Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MyškaLL | 72634 |
|
|
24.11.2011 14:44:00
Tak to to bereš fakt dost sportovně...seš dobrá. Já neshody doma beru celkem blbě. A že jich poslední dobou je. Asi jsem nervní matka...jinak si to neumím vysvětlit
A taky bývám ráda, když konečně zvedne kotvy a vypadne do práce...u nás je to otázka několika dní. Takže několik dní je doma a pak několik dní pryč. A počty dní se velmi různí. No a pak se aspoň těším, když má zase přijet domů ![]() |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
24.11.2011 14:24:37
Já pocházím ze Sopotnice, to je od UO asi 12 km, teď bydlíme v Rychnově nad Kněžnou, ale v Ústí jsem rodila obě holky
takže jste od nás byli opravdu co by kamenem dohodil ![]() No já se tím nenervuju, zlatě když je v práci a to on stejně je od rána do večera a na sobotu jedu s holkama k našim, tak ať si to tady užije ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
24.11.2011 11:10:36
Ahojte...mě bolí hlava...už od noci. Myslím, že to bude spojené s krční páteří. Usnula jsem u kojení v sedě...no asi to není uplně ideální. Jenže v když jsem chtěla kojit v leže, tak se to malé nelíbilo. Nad ránem to jde, ale v noci ne. To se jí nějak hůř pije...ach jo.
Budu si muset domluvit masáž. Už mi chybí jako hrom. Doufám, že na mě teda nic neleze. To by mě trefilo...Dneska jdeme s holkama ven a tak se uvidí. Pokud na mě něco leze, tak mě tohle jistě dorazí. Ta psírna venku, brrrr. Syssi, co ten tvůj zase blbne? Ti chlapi jsou fakt na pěst. Mrzí mě to. Vím jak je to nepříjemný, když jsou doma neshody... A s tím kafem já pořádně neznám mapu, tak by mě ani nenapadlo, že je to kousek od vás ![]() Maesto, babička je v pohodě. Jen prrostě nechodí, tu ruku má špatnou a teď ještě šedý zákal. Ale rozumově je v pořádku. |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
23.11.2011 23:00:03
Zozinko - taky to tak s dopisem děláme - mám je všechny schované - dost nebezpečné, ale jsou vždy tak spontální a krásné, že je mi to líto zničit, jako korpus deliktus.....
nejstarší si nic nepřeje - chudák - přes veškerou snahu, co nejdéle ho držet v představě Ježíška i kvůli mladším, už tuší, že to kupujeme a nechce, aby jsme utráceli...... |
|
|
23.11.2011 22:55:52
Já a děti - tož je to jen papír, že, ale kdyby k tomu měli mít nějakou kvalitní přípravu, tak by to nebylo špatné, jen teda 1000Kč je dost - na jazyk ne, ale před vánoci a tak....
|
|
|
23.11.2011 22:54:02
Handy díky - super info.! nebylo mi to jasné - zdá se mi to takto lepší, uvidíme, co nám to přinese....
Jen nevím, zda bude platit, že si můžu něco vydělat - protože bych měla učit už i na ZŠ pár hodin - ne teda od ledna, ale až od února, teď učím na ZUŠ ty 2h týdbně, ale ještě jsem nepodepsala smlouvu, v září jsem nic podpisovat do narození mimča nechtěla a teď jsem si to ještě nezjistila.....Na té ZŠ bych o to nechtěla přijít, i když to bude o "hubu" s tak malým mimčem - teda ze zkušeností vím, že čím menší dítko, tím to je lepší - ono půjde jen o pár hodin - ještě tes nevím kolik, ale bylo by to pro mne výborné, že bych do budoucna slátala v jednom místě hned za humnama celý úvazek - Zš + zuš. Zatím su moc ráda, že na ty dvě hoďky vypadnu z baráku.....i když teď když jsem došla, tak A. plakala a náš tatík řezal venku dřevo a kluci - (ti dva menší 4 a 6 let) byli u PC a měli na něho zavolat z okna, kdyby plakala, ale oni na něho nevolali a utišili ji sami - když jsem přuišla byla bez zavinovačky v postýlce a plakala a oni ji přes zaujetí na PC neslyšeli - nosili jí, prý usnula a tak ji položili do postýlky - no mohlo to tak být, ona usne a za chvilku je hore....naštěstí jsem přijela dřív, protože mi 2.h odpadla - děcka byli na jakémsi výletě..... |
|
|
23.11.2011 22:41:28
Syssi - klid, lehko se to řekne.....on to asi bere podle sebe - že žaluje naTebe Tvojí mamince, zřejmě on sám je velice vázaný na matku - chronický mamináč.......( něco se mi vybavuje i z těhu diskuse, že to tak opravdu je, ona ta matka syna dost ovlivňuje, i když n ní není až tak vázaný, natožkdyž vázený je....)
