| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 7860  [Dalších 7200 >>]
R+3 44628
7.11.2011 14:55:38
Jo tak v noci by se mi nechtělo ještě držet kelímek u prsa, to bych to měla vylité furt~t~.

Jinak já mám v noci nakojeno do sedmi minut a ještě jednou po nejdelší pauze přebaluju, místo světla zapínám televizi bez zvuku, jen abych viděla :-)
MyškaLL 72634
7.11.2011 12:53:19
Romi, to já právě taky držela kelímek od Aventu, jenže jsem se naštvala...protože v noci u toho kojení usínám a vylila jsem si to do postele ~t~ Naštěstí toho bylo málinko...ale i tak ~o~ A navíc se mi líbí, že tam je jedna ta mušlička s dírkama a máš to když máš popraskanou bolavou bradavku, že tě nedře látka a tím pádem by se to mělo líp hojit. A já mám teď bolavou bradavku, nevím proč, prasklinku nemůžu najít...tak snad mi to pomůže i v tomto ohledu :-)
Jinak 80 ml za den jen takhle nachytat, to je super :-) akorát je to to přední mlíko, který je sladší a díky tomu víc kvasí a je "prdlavější" než to zadní. Ale lepší než drátem do oka, že....trápit se odsavačkou a ždímat prso, když to může týct samo ~R^
Já z jednoho prsa, který se mi víc nalívá než to druhý (máte to taky tak, že je jedno prso produktivnější???) nachytám za jedno kojení nějakých 15-20ml, tak to bych za den měla taky asi dost :-) Ale chytala jsem to jen sem tam. Já jsem hrozná. Nemůžu jen tak sedět a kojit. Ono je to dlouhý, tak u toho právě lítám na netu....a tak potřebuju tu ruku mítt volnou. Nebo jím. Televizi mám zaplou, o tom žádná ~t~ No a v noci, to je brutál. Nejdřív koukám na net na mobilu a pak začnu usínat. Hlava mi padá na všecky strany ~t~ Nejhorší je když dozadu, protože tam mám takovou sice látkovou krabičku, ale má zpevněné boky, tak to docela bolí, když mi hlava spadne na hranu ~t~
R+3 44628
7.11.2011 11:26:08
Novot, doktorku bych určitě vyměnila, tohle je fakt hrůza. Ta naše je opravdu skvělá, když byl Tomík v nemocnici, volala mi normálně na mobil, aby se informovala na jeho zdravotní stav, jak se vyvíjí atd.

Myško, malý taky dneska spal nějak hůř, tak snad to jsou vyjímky a budou zase spát líp.
A ty sběrače měla kámoška, chválila si to. Já když potřebuju mlíko schovat, tak během dne nasbírám tak 80 ml jenom při kojení z toho nekojeného prsa. Ale já teda držím kelímek od Aventu~t~
MyškaLL 72634
7.11.2011 10:18:11
Novot, teda taková doktorka je fakt na houby. Jestli máš možnost, tak já bych teda odešla. Taky se nerada hádám a nerada se pouštím do konfliktu, ale tohle je fakt nehoráznost...

Maesto, jak je hodně dětí, tak dycky někdo něco dotáhne...Přeju brrzské uzdravení, hlavně ať ty se nenakazíš a Anežka ať to taky ustojí ve zdraví...
MyškaLL 72634
7.11.2011 10:14:56
Ahojte

Maesto, dorazily mi plínky :-) Nakonec jsem objednala ty dvě baby idea, dvě tots bots a už vím, že jsou to bamboozle :-) a ještě tři nějaké bez známého původu. Chybí jakákoliv cedulka. Paní mi je nabídla za 80 Kč za kus tak jsem si říkala, že je taky zkusím. Ani nevím z čeho jsou, ale vypadají na bavlnu. Nevím co je uvnitř, ale jsou docela vycpaný, tak asi sát budou dobře. A poslala mi grátis plenkové kalhotky a separačky. Plenkovky jsou ale igeliťáky, ty používat nebudu. Jedny jsou od IV, tak ty jo a pak nějaké Fialka a taky nešustí jak igeliťáky, tak zkusím pohledat na netu co jsou zač. A ještě mi tam přihodila grátis jednu plenku od Sketch - flísovou...Jak jsem jí psala, že je nechci, protože mi přijde, že flís přeci nic nesaje...tak asi aby mě přesvědčila, že sají, nevím ~t~ Ale jsem ráda, že to můžu vyzkoušet a udělat si názor.

Kačenka mě pěkně točí. Spí sice od nějakých jedenácti do čtyř, ale pak už je to nahouby. Usne na chvíli, pak se kroutí, prdí a budí se. Takže já taky nespím. V sedm jsem jí dala zase napít, ale stejně pak spala jen hodinu a zase se vzbudila....takže teda poslední dobou spaní nic moc. Předtím spala po nočním kojení tak do osmi, ale v kuse...~d~ Doufám, že ji to plavání, které začne zítra, dost unaví, aby spinkala líp.

