| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 7860  [Dalších 7380 >>]
Zozinka 66370
21.11.2011 18:58:43
no právě,tohle hlídání je nejhorší,ona je navíc dost živé dítko,ráda běhá,tancuje,pořád skáče,vrtí se..no naštěstí taky ráda maluje a jde jí to i tou levou...pak hodně hrajeme člobrdo,pexeso a tak...no ale víc jak měsíc?

Myško,s tím pasením..dá Ti vědět,jdeme na RHC v pondělí dopoledne...on pase ,když ho položím přímo na bříško amá samozřejmě taky náladu,to jsi viděla,že mu to jde dobře..ale dkyž ho jen přetočím,tak si tam ty ručičky taky ještě nedá...ale myslím,že je to ještě normální..Míša začala pást až když jí byly 3 měsíce,pořád nic a pak ze dne na den to šlo samo....

jinak Víteček má tu vyrážku už super..je to téměř pryč,už je zase pěkné miminko...~R^~6~
Ja-a-deti 84136
21.11.2011 18:20:10
Mysko,ja si jsem ted taky potrebovala nejake lejstro ze socialky z min. bydliste. Zavolala jsem tam a poslali mi to bez problemu,tak se s nimi zkus dohodnout. Preci nebudes jezdit po CR jako blazen :)
Zozinko,tak at to Michalce hezky srusta,hlavne at dava pozor a zase neupadne,chudera mala~x~
Zozinka 66370
21.11.2011 17:50:54
ahojky...

pokusím se váš později dočíst...dnes nevydžím moc sedět,byla jsem opěk na velké a trpím pořád hrozně..auauau

dnes jsme byli s Michalkou na kontrole ,tak dle rtg je to ve správné poloze,dotočili jí sádru a za týden znovu kontrola.musí to po té repozici takhle sledovat,aby se to nehlo..dkyž tam nedali ty drátky....a odlehčená sádra nejde,páč kdyby jí to sundavali tak by s tím mohli pohnout,tak to má pořád až po rameno.......
Handy 38798
21.11.2011 17:41:48
Myško, tak pokud víš, že ti to vyplácí OSSZ Šumperk, tak tam zavolej - oni tě na někoho přepojí a domluv se s nima. Já myslím, že by to mělo být proveditelné, aby jsi to poslala a oni ti to poslali zpět - jen teda počítej s tím, že oni mají 30 dní na vyřízení - takže to nebude obratem - i když těch 30 dní je podle mě hodně nadsazenejch. :-) A to prosím ("ať žije byrokracie") mají tu částku napsanou v systému.
Spíš mě teď napadlo - se s nima domluvit a možná ti to budou schopní potvrdit na místě, když jim to tam osobně dodáš. PPM už ti vypláceli (a budou ještě vyplácet) - tzn. vše mají překontrolované a tu denní dávku vědí.
MyškaLL 72634
21.11.2011 17:27:08
No nic, jdu se pokusit uspat tu prďolku. Chvilku si hrála pod hrazdičkou a už se jí tam nelíbí.
MyškaLL 72634
21.11.2011 17:26:24
Handy, ať si to jsou různý úřady, ale propojený by to být mohlo...

Divej zaměstnaná jsem byla od přestěhování se z Prahy sem. To je od 1.8.2010 a v prosinci jsem jim otěhotněla a šla na nemocenskou. Měla jsem smlouvu jen do 30.6.2011
Na mateřské jsem od 30.7.2011 a tu mi vyplácí ossz v šumperku. V mohelnici na úřadu práce podávám žádost o rodičák :-)

No každopádně, papíry mám vyplněný, jen mi chybí ten jeden a ten mi musí potvrdit v šumperku. Otázka jestli to stačí poslat nebo budu muset dojet.
Handy 38798
21.11.2011 16:46:10
Ještě k těm úřadům - OSSZ ti vyplácí nemocenskou - proto vyplácí i PPM. SSP ÚP vyplácí různé dávky - porodné, pohřebné, rodičovský příspěvek no a další sociální dávky - na to jdou peníze z jiných zdrojů. Proto to není spojené.
Ale máš pravdu, po mých zkušenostech, kdy mám tři děti a s každým jsem měla nějké zajímavé úřednické zážitky, jsem toho názoru, že kdyby existoval jeden úřad, kde by tohle bylo spojené v jedno oddělení a ty referentky by to zadávaly jen do jiných systémů a komplexně tě informovaly, tak by to bylo nejlepší. Ale stát ovládá byrokracie, tak ať žije! ~a~~t~
Ja-a-deti 84136
21.11.2011 16:45:28
Mysko,ja taky nechapu nekomunikaci mezi urady. Proste byrokracie na kvadrat. Stejny postup jako za cisare Josefa,1. republiky atd. Akorat misto brku a papiru pouzivaji PC~;)
Handy 38798
21.11.2011 16:36:24
ježiš ten smajl tám neměl být
Handy 38798
21.11.2011 16:36:08
Já myslela, že jsi byla zaměstnaná do otěhotnění v té Praze. Tak jsem to asi popletla. Ale jinak my právě s PSSZ máme teď zkušenosti, tak bych ti mohla poradit. ~:-D

Ty jsi teda byla zaměstnaná od 30.června, pak jsi čepala dovolenou a pak jsi šla na PPM, kterou ti vyplácel OSSZ v Mohelnici? ~p~
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 7860  [Dalších 7380 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.