| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 7860  [Dalších 7190 >>]
Maesta a zlatíčka 15791
5.11.2011 23:27:22
Ad. - kojení a tvorba mm - hodně tekutin, při kažkém kojení se má vypít sklenice vody/tekutin, já teda měla stále pocit žízně, i když jsem pila - uspokojovala mne až melta - caro tehdy ještě snad ani nebylo....no a gravimilk - toho bych vypila litry, jen kdyby to nebylo tak drahé - s lepkem u něho nevím.Ricinul jsem teda brala 2x d.5 kuliček - hlavně 5 ch - jiné ch je pak na zastavení laktace

Na ty prdíky jsem probiotika a laktobacilky - nějaké višńové, co jsem měla pro kluky baštila sama - ted už je bude moc i A.- tak snad něco konečně zabere - se mi tu zase chudina svíjí v náručí......baby calm - jsem měla domluvené, že mi doveze sestra ze Slovenska - no zatím nic - ale u kluku nám nepomáhali i ho meiopatika jsme měli a nic.......

Myško ještě k bambusu - nesušit na topení, sušička, jak který druh - spíš ne, i kyž výrobce povoluje....jednak se snižuje životnost a taky hrubne...
a se šátkem bych nežehlela - hlavně parní žehličkou - nejde ani tak o upálení tou žehličkou, jak o přehřátí atd.Ted jsem žehlila s A. - měla jse ji v polohovacím pytli - to má ráda - ale pšikala mi - vzniksl rozdíl teplot - pára a teplo šlo i na ni, i když byla v bezpečné vzdálenosti
Maesta a zlatíčka 15791
5.11.2011 22:54:45
Ahojky - tak u nás se maroduje - ve čt. jsem kluky s manžou poslala na plavání - už 2x nebyli a 1. řvali, že chtějí jít¨a hlavně za 2. abych stihla vybrat zaplacené hodiny - namoci nahrazují, ale jen do konce turnusu, ož je 17.11 - můžem teď 2 týdně, aby jsme to vybrali a tak jsem to spočítala, že to tak akorát vyjde a říkala si, že je pořád kluhním a stejně nic - no a výsledek je, že teda do toho 17. to nevyberem, protože hoši totálně lehli a horečkují - nejstarší zatím ne....A. trápí bříško, rýma už ani tak moc ne - dokonce mi začala i zvracet, takže snad je to jen z přepití...v pondělí musím poslat moč a stolici na vyšetření!!!

Takže totpadím na hubu.....

Myško - snad to bude dobrý. Ty HD na snajpky jsme měli moc rádi, ale savost tak o 20% lepší jak u klaických čč, ale snajky drží skvěle na IV ne, to je stráta času je tam cpát. /žasné je na nich, že jsou v jednom kuse a poskládáš si je jak potřebuješ - holčičky do středu, kluci do předu, nebo jak se Ti zdá, že je to nejlepší a vydrží teda jak komu - Kačenka bude asi živé, pohyblivé dítě, nijak nevypasené, takže bych řekla, že dlouho...., kdyby je je dělali v tomto střihu z bambusu, tak nemají konkurenci - uvidíš časem
Handy 38798
5.11.2011 20:59:43
Zozinko, H.E.A.T. je bezvadnej - šlapala jsem do 27tt a teď se taky chystám - jen je zádrhel v čase. Vzhledem k tomu, že budu manželovi na krku nechávat tři děti, tak by bylo záhodno, aby aspoň to nejmladší spalo minimálně tu hodinku a půl, co bych byla pryč. No a pak taky, aby v ten čas mohl i tatínek a nebyl ještě v práci. ~:-D

