Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zozinka | 66370 |
|
|
23.11.2011 20:53:39
ahojky,hezký večer...
já ještě vařím na zítra a pozítří,páč jen s dětmi to radši nezkouším se do něčeho pouštět..až když je Martin doma..musíme Míšu víc hlídat,Víteček taky až tak moc nespí přes den,tak je to složitý....ale stihly jsme s Míšou udělat dnes i perníčky..zdobit budeme zítra dopo,to snad zvládneme kvůli rodičáku půjdu až v lednu,protože se to prý má zase všechno měnit,budou i nové formuláře,zatím ani asi dsamy úřednice neví..to mi řekla kamarádka,která mi měla ty formuláře donést..bylo jí to řečeno...tak jsem zvědavá..změny jsem zaregistrovala,ale podrobnosti nevím,jen doufám,že to moc nesníží... a máme první dárek na Vánoce,hurá..trampolínu pro Michalku,největší dáreček co si přeje....dnes jsme malovaly jěžíškovi tak až půjdeme spát dáme za okno a pak nenápadně sbalíme ![]() ![]() |
| Ja-a-deti | 84136 |
|
|
23.11.2011 19:14:40
Hezky vecer devcata,
dneska prisel Elias domu s tim,ze si muze ve skole udelat nejake zkousky z AJ (cambridge) a dostane certifikat. Jenze je teprve v 6. tride a ta zkouska stoji pres 1000,- ,tak nevim jestli mu to k necemu bude. K cemu vlastne ten certifikat slouzi? Krome toho,ze si ho da za ramecek? Monco,cetla jsem to. Ale jestli je to pravda.... ![]() |
| monika+09/11+04/98 | 114095 |
|
|
23.11.2011 14:45:03
http://www.novinky.cz/domaci/251342-cesti-ucitele-biji-sve-potomky-casteji-nez-ostatni-rodice.html
![]() ![]() ![]() Tak ne aby jste je řezaly![]() ![]() ![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
23.11.2011 9:04:14
Myško, co je OSSZ do toho, kdy to chceš potvrdit. Vzhledem k tomu, že už ti PPM vyplácejí, tak asi částku těžko budou měnit a tím pádem přesně vědí, co ti mají potvrdit. Fakt pakárna!
Jinak to máš vymyšlené logisticky dobře - spoj to s těma kyčlema a aspoň to nebude tak na budku ježdění jen kvůli jednomu lejstru. Ty chceš tu dvouletou variantu, že? Takže to musíš zažádat o rodičák do 22 týdne věku dítěte. A kyčle určitě nechvátají - pokud měla Kačka teď nález v pořádku, tak se čeká jen na úplné dozrání jadýrek a v podstatě čím dýl tam půjdete, tím je větší šance, že už budete mít nález úplně OK a už tam nebudete muset. My jsme objednaní na kyčle až kolem 16 týdne. |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
22.11.2011 22:51:41
Juuu, Maesto, vsimla sis jak se ti uzasne podarilo vychytat cas pridani prispevku? Naprosto luxusne
![]() Nam Kacenka taky krasne drzi hlavicku, kdyz se chova. Jednak ve svisle poloze a nebo krasne pase, kdyz je na nas. Ale jinak se na brise na rovnym rozciluje a neplmaha ani chvaleni, povzbuzovani a ani hracky. Tak jsem zvedava, kdy pochopi, ze z briska bude mit mnohem vetsi rozhled... Monco, tvoke problemy ti fakt nezavidim. Nejen ze malymu rostou zoubky uz ted..., jeste navic ho to musi tak bolet a ty nemas jak mu pomoct. Chudatko maly... Mam pocit, ze znama kdysi potirala dasnicky studenym hermankovym cajem. Ale tim hermankem si nejsem stopro jista. Ale nejaka bylinka to byla. Ale asi jo, co jinyho? Kazdopadne to by snad mohl, co??? Namacela v tom caji takovy ty kulaty odlicovaci tampony a tim to male potirala. Ona ale byla starsi a nechala ji to i chvili mezi dasnickama ozuzlat. Zkus si neco najit na netu ohledne toho... Dnes tu byla opet instruktorka. Do priste si mame rozmyslet nejakybsignal ma potapeni a zacnem s abecedou potapeni Pry neco, co normalne nerikame Tak mozna ne o jako "Kacenko, ponorime...!" nebo ponorka nebo tak neco :-DZitra jedeme ukazat malou jeji prababicce do Usti nad O. Chudak babicka je po mrtvici, uz dyl, ale spatne chodi a ruka ji neslouzi. A taky ma sedej zakal, tak i spatne vidi. Jo jeste k te podelane byrokracii. Volala jsem na socialku do Sumperka a pry, na co to potrebuju, ze je jeste strasne brzo. Ze mam materskou az nekdy do 10. Unora a pptvrzuje