Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MyškaLL | 72634 |
|
|
4.11.2011 15:08:50
Market: http://www.prozdravi.cz/laktobacilky-baby-30-kapsli.html
tim že jim dodáme přátelské bakterie do zažívání se jim má to zažívání zlepšit a zmírnit koliky. Hodně maminek si to chválí a nám tady kdo to používá to výrazně pomohlo. Jsou to kapsle, které musíš kojenci vysypat a smíchat s nějakou tekutinou. Což jde teda blbě. Já jsem přišla na to, že to jde dobře rozmíchat v něčem co už je emulze. Mám proti prdíkům Infacol tak nasypu na lžičku laktobacilky, zakápnu to tím infacolem a prstem rozmíchám. taky to jde tak že do toho prášku namáčíš prst a dávváš ho prckovi ocumlat. tak jsme to taky dělaly. v mlíčku se mi to rozmíchat prostě nedaří. |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
4.11.2011 15:02:14
My zítra jdeme na vítání občánků
Akorát teda bez tatínka, protože je pryč. Půjde s náma moje mamča. Před chvílí jsem dodělala nepečený dezert z Bebe sušenek a pudinku, at toho našeho občánka můžem zítra trochu oslavit ![]() Ted se Kačka nabaští a půjdem ven se Sarinkou. Včera jsem zkoušela vertikální úvaz v šátku a zdálo se to fajn. Jen mussím víc dotáhnout. Opět v něm usnula.Tak snad to vážu dobře... |
| Markéta | 120274 |
|
|
4.11.2011 14:56:07
Ahoj holky, tak jsem tady, tady je tedy opet hnusne pocasi, svitilo slunicko snad jen v utery, jinak je tady zatazeno a inverze, takze nic moc.
JInak kojim z kazdeho prsa 10minut, nekdy i vice. jInak ricinus 5kulicek a 3x denne. Piju take dost tekutin, a take kojici caje. Jinak Caro nemuzu, je tam lepek. hOlky co je to za ty laktobacil.co davate detem a na co to je? |
| jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek | 71757 |
|
|
4.11.2011 13:32:24
holky já pořád lezu na říjen
.Ty laktobacily mám také od swissu, ale zatím jen v lednici, musím to začít používat, ještě máme ty probiotické kapky, ted byla pauza, dneska chci opět začít a snad zaberou .Užijte si krásný víkend!!!! ani netuším jak má být, my budeme v sobotu slavit manželovo svátek a v neděli buď přijde ještě jeho sestřenka, nebo bude volno ![]() ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
4.11.2011 11:30:38
Kyti, laktobacílky mám od Swissu. A ano jmenuje se to tak. Jinak pro laktaci děláš to, že kojíš :-D Já mívám taky během kojení děsnou žízeň.
U nás je kojení taky dlouhý, ale už jsem si zvykla... ![]() Jdem do kočáru...Kača už si to asi vyžaduje, touto dobou chodí do kočárku spinkat a teď mi tu huláká ![]() |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
3.11.2011 23:10:19
Ahoj holky
to je nápad, taky bych měla pít Caro nebo tak něco. Nebo ty kojící čaje.. já pořád piju naředěné ovocné džusy s vodou ( protože jak kojím tak pořád umírám žízní)... no a jinak asi moc podporu laktace nedělám.. ale asi začnu jak vás tak poslouchám! a ty laktobacílky se v lékárně normálně jmenujou laktobacílky???? nebo? Taky to musím vyzkoušet na Ríšovi, občas se kroutí... Jinak už asi dva týdny kojím z obou prsů. Snažím se max 10minut..ale on to stejně pak vyblindí a má hlad... Pokoušela jsem se zkusmo zvážit Ríšu na digi váze a mám pocit že už jsme přešli přes pět kilo. Zítra máme šest týdnů.. tak uvidíme. V pondělí také jdeme na kontrolu kyčlí a pak snad se začne řešit ta tuková boulička nad obočím. Uf to jsem se rozepsala... s vanou blahopřeji, taky bych to brala, ale jsme s prachama na štíru.. :-( Přeji hezký pátek! kyti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek | 71757 |
|
|
3.11.2011 22:11:44
zdravím,
Sysi, pošli nám krásné počasí, prosím prosím pěkně koukám , tady je tak ošklivě, teda bez sluníčka a to mi bere energii . Moc jsem toho nedočetla jen ten konec, Myško, tak to je super, že máte plavací paní do domu tak to se určitě bude Kačce líbit .Markéto, Myška radila správně ty homeopatika a kojení ze dvou určitě nevadí , já teda kojím jen z jednoho (Hani a stejně máme většího macíka :-D). Kojím tak max 5-6 minut a Miláčkovi to stačí i na to aby se pak poblindil .Myslím, že malej od Markéty je stejně jako náš Filípek 9.9. a na očkování mi to teda taky přijde brzy. My jdeme myslím 15.11. Do Rotarixu nejdu, dáme teda ten na pneumokoky, ale spíš jen proto, že to má i Jenda, ale jinak do ničeho jiného nejdeme . Osobně bych to očkování klidně posunula až někam kolem roku . Zozinko, tak ať jste zdraví a obejde Vás to zdaleka .Holky, máte krásné fotky v albíčku, také musím něco vložit a hlavně také fotit :-D, nějak u toho druhé zapomínám Jinak už snad trošku začíná taky spát i před den, včera dal skoro 3 hodinky doma v košíku když Jeník spinkal sice se průběžně občas probral a kvíknul, někdy stačilo dát dudel a pokračoval, někdy sám pokračoval, dneska taky je vidět, že ho trápí stále prdíky, ale určitě se to lepší ![]() Jinak první noční kojení se nám v posledních pár dnech posunulo na cca 4,30 takže noci jsou parádní spí zhruba 8-9 hodinu v kuse .TAk se mějte krásně a posílám všem jenom zdravíčko ![]() ![]() ![]() |
| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
3.11.2011 21:55:38
Ještě brý je na tvorbu mléka dobrá mrkev
![]() Já teda piju čaj na kojení a caro. Gábinka ta hrozně ráda leží u prsa a tak nám to kojení zabere někdy dost času a taky se stane, že musíme z obou ![]() Nám ty Laktobacilíky taky zabraly, doktorka nebyla moc nadšená, prý se s tím ještě nesetkala a tak neví, ale my teď krásně spinkáme a nekroutíme se. Já to Gábince strkám do pusinky prstem během kojení ![]() No my ty rotaviry nakonec dávat nebudeme tak doufám, že děláme správně, ptala jsem se ještě jedné známé, je zdravotní sestřička a taky mi to moc nedoporučila. U nás je teď teda krásné počasí, my jsem venku každý den, vetšinou i dvě procházky, Gábinka v kočárku krásně chrupká ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
3.11.2011 20:24:57
ona ta paní bude chodit jednou týdně k nám
a já to spojím s koupáním nás, já si myslím, že mě to bude bavit...no je fakt že té vody bude hafo....ale tak zase dělám to pro malou, když už nic jiného |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
3.11.2011 20:22:40
Market a jak ten ricinus bereš? 5 kuliček 3x denně? já ještě piju caro
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.