| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 7860  [Dalších 7150 >>]
MyškaLL 72634
2.11.2011 6:21:56
Ahojky
Tak plavani byla jen uvodni hodina- povidaci. Ale moc prijemna zenska :-) A aby to plavco melo smusl, musime plavat jeste sami tak 3-4x takze furt napoustet vanu, to bude spotreba :-) ale kdyz jsme se na to dali...

Az pani odesla, zkusmo jsme naplnili vanu (bydlime rok a nikdy jsme ji nenapousteli) a vlezla jswm si tam ja s Kackou :-) Jen nas zajimalonco bude rikat prcek na to mnozstvi vody kolem sebe :-) Byla z toho vykulena, ale byla v pohode. Tak jsem ji umyla, podala manzelovi. On se uz ppstaral o zbytek a ja se jeste taky vysplouchala :-)

Maesto, na fotce vypadaji ty pliny lip jak ty co mam doma :-)

Pozor na vkladani do denicku. Maji to tak blbe udelane, ze jak dyl pises vykopne te to z prihlaseni. Takze doporucuju delsi text napsat nekam bokem do textoveho dokumentu a ten text potom jednoduse zkopirovat a vlozit do okna v denicku.
Maesta a zlatíčka 15791
1.11.2011 22:55:32
Do pr....
tak včíl jsem psala do deníčku říkanky a napsalo mi to až po tom, co jsem to chtěla uložit, že nejsem přihlášená - byla jsem, ať se vrátím zpět a nic!!!!!Jsem to psala půl hodiny a nicccccccc. No musím se uklidnit a až budu moct, tak napíšu ještě jenou - byly to hrátky s prstíčky s akupresivními účinky!A Myško asi to napíšu raděj Tobě na mejla.....
Jinak fotky Claire - moc hezké.
Zozinko - to už pasete nádherně, to snad není ani možné! Šikulky!
No a moje fotky jsou pod mojím jm. - taky nevím, proč nejsou u těch teď přidaných....prostě asi talent....
Dnes jsem si šla zaučit dvě hoďky - Anežka to doma prospinkala a já čekám, jaké to bude mít následky.....minule jsem pak onemocněla tím zánětem, ale tak bylo toho celkově moc..14 dní po porodu hrát na pohřbu a neustále cestování po Dr. se mnou nebo s A. a taky s klukama do hoslí už v horečce........
Maesta a zlatíčka 15791
1.11.2011 22:13:34
Ahojky,
Myško - tož za 100 - cena výborná, ale jak můžou vypadat, nejsou už nějaký odrbaný - u nás teda nejstarší mají vychemlané okraje - funkční jsou, ale teda jako po cizím dítěti bych to nedala ani náhodou - možná vypadají pěkně. Ty nové mají totiž jednak lepší barvy - my ty staré máme 2 černé a jednu červenou a pak jsem přikoupila novou nějakou proužkovou, ale hlavně mi připadá celkově i po xxxxx vyprání jemnější a navíc mají už i tu flísovou stranu vkládačky - já stejně právě flísovou separačku dávala - aby byl zadeček v suchu a bambus drží tekutinu uvnitř a nestudí - efekt papírovky, ale prodyšný a nepřehřívavy........
Po vyprání čehokoliv bambusového dochází ke srážení a hrubnutí - takže vytahávat po každém vyprání - má to strašně moc do sebe.
Dnes jsem opět při skládání suchého prádla porovnávala BHH a BI - dokonce se mi zdá být BH tvrdší, ale ten střih je parádní, ale opravdu spíš tak na lezoucí a pohybující mimčo, jinak to ani moc docenitelné u těchto drobků není. Jo a BHH jsou teda asi jednovelikostní, ale BI určitě různovelikostní.
Nechcu Tě teda nějak přesvědčovat, ale já bych koupila BI novou - aspoň jednu.
A ještě k básničkám - třeba právě na slůněti.( eu)dávají ke každé ob. dárečky a básničky pro maminka s mimči i vtšími dětmi - proto tam nakupuju (ono to vlastní i teda skoro spolužačka z konzervy, ale osobně se moc neznáme, spíš od vidění)
Handy 38798
1.11.2011 21:00:27
mno, tak dvakrát jsem teda nechtěla, ale budiž ~t~~t~~t~
Handy 38798
1.11.2011 20:49:07
Claire - pěkné fotky!!! Máš moc krásnou rodinu! ~:-D

Myško, tak se těším na zážitky z prvního plavání. :-)
Handy 38798
1.11.2011 20:48:59
Claire - pěkné fotky!!! Máš moc krásnou rodinu! ~:-D

Myško, tak se těším na zážitky z prvního plavání. :-)
MyškaLL 72634
1.11.2011 17:00:18
Claire,co se da delat no ~t~ Ja si zas zapalila vyzdobu o den driv a ona mi shorela, tak tam ty dynecky jsou chudinky ohorele a na Halloween se u nas taky nesvitilo...co se da delat. Mouchy vychytame pristi rok :-)

Claire, ty sis zmenila profilovku, ze? Budu ti ji muset zmenit i v tabulkach v denicku. Ale ted uz ne. Cekame od sesti pani instruktorku na plavani :-)
Zatim nevolala, tak snad si nas pamatuje. Asi teda vanu dopredu plnit nebudem...:-)
Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 15919
1.11.2011 16:21:53
ahoj holky, dala jsem nejake nase foto ze vcerejsiho foceni do denicku.
Absolutne nestiham, az tak, ze jdu az dnes vyrabet z dyne Halloweena.
no jasne ze vim, ze byl vcera~t~, nerikejte to ale synovi ~z~
MyškaLL 72634
1.11.2011 15:50:55
Kyti tak to zavaž a postav tak aby to zavázaný bylo nahoře...co? ~d~
Kithiczka 114508
1.11.2011 15:48:09
AHoj holky zase já!
Tak jsem přemýšlela jak se to odstříkané mléko v tom pytlíku uzavře?
Není na tom žádný zip ani spona. Asi jsem hloupá ale fakt nevím!
Máte někdo s tím zkušenosti? Jak uzavřít mm v tom pytlíku od aventu?
díky kyti
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 7860  [Dalších 7150 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.