| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 7860  [Dalších 7220 >>]
Zozinka 66370
8.11.2011 22:51:00

POŠTA:a musím se s vámi podělit o dnešní zážitek z pošty!!!v 16h jsem tam vystála asi 20minutovou frontu v domění,že si vyberu mateřskou a samozřejmě zaplatím také nějakou složenku...no kdo tam se mnou stál a kolik jich bylo asi nemusím psát až tak nahlas,že?:-)))))a když jsem se dostala k pepážce tak mi bylo sděleno,že nemají peníze,že bylo hodně dávek a že mám přijít zítra,protože ani na jiné poště už peníze mít nebudou.....a že ta osoba neblahé vůně a nevalného vzhledu co byla těsně předemnou ty peníze dostala to ani dodávat nemusím,co?a kolik jich ještě stálo za mnou?a těm asi taky neřekli,že peníze nejsou,si tak myslím....no nic..budu doufat,že až tam zítra dorazím,zase odpoledne,protože dřív to prostě nejde,že mi neřeknou to samé,protože narozdíl od jiných spoluobčanů já tam minimálně tu polovinu z mateřské zase nechám................ufffffff​f,už se tomu směju,ale já vám byla ták rozčílená....!!!!!!!!grrrrrrrr​rrrrrrrrrrrr

jinak přeji pěkný večer....

Kythi..to by spurtík asi mohl být..Viteček taky přes den toho moc nenaspí,má den kdy taky nedá ani hodinu v kuse..zatím byly 2 noci kritické,tak uvidíme jak dál...

dnes jsme byli na neuro ko kvůli tomu ramínku.pošramotil si ho při porodu,tak je to už úplně v pořádku..moc se dr.líbil,prostě pořádný chlap~;),akorát máme na rhc dop.ke stimulaci zvedání hlavičky...on jí umí hezky zvednou,ale když jsem vepředu před hlavičkou a měl by prý i když na nás nevidí....ale říkala,že je to otázka chvilky,že je šikula a bude to hned umět..pravda je,že já ho na břísko asi zanedbávám,nedávám moc často.....jak necháváte prcky na bříšku?kolikrát denně?

a jinak pak na 6ti nedělní prohlídce vše ok,váží 5460g a měří 58cm~R^

a ještě se musím pochlubit,že jsem dnes byla na tom HEATu a zvládla jsem to,předcvičuje to kaamrádka a když jsem si nebyla moc jistá,tak jsem jela svým tempem...ne,že by mě už nezačal bolet člověk a co teprve zítra a pozítří,ale 1x týdně to dám...byl se mnou brácha,navíc mi dělá řidiče a příště jde ještě kámoška...tak snad vydržím....hlavně aby to nemělo vliv na mlíčko,ale to snad ne~t~
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
8.11.2011 21:54:00
Zdravím, tak já byla dnes na kontole na endokrinologii a můžu vysadit léky - zatím a prý uvidíme co to udělá, tak jsem ráda, že jsem se snad trochu srovnala. Jinak jsem sebou měla obě děti, neměla jsem hlídání, ale pan doktor byl fakt milej, musím ho pochválit ~:-D

