Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zozinka | 66370 |
|
|
9.11.2011 10:45:36
Myško...jj,plánujeme udělat doma mylý salonek,prostory máme,tak nemusím paltit nájem..ještě bych tak za 2 roky si chtěla udělat kosmetický kurz a dělat to dohromady...víš,já pracovala ve zdravotnictví,v zubní ord.a to je fifnačně tak blbě placená práce,navíc i dost časově náročná,tak si říkám,že když si vydělám čistého aspoň to co bych se vydělala normálně v práci,tak si to mlžu trochu korigovat dle dětí.nemoci a tak...zkusit to můžu,přestat taky můžu.
..vybavení v podstatě mám,jen pak na tu kosmetiku...a možná bych šla do té dotace od pracáku na podnikání,no uvidíme jak to bdue za 3 roky![]() spaní je děs,že vás takhle trápí...snad bude líp až je přestanou bolet bříška a budou mít nějaký už režim..u nás jak kdy...dvě noci byly kritické,jinak to jde..my chodíme spát až kolem 23h a to teda musí být tuhoň ,dám ho pak do postýlky a spí tak 3-4h..někdy taky ne..a kojím tak 2x za noc...a to ho pak mám taky u sebe v posteli,zatím to nehrotím..zase když berčí,tak nechci,aby vzbudil Michalku,tak se snažím ho uklidnit co nejrychleji ...no uvidíme....moc nespí ve dne,teď teda v kočárku chrupká,uvidím jak dlouho... |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
9.11.2011 10:19:13
Kyti my to taky máme tak - kroutění - když to bude takhle dál, tak musíme vyšetřit moč a stolici - u kluků je to v pohodě - koupíš sáček na moč v lékárně - opřípadně dostaneš u Dr., dáš na luloška do plinky a pak jen sleduješ a pak opatrně odlepíš, ustřihneš rožek a naliješ do zkumavky - každopádně je to jistota. U holek to neumím a děsím se toho.....včera to bylo lepší, dnes je to horší. Navíc i blinkáme - stále dudá a úplně hltavě a pak se přepíjí, tlačí jí bříko a vyblije to a pak naloží do plinky a je jí na chvilku dobře......
Dost nám pomáha bezplenkovka - když jsem ji skrčila nožky nad nádobku, tak se krásně vykaká a je taky na chvilku pokoj........ Sab, Lefax mi A. blije taky, tak beru jen já probiotika a ty mi včera došla, tak jsme bez ničeho, mám ob. z netu laktobacílky i Infacol, no snad už to dojde... |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
9.11.2011 10:11:37
Ahojky,
Kristýnko - dnešní matka je uhoněná ze všech kroužků a povinností tohoto druhu - to je , že se dětem věnuje a chce, aby něco uměly. dřívější matky byly taky uhoněné, ale prací v poli a u plotny....jsem pro ten dnešní styl a hrozně moc fandím různým kroužkům a i tedy domací přípravě na ně - ne jen odkládání dětí do co největšího počtu kroužků, aby rodiče měli pocit, že čas, kdy se dětem nevěnují, je smysluplně vyplněn...... jinak u nás je lépe, ale čekám, kdy angína postihne ostatní - snad né, ale znám realitu...... |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
9.11.2011 9:18:03
Zozinko, budes podnikat v drapkach? Nebo mas jeste neco jineho? Pochlub se
Moc ti fandim, ja na tohle nemam odvahu. Ale ani napad :-D Mne by tak akorat bavil internerovy obchod, ale nevim na co bych se jeste mela zamerit. Trh je presycenej vsim moznym. A ja nejsem drava ryba ![]() Kyti, my dnes mely prorvanou noc, tak se asi budu hlasit do klubu s tebou. Budi se na jidlo stejne ale po te pate mame problem s usinanim. Dam ji usnutou od prsa do postylky. Do pul hodiny se vzbudi a uz by asi vstavala, ci co a ja po ni chci spanek... Tak neni divu. Takze ji vezmu vrestici do naruce, pevne! A klidnym brumendem ji do zblbnuti broukam Cerne oci. Pak ji opet spici polozim do postylky a vse se opakuje, ale tentokrat uz po deseti minutach. Takze dnes Kacka travila noc se mnou v posteli, abych ji pri nepatrnem zavrteni zpacifikovala driv nez se vzbudi. A rekla bych ze tohle asi spurtik nebude... ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
9.11.2011 8:48:57
dobré ránko..
