neléčitelný typ!Hoši začínají taky "chrchlat" a A. jsem taky už slyšela, jen doufám, že to bylo jen zaskočení.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 7860  [Dalších 7430 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.