| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 7860  [Dalších 7420 >>]
Maesta a zlatíčka 15791
24.11.2011 23:26:17
Ahojky, tak to znám - taky nic nedělám, jen kolem dětí - 4 a ještě mám "bordel" - ted naštěstí řeč tchýně a ne manžela......
Syssi - ono to bude zase dobrý, ale musí vědět, že si vše nenecháš líbit.
Myško, tak to měla babička určitě velkou radost - má první pravnouče?

S nevařením vám zavidím, protože to vidím jako nejnáročnější v mém režimu - dnes jsem i musela sama jet pro nejstaršího do ZŠ - před polednem a s ostatníma 3 - no a to teda byl fofr a nervní matka! Nechci se opozdit a chci být v ZŠ přesně na zvonění - protože tam jsou zase problémy v šatně - ono totiž většina děcek jde do družiny a na o., ale náš Véna a ostatní většinou soc. slabší spoluobčané nejdou na o. a pak se v té šatně melou, chtějí po našem peníze atd.....dozor samozřejmě žádný.....jenže dnes jsem jela i s A. a kolem mně se vytvořil nepropustný hlouček děcek a pak i učitelů, no a hoši mi nakonec všichni 3 lítali kolem školy i s těma očadlýma, kteří mi ještě pomáhali nahánět nejmladšího synka.......
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
24.11.2011 21:40:20
Zozinko, kašlík nezávidím, taky jsme to teď s Gabinkou prošly a měla jsem fakt strach, navic zrovna neordinovala naše dr. a museli jsme k záskoku a tam mě pěkně vyplašili.

Naše Gábinka teda dneska vůbec nespala, snad celem 2 hoďky, chtěla by se pořád jenom chovat, jak položímje vzhůru, usnula snad ve 21 hod., doufám ,že bude zítra lépe :-)

Já většinou také vařím, dnes jsme zvládly i svíčkovou, občas pro oběd zajdeme, už taky nevím co vařit.

Manžel přišel z práce krotkej jako beránek, jsem na něho fakt naprdnutá, odpovídám mu jen na otázky a jinak s nim nemluvím, vážně nemám potřebu, budu doufat, že pochopí, že tohle se nedělá. Zase si teda nechci dělat velké iluze, je to jen chlap ~t~
R+3 44628
24.11.2011 20:00:53
Hoj holky,
tak já mám taky obídky donáškou ze školy. Je to fakt pomoc, protože bych si sama pro sebe vůbec nevařila. Marek mi nosí "zbytkové" za 10 kč a jsou toho vždycky hromady. A u něj ve škole vaří fakt dobře~w~

Včera i dnes jsem byla pěšky ve školce, je to docela kus, skoro 40 minut mi to dneska trvalo. Ani ta zima mi nevadí, malý venku hezky spí. Takže jsme se pak u školy nacpali všichni do auta a jeli i s taťkou domů.

Syssi, ten Tvůj manžel je též dáreček. Všude je něco, ale je bohužel na nás manželkách, abychom to přešly a chudáčky chlapy netrápily ještě výčitkama. Mno, taky jsem to dnes moc nezvládla. ~j~
Zozinka 66370
24.11.2011 19:20:57
Myško,to máš hroznou výhodu,že máš donášku obědů~R^~;),super...já hlavně pořád nevím co vařit,to mě ubíjí nejvíc..
Zozinka 66370
24.11.2011 19:20:14
ahojky..

Syssi...chlapy jsou často na zabití,to znám...taky tohle občas slyším,ale už se nevztekám,jen říkám,že když jsem na té dovolené,tak bych vlastně neměla nic dělat,na dovolené se odpočívá,no ne???~t~

Víteček začal dnes kašlat,není to často,ale když zakašle tak je to tekový nic moc,no uvidíme v noci a ráno,jestli se mi to nebude zdát tak abysme ještě neskončili u dr..chjoo,už by to snad stačilo...snad to bude ok...a začal dost slintat,co to???

jiank jsem to ještě navíc teď dostala,brrrrr,u míši až po 7měsících a teď už teď...achjooooooooo

dopis si ježíšek už vzal,tak paráda~g~~;)

a co se týče toho rodičáku,doufám,že to nesníží o moc,dost se bojím,protože na to,abych šla na 2 roky jsem neměla plat a hlavně hlídání a navíc by mi to bylo líto ,myslím si,že ve 2 letech je to fakt ještě prcek a chci so ho užít co nejvíc...
Ja-a-deti 84136
24.11.2011 16:06:25
Mysko,neprovokuj ~t~ Ja musim varit sama denne a jsem uz tak zblbla,ze ted,kdyz jsem slamena a detem staci i jen palacinky nebo neco rychleho,vyvaruju jako obvykle~t~
MyškaLL 72634
24.11.2011 15:58:47
Ja nastesti varit nemusim. Maminka mi nosi obedy z prace. Je to uzasna pomoc :-)
Ja-a-deti 84136
24.11.2011 15:30:42
Syssi, to neres. Ja mam taky obcas "zlaty zivot" a on by se mnou "hned menil". Melas ho videt po tydnu "zlateho zivota",kdy jsem byla v nem.,jak upaloval do prace~t~ Ted je poprve po letech na sluzebce na cely tyden a ja mam bezva " dovcu"~R^. Lepsi 4 deti,nez 1 muz~t~ Jinak,ja se snazim aspon uvarit a trochu to tu pofackovat a zbytek neutece. Kdyz se mu neco nelibi,muze to udelat sam,vsak tu taky bydli ~;)
MyškaLL 72634
24.11.2011 14:53:33
Tak naštěstí takhle se ke mně ten můj nechová. Asi proto, že je se mnou celý den doma a vidí to. Ty neshody jsou vždy z banalit. Ale jak se říká, stokrát nic umořilo vola...:-)

Někteří chlapi by si to měli vyzkoušet!!!
No nic,jdu pro dítko, než mi na terase dočista zmrzne...
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
24.11.2011 14:49:38
Já když čtu tvoje příspěvky, tak jsem při prvním dítěti byla úplně jako ty :-) s druhým se to docela změnilo, zdá se mi, že všechno zvládám lépe a už nejsem takový nervák (i když ten šílený strach o dítě, aby se něco nestalo ten nezmizel), ale dohadovat se s mým drahým manželem, na to už fakt nemám. Kolikrát já si za poslední dobu vyslechla, že on je uhnanej a já se jen válím doma a nic nedělám, že mám nastarosti jen dvě děti a někdy ani neuvařím a pro jídlo si jen dojdu, že nechápe co tady celé dny dělá, ze začátku jsem si pobrečela a teď jen přemýšlím, jak a za co si ho mám vážit. Jen doufám, že mu časem bleskne a že se něco změní, protože takhle to nejde do nekonečna.
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 7860  [Dalších 7420 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.