tak po cvíču se zatím cítím lépe než jsem čekala,uvidíme zítra ![]() no já nejsem moc ten typ jít si stěžovat,ale jestli to bude stejné i dnes,tak ať se tešej!!!!hlavně se mi tam vůbec nechce zase mezi ně!!fuj. ![]() jí účet zatím nemám,protože v podstatě z rodičáku mi nic nezbylo,co mi přišlo jsem zase nechala na složenkách,tak se mi to nevylatí...až budu po mateřský tak si ho udělám,to budu muset,protože chci zkusit podnikat... ![]() |
| Ja-a-deti | 84136 |
|
|
9.11.2011 7:53:04
Mysko,vsak ja vytrvala,ale byly to nervy a poslouchat porad ty kecy....
add posta: osobne bych si hned zasla za vedouci posty a zadala vysvetleni,pripadne poslala mail na vyssi mista. Budes se divit,ale kamoska si taky takhle vydupala napravu. Jde totiz hlavne o princip. ![]() Me tedy chodi penize na konto a slozenky platim pres net. |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
9.11.2011 7:09:50
Kačenka je šikulka.
škoda, že tohle si ted nemůžeme dovolit...vanu máme (konečně po těch letech sprcháče) a Ríšovi by se určitě líbilo.. Jinak noc byla přes očekávání docela ok. Ríša asi usnul vyčerpáním a probudil se tradičně kol jedné a pak v šest. Takže jsem nakojila a zase chrupká (ale jen lehce to poznám), obávám se, že přes den bude zase nerudný jako včera. Však to musíme vydržet...esli je to spurtík tak to přejde, esli ne, tak se uvítám v klubu nevyspalých maminek nespících miminek ![]() přeji hezký dne jo a ps. pošta: HRŮZA! NESNÁŠÍM BYROKRACII! A NECHAT VYSTÁT FRONTU MAMINKU NA MATEŘSKÉ A PAK JÍ TO NEDAT NO FUJ! Ještě že mi prachy chodí na účet... tak pa holky kyti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
9.11.2011 5:18:55
Plavani bylo fajn, Kacenka uzasne trpeliva. Ja se to musim naucit. Umim ji drzet dobre jen na jednu stranu, tak musim potrenovat i na druhou a pak takovou uvolnovaci polohu, kolibku. V te jsem ja taky jeste pekelne prkena. Ale Kacka byla ohromna. Museli jsme v pulce napousteni vany pockat az se dohreje voda, to musime doladit v nastaveni kotle...pak behem plavani musela vytrpet mou neobratnost, jednou mela nabeh na plac, za to muzu ja, ale uklidnila se nastesti. No a pak jeste suseni, mazani, plina, oblikani...Vse vydrzela a plakat zacla az kdyz jsme si sli sednout s instruktorkou aby nam povykladala a shrnula hodinu. Tak to jsem ji uz musela nakojit. Ale jsem na ni pysna ;-)
Proste moje mala sikovna princezna ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
9.11.2011 5:12:19
Ja a deti- houby slabe mliko.. To ksem cetla ze je pry povera. Mliko kdyz je tak je takovy jaky ma byt. Urcite to vniklo z nevedmosti o rustovem spurtu. Muj nazor. Pak byly matky stresovany a strcily flasku s prikrmama a bylo kojeni...
Syssi, ja ti tak zavidim...Ja furt beru pulku Jodthyroxu. Behem tehotenstvi jsem brala celou tabletku ted teda pulim, ale myslet na to musim :-( Zozinko a pak kdo jsou rasisti, ze? Kazdej se jich boji, tak nez aby mel potize, vyjde jim vstric. Davno uz tu je obraceny rasismus a melo by se s tim neco delat. Dal psat nebudu, protoze uz me na jejich adresu napadaji jen sama hodne sprosta slova... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
9.11.2011 5:05:30
Kyti, u vas by to spurtik byt mohl, my ale meli spurtik hned ve tretim tydnu. To nam behem 14 dnu Kacenka vyrostla o 4 cm. V chovani jsem to nastesti nejak nezaznamenala, asi je trpelivka
![]() Ted ma Kacenka 2 mesice, tak nevim jestli ma zas spurt. To by byla nejak napred. I kdyz nam ji moc chvalila instruktorka plavani, ze pusobi jako starsi, ze je hrozne komunikativni a sikulka po ftzicke strance. Ze se krasne hybe, nataci hlavicku a tak. Ze kolikrat prijde do rodiny, kde dite lezi v tomto veku jak placka a nic, rucicky pevne slozene na hrudnicku, pesticky zatate. Ale ta nase tam sebou mrskala jak kaprik na suchu, rozhazovala rucky, otevirala pesticky a zvatlala. Uvidime ve ctvrtek, to jdeme na prevazeni a premereni. Predtim nic nevyrostla za dva tydny,jen hlavicka o centak. Ted mi ale prijde vetsi, tak uvidime o kolik to bude za ty tri posledni tydny ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.