Myško, látkové šílenství tě pohltilo. To je dobře a hlavně bych řekla, že je to docela typický úkaz, vím, že některé holky ujížděli na nových plenkách a jakmile mohly tak koupily třeba nějaké ty dražší a tak. ~t~ Já kdybych věděla tolik, co vím teď při třetím už u prvního, tak bych toho taky nakoupila víc, ale přecijen teď už se mi do toho tolik investovat nechce, přestože mám v plánu pořád ještě i ten čtvrtý přírůstek. ~t~ Takže jedu v klasických čtvercovkách a doplňuju to nějakýma novýma vychytávkama no a taky občas eko plenama z DMka. ~:-D A už se těším na Vánoce - to Mařenka dostane další moderní plenky. ~t~
veronika
  • 
5.11.2011 20:44:49
dobrý den mám možnost dodat pleny Pampers jumbo pack velikost 3 za 330.
Pempers gigant pack velikost 3,4,5,6 za 445
Pleny gaga podobná kvalita pempers velikost 4-54ks 5-46ks a 2-80ks za 230 jestli má někdo zájem tak může na telefonu 721 720 843 a nebo na adrese 43agnas@seznam.cz
zatí se mějte
Zozinka 66370
5.11.2011 13:08:09
ahojky,přeji hezký víkend..

Myško,docela smekám,o látkovkách nevím vůbec nic a jsem prostě takový ten pohodlný člověk v tomhle,rozbali a vyhodit~f~~t~

holky,myslíte,že už bych mohla jít příští týden na cvíčo?mám v plánu H.E.A.T.,6ti nedělí mi končí v neděli~;)...chci to zkusit,budu tedy dle svého tempa a doufat,že tam neumřu~t~,kamarádka si udělala kurz a předcvičuje,tak s bráchou v úterý chceme jít...

koukala jsem na fotečky,všechny jsou moc krásný~R^
MyškaLL 72634
5.11.2011 11:49:15
Ahojky

No Romi, já tomu taky za mák nerozuměla...a defacto ještě moc nerozumím, ale už do toho pronikám :-) a Pemprdy známe taky, ty dáváme na noc, zatím...
R+3 44628
5.11.2011 8:07:44
Pěkné sobotní ráno,

Myško, to je úplné story s těma plínkama, já tomu absolutně nerozumím, ale je vidět, že ses do toho vrhla naplno.. Jsi fakt dobrá. Já znám akorát Pampers a Pampers~y~~t~
MyškaLL 72634
4.11.2011 21:22:51
Tak jsem to nezkusila :-) nakonec se jí v šátku být nechtělo... Respektive, já si sedla, že si sním večeři a jak jsem nechodila, tak už to nebylo v pořádku....~d~

Maesto, tak jsem nakonec ty plínky objednala. Měla tam víc různých plínek, tak jsem k tomu ještě vzala dvě Tots Bots a nějaké tři, které mi nabídla za 80 Kč jednu. Ale nevědala výrobce a já to taky z fotky neidentifikovala, tak jsem zvědavá co budou zač. Psala, že jsou dobrý a že sajou dost...prý si myslí, že je tam matroš jak v těch BI, no nevím...ale za ty prachy mi to dobrodrůžo stojí. Když už musím platit poštovný :-) Jo a měla tam plínky od Sketch - flísový a že prý na noc...to mi přijde jako kravina, ne? Flís přeci nesaje, ne? Hlavně jsem četla i v diskuzích že jsou na prd. Ona teda psala, že byly v pohodě a klidně i na noc..ale vůči tomu jsem teda skeptická. No a jetě měla hafo HD pastelek a ještě asi nějaké na snappku. To jsem taky nechtěla. Když už nový, tak buď na patentky nebo sucháč. IV nemá nic z toho a ani ta snappka tam nedrží, tak to balím bez ní a chytám je jen kalhotkama. A i když plínku utáhnu, stejně se mi pod tím povolí...ale jinak drží. Kruci, ale potřebovala bych kupce na ty moje plínky ~t~~t~ Ještě si chci udělat radost a koupit si ty pandy od popoliny z tenclu a ještě se mi líbí bambusový šijeme dětem.
MyškaLL 72634
4.11.2011 19:58:49
ten jsme měli taky, ale ty laktobacilky nam pomohly víc

Holky zkoušely jste s prckem v šátku žehlit ? Já mám strach, abych ji nespálila žehličkou, ale potřebuju žehlit a ona se teď nosí :-/ ale asi na to prádlo přes ni stejně neuvidím...tak nevím, jestli to zkoušet ~7~
Markéta 120274
4.11.2011 15:35:40
Mysko tak diky, jinak ja na prdiky pouzivam baby calm, a ty jsou dobry, take to Danika celkem uklidnuje.
Tak se na ty laktob.zeptam v lekarne.
Hezky zbytek dne. M
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 7860  [Dalších 7190 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.