Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zozinka | 66370 |
|
|
25.11.2011 15:21:08
Syssi...radši jsme tam byli..poslechově je v pořádku,ale na kašel nám dala dr.Halixol a pak i kapičky do pravého ouška.preventivně.trochu se jí zdálo,že reagoval,když ho vyšetřovala,tak aby náhodou se tam něco nedělo....tak jsme už dali obojí a doufám,že to bude v pořádku....u Michalky bych ještě čekala,dala sama léky,ale u mrńouska si to taky nedovolím....
|
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
25.11.2011 13:30:59
Jo zrovna včera jsem si říkala, že taky pěkně slintáme, chovaly jsme na tygříka a měla jsem ruku celou mokrou
![]() |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
25.11.2011 13:30:06
I my přejeme Kačence jen vše NEJ k jejímu prvnímu svátečku
![]() ![]() Zozinko, já bych pro jistotu k dr. zašla víkend na krku a Víteček je ještě malé miminko, jen aby ho poslechla, pro klid. Maesto, máš to taky veselé, vůbec si neodpočineš. |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
25.11.2011 12:45:16
Kacenka dekuje za prani
![]() Bryndacek ma nase ublinkana Kacka furt, protoze bych ji jinak prevlikala 3x denne. Neli vickrat. I na noc ho ma. Jeste ze jsou dnes bryndose na patentky, suchace nebo jen tak pres hlavu. Zavazovaci bych mela strach ji nechat,aby se mi na nem neuskrtila. |
| Zozinka | 66370 |
|
|
25.11.2011 10:17:41
ahojky,krásné ráno...
malé Kačence přejeme vše nej nej k prvnímu svátečku ![]() Víteček tedy neslintá nějak ukrutně,ale má bublinky u pusinky,jakoby vypil jar ,ale zub to taky ještě není...u Michalky se začaly první zuby klubat,když jí byly 4měsíce a vylezly na den přesne v 9.mésíích a taky od té doyb co to začalo přestala spát...jinak Vítek ten kašel nemá nějak moc,v noci nebo spíš k ránu zakašl asi 2-3x a teď asi zatím 1x,tak nevím jestli se mám vydat radši k dr.na ko nebo to nechat co se vyvrbí...nemám ráda,když se něco začíná a je před námi víkend,achjoooooo...babo raď.. ![]() |
| R+3 | 44628 |
|
|
25.11.2011 9:03:14
Alex taky slintá pořád. Včera jsem ho musela kvůli toho asi 2x převlíkat. Nějak se mi nechce mu dávat bryndák ještě..
|
| Ja-a-deti | 84136 |
|
|
25.11.2011 7:19:35
Me mala taky zacala slintat a co si vybavuju,tak kolem 3. mesice slintaly vsechny a 1. zub mely az kolem 10. mesice. Ja nevim,kde se ta povera,ze rostou zuby,vzala.
U 1. syna mi to pribuzni porad tvrdili a ja jako blbec hlidala dasnicky div ne s baterkou a 1 zub mel na roce |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
25.11.2011 4:21:51
Maesto, neni prvni pravnouce
uz asi ctvrty. Ale radost mela To jo ![]() Zozi, i Kacka zacla slintat. Zrovna jsem nekde cetla, ze je to v tomto veku normalni a vubec to neznamena, ze rostou zoubky. Taky si zuzla pesticku a ma furt ledovy ruce, jak je ma ozuzlany. |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
24.11.2011 23:32:37
Já a děti - přesně - to je takový klid, když je z baráku.....zrovna zítra mi odjíždí zase nejmíň na den, možnáá i víc....nejhorší je topení a poklid, jinak bych se těšila
|
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
24.11.2011 23:30:13
Zozinko - snad to nic nebude a budete OK. To jsou starosti - manžovi to už sedá na plíce a nikam s tím nejde a nejde! Ještě mi vyčítá, že mu na já na to nedám nějaký lék - paralen nemože "shltnout", tusin je hnusný a vůbec nějaké léky jsou strašný "sajrajt", bylinky jsou hořké, homeopatika "drahá a k ho..."....protě neléčitelný typ!Hoši začínají taky "chrchlat" a A. jsem taky už slyšela, jen doufám, že to bylo jen zaskočení.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.