Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 | 65198 |
|
|
8.11.2011 8:10:51
Maesto, proč klasická dnešní matka? Celestýna chodí na balet a na výtvarku.
Jinak moc zdravím a mějte hezký den ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
7.11.2011 22:45:36
Tak co si pamatuju, jako prvni jsem Kacce strcila to mene vykonne prso. Protoze se mi u levyho lip drzi. Takze s tim ta souvislost asi nebude. A jak rikam, uz kolosyrum my z pravyho teklo vic...
|
| MyškaLL | 72634 |
|
|
7.11.2011 22:35:35
Teda Maesto, to je blby, chudak syn, asi si vytrpi co? A ty s nim. U nas dnes padl manzel. Skolila ho ryma. Tak jsem zvedava jak to s Kackou ustojime.
Taky bych rekla, ze detska dr.by mela byt super pecliva...nase je zatim v pohode a nikdo si nestezoval, co teda vim... Tak snad dobry Taky mam pratelny prs. vlozky. Od Imse Vimse. Pres den jen ty hedvabno vlneny a pri kojeni pridavam vedle flanelovou. Malokdy se stane ze je total durch. A kdyz, tak z pravyho prsa. Tam je dycky vic mlika a vic tece. V teh. mi taky vic teklo, ale to bylov radu par kapek. Ale uz tenkrat bylo produktivnejsi ![]() |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
7.11.2011 22:25:38
Ahojky,
Novot: takovou doktorku bych okamžitě vyměnila ![]() Maesto: ať jste všichni brzo zdravý Mě se taky jedno prso nalévá míň a když jsem se nad tím zamyslela tak "výkonnější" mám fakt to, ze kterého pila jako z prvního po porodu ![]() Já mám na noc malé světýlko v zásuvce, v místnosti je šero, tak se Gabka moc neprobere ![]() U nás je teda kojení mnohem delší, přes den klidně i půl hodiny, Gába si to užívá a mě to nevadí, je to asi moje poslední mimi, tak si to užívám v noci nevím, to u toho kojení usínám a proberu se třeba za dvě hoďky ![]() Já používám látkové plínky před den, když jsme doma, ani nevím co je to za značku, kupovala jsem si je už na Michalku, ale to jsem je snad ani nepoužila ![]() |
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
7.11.2011 21:58:15
ahoj holky,
tak jsem něco dočetla. ad očkování, rotarix dávat nebudem, náš dr říkal, že až taková sláva to není, protože těch "střevních chřipek" je tolik druhů a příčin a i když to dítko skončí v nemocnici tak se tam zavodní na kapačkách a je. ale dáme prevenar, ten má i mareček a to mi přijde celkem dobrá věc. Jinak novot, dr bych teda vyměnila, náš doktor je skvělej, vždy ochotnej, kdykoliv se mu dá zavolat na mobil. ad látkovky, já látkuju klasickýma čtvercema, akorát pár kalhotkovek mám od baby lucy a spokojenost velká. a pak mám ještě 2 AIO od itti bitti a ty jsou teda super, ale ta cena bohužel taky takže ty máme když jdem někam na návštěvu na parádu.no a víc nevím |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
7.11.2011 21:16:47
Romčo - to je zajímavé, že preferují všichni stejné prso, my to máme na střídačku - podezřívám, že je to podle toho, které prso hned po porodu podám první....nevím....
Myško, tak to byla paní štědrá, ať Ti plinečky slouží. Světýlka závidím, já si svítím mobilem.....atd. Sběrače jsem vždy chtěla - no a mám zase plinku - to mám zakoupeno x různých prsních pratelných vložek - jsou fajn tak na cesty...jinak doma plinka vede.... Prostřední syn má tu angínu hnisavou - moc - až prý s abcesem.... |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
7.11.2011 21:06:38
Ahojky,
Novot - o karty si říkat nemusíš, prostě se zaregistruj jinde a bude(oni si to pak Dr. vyřeší mezi sebou - normálně máš právo jen na výpis z karty....to znáš) - jen nevím, zda ještě platí, že musíš být u jednoho Dr. tři měsíce.Moje mamka je dětská Dr. sice už v důchodě, ale stále zastupuje a školí se a od malička si pamatuju na to, jak k ní pořád všichni jezdili i mimo pracovní dobu a i v noci, mobil si nikdy nevypínala, zavolat mohly mamče kdykoliv - ještě stále ji takto zneužívají - ona měla maminky rozmazlené, s každou blbinou ji otravovaly a ona trpělivě vysvětlovala neustále klidně to samé...kolikrát ji ani nepoděkovaly! Nejhorší to bylo po zavedení poplatku na pohotovosti těch 90 Kč - to u nás bylo živěj jak v nemocnici, protože mamce těch 90 Kč nikdo dávat nemusel......ale p. dr., co to po ní převzala zapíná mobil jen v ordinační hodiny, i mně odmítla vzít krev na CRP - synovi - pár minut před koncem pracovní doby - na přístroji, který m. kupovala, který ji tam nechala grátis..Nikdo jí tam skoro nejde, protože všichni mají strach, že je vyhodí, že si mají jít koupit něco do lékárny a neotravovat ji....m. když ji zastupuje, tak úplně šílí, co se tam děje, co vše přehlídne - naposledy zápal plic u 5 l. holčičky...atd. dřív jsem si myslela, že všichni děckaři Dr. jsou přepečliví, když jde přece o děti.... |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
7.11.2011 17:13:50
Já mám zase celou noc zaplý světýlka na chodbě. Máme tam takový malý pásky u země - LEDky. Že až budou děti, tak aby nemuseli svítit, když půjdou v noci na záchod
A ono to docela dost svítí, tak mi to stačí. Když přebaluju, otevřu dveře dokořán a pak si je jen přivřu, aby to světlo nerušilo Kačku. Dřív jsem rozsvěcela lampičku a ona mi do toho čučela a když jsem zhasla tak brečela. |
| R+3 | 44628 |
|
|
7.11.2011 14:56:50
A jedno prso taky mám produktivnější, už u poprvního dítka to tak bylo a je trošku větší od té doby
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.