| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 7860  [Dalších 7170 >>]
Handy 38798
3.11.2011 17:29:10
vyšší tvorba je divný spojení - spíš větší tvorba ~t~~t~~t~
Handy 38798
3.11.2011 17:28:36
Ahoj Markéto, tak největší podpora pro vyšší tvorbu mlíka je časté kojení a to nejlépe v noci (což znamená, že být za noční kojení ráda ~t~, i když když je mimčo dobrý savec, tak vydrží spát i celou noc a mlíka je stejně pořád dost). No a jinak hodně tekutin. A kojení z obou prsů není vůbec na škodě. Známá kojila z obou všechny děti (4) po celou dobu a žádné následky to nemělo. :-) Já taky kojím z obou - né pokaždé, ale tak půl na půl. Proto je Máří asi taky takovej macek. ~t~
A jinak není na očkování Daníka nějak brzy? Však se očkuje až od devátého týdne, tak přece není kvalt - nebo kdy se malý narodil?

Myško, tak to je fajn, že se už koupání malé tak nebojíš. Se časem vychytají různé mouchy a hned je to praktičtější, viď?
Jinak nevím teda jak u vás, ale když jsem chodila vaničkovat s Pepem, tak ve velké vaně jsme byli na bazénu jen třikrát. Vždycky cca po týdnu. A doma jsem nijak netrénovala - resp. při koupání jsme trénovali signál a věnovali se koupání trochu víc - ale velkou vanu jsem napustila snad jen jednou. A Pepe to pak ve velkém bazíku taky zvládal. Takže bych asi v rámci šetření vodou, vanu tak často nenapouštěla - pokud teda to nespojíte i s koupáním vás. :-)

Zozi, tak ať se rychle zaléčíš a je ti líp!~;((
Markéta 120274
3.11.2011 16:15:51
HOlky jeste se chci zeptat, co pouzivate na tvoreni mleka. Ja piju kojici caj a take beru homeopatika ricinus.
Mate nekdo jine zkusenosti, poradte, asi bych potrebovala vice mleka.
diky. Dala jsem sem fotecky. m
Markéta 120274
3.11.2011 15:59:44
Ahoj holky, moc se omlouvam, ale nejak vubec nestiham. Obdivuji vas, ze sem chodite a zvladate vsechno. Ja jdu na internet opravdu malo kdy.
Priznam se vubec vas nestiham docitat, kdybych se zacetla, tak asi pak nic nenapisu, protoze by me Danik nenechal. Ted mam chvilku cas, spinka, tak jsem zapla pocitac a snazim se vyridit emaily a vlitnout na nasi diskuzi.
Tak vam deticky ale rostou, fotecky jsou super. Musim take nejakou vlozit.
Jsem ostuda.
Jinak my take rosteme, mame 4260g a 56cm. Jen ted jsme trochu nastydli, mame rymu a trochu kasel. Ale snad to bude dobry.
JInak holky nemate nekdo zkusenosti s tim, kdyz prikladate mimco, ze vam zacne plakat a nechce se chytnout? Dela mi to ted asi tyden, trha mi to srdce, ale bojujeme. Pak kdyz se chytne tak pije a je to v poradku. A jeste porad kojim ze dvouch prs. Asi mam mene mlicka, tak musim z obouch.
O jakych homeopatikach se tady byvite, to je na mlicko a nebo to davate prckum.
JInak ockovani, budeme mit pristi tyden, uz jsme ho meli dostat v sobotu, ale uz jsme byli nastydli tak holt se to prodlouzi, Budu davat rotavix, jsou to 3davky a pak bych rada prevenal 13, bylo mi to doporuceno.
Doufam, ze se sem zitra zase nakouknu.
Jinak tady holky zatazeno a pripada mi ze je tady v Praze porad inverze, takze nic moc na prochazky.
Hezky zbytek dne. M
MyškaLL 72634
3.11.2011 12:09:41
ahojte