Zozinko - to děláš dobře, já vařím při dětech a to jsou nervy!!!!musím mít navařený na čas - jak dojede nejstarší ze ZŠ(DO mŠ NAŠTĚSTÍ JEŠTĚ NEDÁVÁM - to bych se z toho vyzvedávání a vodění scvokla..), ale večer teda nezvládám - většinou do 24h chovám a co potom už, že? Ty jo, už pečete perníčky - na Mikuláše? Hm, perníčky,to je to jediné, co se snažím stihnout upéct - hoši se u toho dobře baví. Ono ten čas letí, co. A trampolína to je i můj sen, ale letos to nevyjde......dárky kupuju průběžně ¨+ už mám ob. přes net - něco už i zaplacené a tak trnu, aby to došlo. Nepřichází mí ob. z října, ale to bylo na dobírku, tak mne to tak neštve, ale jednání mně teda štve, dnes jsem tam volala teda už v 16h a prý, že netí v práci, ať zavolám dopoledne - asi se na to už vybodnu.... Myško, jak jste cestovali a jak je po cestování? Co babička? Jinak kromě těch neduhů, cos psala, vnímá? Naše stará babička krásně další - 10 pravnouče prožívá - řekla bych, že skoro víc, jak moje mamka....a je jen škoda, že tam teď nejezdím moc a když tak jen na skok, ale ona chudina i přijela sem - už 2x ve svých 92 letech! Snad už nebudeme marodovat tolik a budu moc s ní povykládat!Je neuvěřitelné, kolik má v sobě životní moudrosti a to nemá žádné školy mimo par tříd ZŠ, za to si do dnes pamatuje básničky a co se učili! už to tu s pauzama píšu určitě déle jak hodinu.....snad dokončím.... |
| Handy | 38798 |
|
|
23.11.2011 21:43:29
Syssi, to je mi líto
- chová se trochu pubertálně, ne? Co jako s tím má tvá mamča dělat, jít ti vyhubovat? Oni doma takhle neshody řeší? ![]() Držím palce, aby se to urovnalo! ![]() Zozi, jj od ledna má být nový systém - je tam toho víc, ale v podstatě jde o to, že všichni budou mít stejnou celkovou výši rodičáku a záleží jen na každém na jak dlouho si to rozloží - při zkrácené variantě bude mít samozřejmně víc měsíčně, při té tříleté by to mělo vycházet trošku méně než je současná možnost. Další výhoda bude, že budeš moct přejít z jedné varianty na druhou - jen se teda bude rozpočítávat ten zbytek z toho celkového balíku. To chápu tak, že pokud budeš na začátku čerpat tříletou variantu a dostaneš výhodnou nabídku (nebo budeš zase těhotná), tak se ti bude hodit vyčerpat si ty peníze co nejrychleji a tak přejdeš na tu dvouletou. Navíc už nebudou posuzovat jen přijmy matky, ale třeba i otce - takže nebude to, že když maminka byla nezaměstnaná nebo studentka, tak že by šla automaticky na čtyřletou variantu. Stačí pokud bude nemocensky pojištěný otec (tzn. bude zaměstnaný a nebo si bude jako OSVČ dobrovolně odvádět nemocenské pojištění). Nevím jak s těma formulářema, ale myslím, že pokud jste čerpali PPM a budete přecházet na rodičák, tak to tolik jiné nebude. Úředníci se na to začali školit už v září, jen teda asi taky nejsou úplně jistý v kramflecích - ale to se dalo čekat - to podle mě začne být teprve ten správný zmatek v lednu. |
|
|
23.11.2011 21:16:18
Tak my jsme se opět s manželem nepohodli, napsala jsem mu SMS a myslela jsem, že si to přečte a bude klid a on opět přeposlal SMS mojí mamce a pak ji ještě volal, ona mu to naštěstí nebrala. Nevím jestli je to normální, ale mě to příjde pěkně trapný a můj manžel u mě klesl až někam pod zem
máme teď docela manželskou krizi a jestli si myslí, že to tímhle vyřeší, tak to nevyřešil, mám pocit, že to spíš pěkně pos...![]() |
|
|
23.11.2011 21:12:58
Mysko, tak to jsi byla kousek od nás, to jsi se mohla stavit na kafčo
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.