Včera jsem si objednnala silikonový sběrače na mlíko. Z mimibazaru. Doufám, že to k něčemu bude. Ale taky to bylo za dobrou cenu. Máte je někdo? Jsou od Aventu...
Novot 113844
6.11.2011 23:54:24
Ahoj, taky jen na skok, moc zdravím, MAesto ať jste brzy zdraví, jak děti stonají, tak je to o nervy. Tak hodně síly, ať to zvládneš.

My už jsme z toho snad venku, ještě Kubík občas zakašle, ale už to není nic hrozného. V úterý jdeme k doktorce, tak jsem zvědavá. Asi s ní budu mít trochu konflikt, odmítla prohlídnout Vilíka, protože jsme přišli ke konci ordinačních hodin, v noci jsme pak skončili na pohotovosti. Všichni mi radí změnit doktorku, že je hrozně neochotná, nejsme první případ, ale nemám sílu obíhat další doktory v okolí. Ale jestli bude protivná, řeknu si v úterý o karty a půjdeme jinam. Doktorku na kterou se nemůžu spolehnout nepotřebuju. Držte mi palce, nerada se hádám, ale stála jsem s nemocným dítětem před ordinací v době, kdy tam byla, čekárnu měla prázdnou a věděla, že se tam ženu pěšky půl hodiny a doma mám miminko.

Jinak Kubík je zlatíčko, prdíky ho moc netrápí, jen někdy, tak zatím mu nic nedávám. Večer usíná kolem osmé, včera se vzbudil na jídlo v jednu a pak až v šest, vstával v osm, no prostě zlatíčko. Starší kluci byli všichni nespavci, tak to je pro mě příjemná změna. Přes den toho moc nenaspí, jen když jezdíme venku s kočárkem, doma si jen krátce zdřímne. Teď začíná vyžadovat pozornost, krásně si hraje s ručičkama nebo pozoruje okolí, hlavně brášku. Na bříšku už taky vydrží dlouho, krásně drží hlavičku, hodně se směje a brouká, tak jsme z něj všichni unesení. U vás všech je to určitě stejné, ti prckové jsou prostě kouzelní, že jo?

Koukla jsem do deníčku, Claire máš krásnou rodinku, Vanda je nádherně vlasatá a i kluci jsou fešáci.
Market Daník je taky krásnej, má obrovský oči, to na něj holky poletí, těš se.~:-D

Myško moc tě obdivuju, že jsi tak pronikla do plenek, já jsem dřív byla rozhodnutá látkovat, ale nikdy jsem se neodhodlala, je to pro mě hrozně věda, do které nemám sílu pronikat. Držím palce, ať ti to vydrží.

Moc zdravím a ať jste zdraví a máte spokojené dětičky.
Maesta a zlatíčka 15791
6.11.2011 21:56:49
Ahojky, ano Myško, to jsem se chtěla zeptat - teda, paráda - v ulici pomalu můžete založit MC....

U nás je marodov - prostřední má dokonce angínu! tak to su zvědavá, jak vše zvládnem.......

Kristýnko - to je dost, že jukneš - klasická dnešní matka.....do jakých kroužků Celestýnka chodí?
MyškaLL 72634
6.11.2011 21:23:14
Ahoj holky

vcera jsme meli vitani obcanku. Oblikla jsem Kacku do riflovych laclacku, teda to byla frajerka :-) Vitalonse s nama jeste dalsich 9 miminek. No a 4 jsme byly z jedne ulice :-) To bylo prcovni jak to tam pobrekavalo a matky odbihaly kojit vedle do mistnosti :-D Kacka byla hodna. Pozorovala kde je, a pak radeji usnula. Kdyz se pak sla fotit do kolibky, otevrela ocka a ani nestihla plakat. Kdybych ji totiz polozila z pozorovaci pozice, vrestela by jak pardal. Takze nam to krasne vyslo. Jen ten tatka s nama nebyl :-( Ale pry se muzem u kolibky vyfotit s tatkem jindy, kamoska z uradu nas pry blejskne :-) A dostali jsme super darek. V obalce...takovej modrej papirek s Masarykem ;-)
Dneska se tatinek vratil a tak jsme zajeli na pozdni obed do restaurace a vzali jsme i nase. Dala jsem si candata...dobrotka :-) radnw jsme Kacku zajedli a oslavili :-D Doma jsme si smlsli na nepecenem rezu bebe susenek :-)
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 65198
6.11.2011 17:33:54
Ahoj holky, posílám moc pozdravů. Stále nemám moc času, pořád někde jezdím a taky Celestýnu vozím denně na kroužky.
Maesta a zlatíčka 15791
5.11.2011 23:29:09
myslím Ricinum communis.....ostatní už neopravím....jednou rukou a se svíjejícím mimčem....
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 7860  [Dalších 7200 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.