U nás byly šílené první dva týdny, teď je Gábinka zlaťoučká, doma toho přes den taky moc nenaspí, teda celkově toho přes den moc nenaspí, ale v noci spinká krásně :-) hlavně, že je hodnoučká
Ja-a-deti 84136
8.11.2011 18:09:18
Kyticko,priznam se,ze i kdyz mam 4. dite, o tom rustovem spurtu slysim poprve~f~. Ted jsem si to vyhledala a dost veci je mi zpetne jasnych . Taky mi rikali,ze mam slabe mleko nebo dokonce,ze mam rozmazlene deti~l~ Takze diky,ted budu chytrejsi a vic pohode~x~
Kithiczka 114508
8.11.2011 17:29:48
Ahoj holky
jak byl Ríša celou dobu úžasnej! Dopoledne spal dvě hodiny, po obědě spal až do půl pátý, potom si hrál a v noci se budil max. dvakrát!
Tak padl 6 týden a Ríša je úplně mimo. Pláče pláče pláče, chce pořád pít a kroutí se jak žížala...vzteká se i u prsa!Ted se podařilo ho zabavit hrazdičkou...ale uvidíme na jak dlouho.
Budí se mi po deseti minutách!!!!!
Jsme z něj neštastní, když vidíme jak chce moc spát a nejde mu to.
Dnes odpoledne nespal v kuse ani hodinu.
Tak co myslíte...je to spurt???? Kulatoučkej je pěkně...a ted ještě pije víc! Uvidíme co nám vůbec řekne zítra doktorka...
Jinak Myško, nemáte ho taky náhodou??? prý je ve 3.,6týdnu a 3 a 6 měsíci..zhruba..
Jinak vás všechny zdraví, pořád nám ve škole blbne net.
kytička~x~
~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
MyškaLL 72634
8.11.2011 16:59:34
~t~~t~~t~~t~~t~~t~
Ja-a-deti 84136
8.11.2011 16:11:17
Chudak,smrt na jazyku a ty ho zenes gruntovat. Ze se vubec zenil~t~
MyškaLL 72634
8.11.2011 15:55:30
Právě že to vím, ale obskakovvat ho nebudu. Naštěstí mi Kačka nahrává :-D
Když jsem s ní šla ven tak hrozně řvala. Normálně už když ji dám do kočáru se uklidní a za chvíli usne, teď řvala. Tak jsem ještě volala na manžela. Budeš mi muset pomoce, dneska to sama nezvládnu ~t~ Má přijít paní na to plavání, musela jsem umýt vanu a trochu se tu musí uklidit, že a když malá ječí, tak je to problém ~t~
Ja-a-deti 84136
8.11.2011 15:36:33
Mysko, copak ty nevis,ze pro muze je ryma vazne onemocneni s moznymi fatalnimi nasledky? ~t~
Jinak vcera Marusce odebirali krev a pry je chudokrevna~:(. Budem kapat kapicky.
MyškaLL 72634
8.11.2011 15:24:49
No sláva...nešlo mi přidávat příspěvky na rodinu...nevím proč jim to nešlo!!

Sara jakoby věděla, že si na ni chci stěžovat, mě nechce nechat psát :-D Podebírá mi ruku čumákem :-D
Ráno jsem našla na koberci rozkousanou Kačenčinu hračku :-( Potvora si ji odněkud podala a rozkousala. A že zpolykala rozkousané kousky plastu, tak se mi pak doma poblila...koza ~o~

Dneska u nás svítí sluníčko, tak jsem Kačku vystrčila už podruhé v kočárku na terasu :-)
Dnes mě nechala vyspat, konečně po třech dnech zase normální průběh noci. Ale dneska mi přijjde, že se jí chce furt spát... Snad nebude marod. Manžel právě dnes umírá na rýmu. Ach joooo. Chápu, že rýma dokáže potrápit, ale štve mě. Doufám, že mě nenakazí, protože já se asi v posteli s rýmou válet nebude...že.
Ja-a-deti 84136
8.11.2011 10:18:07
Zdravim po delsi dobe. Nejak nic nestiham. Snazim se dodelat resty,co se mi nahromadily a je toho nejak moc. Ted jeste Sofinka pujde 1.12. na vyndani mandle,pujde s ni manzel,ale obehat predoperacni musim ja. Taky ten nejstarsi syn me "zlobi". Jeho hyperaktivita je ted opravdu hyper~o~ Uz jsem z nej tak znicena,ze s nim asi nekam pujdu. Dokonce jsem premyslela i o homeopatikach ( i kdyz na ne neverim). Vcera jsem byla s Maruskou na vazeni,ma 4,60 kg. Je klidnejsi,usmevavejsi,tak alespon nejaka pozitiva ;).

Novot,tu Dr bych urcite vymenila. Ja te sve muzu volat i domu,kdyby neco horelo. Nedokazu si predstavit,ze se tam pozenus miminem a ona me posle domu,ze uz je pozde ~8~
Vsem marodum preji brzke uzdraveni ~x~

[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 7860  [Dalších 7220 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.