se idealne az po vyplaceni penez... Tak na me se tlaci, ze mam cosi stihnout do urcityho terminu a kdyz si to teda chci zavcasu vyridit tak si malem tukaji na celo, ze je jeste brzo. Pani na pracaku mi rekla ze 60 dni pred tim nez bych mela brat rodicovskou. Takze mi to ted nikdo nepotvrdi. No u to mam vymysleny. Ve 3mesicich se jezdi na kycle, tak si udelame vylet ke svagrovi do nemocnice, protoze k tomu ortopedovi tady uz nejdu a pri te prilezitosti si zajsu na socialku v tom sumpru pro potvrzeni. Snad mi to uz v prosinci potvrdi... Nebo pokud ty kycle nehori tak zacatkem ledna. |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
22.11.2011 22:22:22
Ahojky,
su totálně KO, hoši sice byli v celku OK, ale už zase začínají rýmovat - manža je totálně nachlazený...., děsím se, co z toho zas bude!!!! Včera jsem vás nestihla - opravovala jsem sešity a a vymýšlela "ptákovinky" pro dětičky, jako za svobodna.... Jinak na pasení - polohu na bříšku - jednak chováme na tygříka a nám teda poloha na bříšku moc pomáha na boleníčko - takže dávam hóóódně často, no a když je klid, tak to flákám. A. je na bříšku strašně ráda, ale i jinak, je vděčná za každý pohled i manipulaci s ní.... všema třema jsem chodila na rehabku - s prvním dokonce ráda, protože jsem se ze začátku pomalu bála na syna chytnout, s druhým jsem chtěla chodit, i když to nutné nebylo a se třetím - to bylo utrpení, ten se naplakal, až jsem potkala báječnou ženskou, co nás ze všech problémů dostala a u ní teda syn nepalakal vůbec - ani "reflexně"!!!!!! Na ručičky podél tělička a čakání na polohu na pasení- tak z této polohy se mi dělá uplně zle - co jsme se to museli se třetím synem necvičit - pomocí těch reflexních bodů a co se naplakal....a zbytečně, jak jsem se pak dověděla....... Strašně moc si přeju, abych s A. nikam nemusela a bylo vše OK. V pátek snad realizuju konečně kontrolu s nožičkama jako v 6. týdnech - jen s 2 - skoro 3 t. opožděním - to si pamatuju jsme byli už se 3. synem po 3. kontrole...... no a hlavně ZOZINKO MICHALCE, ať ručička dobře srůstá a hojí se a ať máte stále co dělat a nenudí se! MONIKO - teda takhle brzo zoubky - chuďátka - homeopatikama nic nepokazíš, můžou se dávat už od narození - rozpouštíš v převařené kojenecké vodě a dáváš třeba stříkačkou či kapátkem, jinak nic asi jiného opravdu nemůžeš.... Omlouvám se za román a stejně jsem nestačila zarwagovat na všechno....dobrou noc s vydatným odpočinkem pro všechny! |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
22.11.2011 21:03:05
Ahoj holky
píšete o dávání na bříško... já dávám tak max dvakrát denně.. už paseme a taky se sám pokaždé přetočí na zádíčka..moc ho to ale nebaví a řve a řve uklidní ho potom jenom prso nebo hrazdička. Na té byl dnes opět extra dlouho.. ta ho baví dost.Ale zase máme večer horší uspávání, musíme undrdávat, což jsme předtím nemuseli a většinou usnul v postýlce sám.. Snad se to zase vrátí...zkoušíme to. Přes den ještě spí. Jinak ok. moc vás zdravím a držím palce marodům kyti |
| Handy | 38798 |
|
|
22.11.2011 17:31:19
Moni, tak s tím gelem bych asi taky měla obavu, ale ty homeopatika by možná šli. Nevím sama s tím zkušenost nemám, ale možná někdo z holek poradí.
Tak hlavně ať to mladíka přestane už trápit! ![]() ![]() |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
22.11.2011 15:54:56
Teda Moni, nám u první holčičky první zoubek vylezl snad až v deseti měsících, už jsme si říkali, že bude první narozeninový dortík bez zoubku
![]() |
| monika+09/11+04/98 | 114095 |
|
|
22.11.2011 15:21:35
Homeopatika nepoužíváme
a nevím, zda by je mohl takhle malý . Jinak ty gely jsou od 5 měsíce, nám jsou jen 2 pryč, tak to se bojím mu to dát. No 1 zub v pohodě, ale tenhle mu leze už od porodnice a ne a ne vylézt, pořád to má nateklé, bílé a teď ho to očividně bolí a hodně![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.