Včera jsem prvně koupala sama bez manžela, odjel zase hrát. Tím že budeme plavat, nebudem potřebovat malou vaničku, protože musíme teda plavat i mimo to úterý, co tu bude instruktorka a to ještě tak 3-4x, takže to je skoro denně :-). Takže nás čeká neustálé napouštění vany. Proto jsem ze stojanu na vaničku nechala udělat místo na přebalování (já si tentokrát napustila vaničku ve vaně). Dali jsme nahoru silnější polystirenovou desku (najednou se hodí stavební matroš i mně :-D) Takže teď už si mám kam Kačenku odložit, abych ji mohla zabalit do ručníku. No a nakonec tam asi budu i dělat veškeré další úkony po koupání, je zbytečné ji teď přenášet, když tam teď mám ten přebalováček :-) Najednou mě to koupání už tak neděsí jako předtím, když nebyly moc podmínky :-)
Zozinka 66370
3.11.2011 8:32:27
začínám být taky nakřapaná,no jo bacily kolem mně řádí jako divý,tak abych to taky nechytla,že?ale co můžu na kašel?poradíte mi?~;)
Zozinka 66370
3.11.2011 8:16:15
dobré ránko..

musím říct,že jsem za laktobacílky fakt moc ráda,dop.mi je moje kamarádka,dětská sestřička,byla se mnou u porodu a říkala právě,že s tím mají moc dobrou zkušenost,že si to maminky chválí...tak jsem ráda,že to zabírá i vám..já co je dávám tak to musím zatukat,že to moc pomohlo.vítek už tak netrpí,spí mnohem líp..asi to už nastoupilo účinek,udělalo hladinu...a mně se to nakonec daří rozmíchat v mém mlíčku..musím to dát do takového kalíšku co bývá u různých sirupů,víc mlíčka a po ličkách to pěkně sbaští...

rotaviry..tak my dáme...ta cena je opravdu za obě dávky...michalka měla v půl roce e.colí a trvalo to asi 2 měsíce než se toho zbavila.nevíme s dr.kde k tomu přišla,byla jen kojená....ale chci jen říct,že se tím totálně rozhodila,přestala spát,přišly k tomu zuby a bylo vymalováno........a pravda je,že jak chodí míša do školky tak jsem víc na trní.....

jinak halloween dobrý,moc jsem toho z ní nedostala,páč odpo byla s tchýní a manželem vybírat dárek s vátku a přinesla si 3 petshopáky,puzzle šmouly a pexeso s princeznama tak neměla moc čas se vybavovat~t~...ale dnes přijeede moje mamka,tak jí možná bude vyprávět...musím žehlit,tak mamka bude k dispozici a já si to vyýehlím,mám hromadu,bude to na dýl..musám i uvařit a upéct,zítra přijede kamadárka z české lípy se stejne starou holčičkou,tak ať mám co nabídnout...

Vítek byl včera táák hodny,je vidět,že když ho bříško netápí tak je v pohodě...

krásně všechny miminka přibývají,to je super~R^

my půjdeme asi příští středu,v úterý jdeme na tu neurologii,tak ať už máme nález sebou
monika+09/11+04/98 114095
3.11.2011 7:18:38
Ahoj, my rotaviry dávat nebudem, naše lékařka je názoru, že je to úplně zbytečné, že jen asi 5% dětí je rotaviry tak schváceno, že skončí v nemocnici. Takže já ji věřím a rotaviry neočkujeme~R^ Jinak my se rozhodujeme mezi synflorix a prevenarem, ale asi dáme syn je zdarma a prý má prevenar jn 3 kmeny navíc..
Maesta a zlatíčka 15791
2.11.2011 23:41:57
je fakt, že těch rotavirů je moc a když jsme leželi s nejml. synem v nemocnici, tak většina pacientů dětských měla právě rotavirové infekce a byly schvácení děsně. jednou i prostřední syn - ale po infuzích se mu ulevilo a a pod dohodě s panem Prim. jsme si ho odvězli domů a bylo vše OK....ale šlo právě o ty batolata.
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
2.11.2011 22:27:16
A já jsem to teď studovala na internetu a mám z toho dojem, že je to jen masáž na lidi, jako asi všechno. Fakt nevím ~d~
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 7860  [Dalších 7170 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.