Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MyškaLL | 72634 |
|
|
1.11.2011 15:22:54
Tak mě teda taky nikdy nikdo nelegitimoval...vždy jsem ji potřebovala taky kvůli datu narození např. u voleb
![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
1.11.2011 15:09:37
Hezké úterní odpoledne!!!
Tak my jsme dneska byli s Máří na šestinedělní poradně a na kyčlích. Naše "malá" holčička - má 5,60 kg a 60 cm. Oba její bratři byli v šesti nedělích menší - jeden o kilo a jeden kilo a půl. No hlavně, že jí chutná. Očkování jí naplánovali za čtrnáct dní, ale ještě jí to asi šoupnu. Na fotky Maesty jsem koukala - je vás teda doma pěkná banda. A kluci jsou jak bratři v triku, jak mají všichni ty podobné svetříky (nebo trika). ![]() ![]() A na fotky od Claire jsem taky zvědavá! Jo a Myško, já se už dlouho nechávám na doklady fotit černobíle, aspoň tam nejsou vidět různé ty flíčky a nedokonalosti. Ale když uvážíš, že to pak naskenujou a stejně to hodí do takového světlezeleného tónu, tak si většinou nepomůžeš ani sebedokonalejší fotkou. Navíc já myslím, že ti to sluší, tak nemusíš mít starosti. Jo a mě třeba nikdo nikdy podle fotky nelegitimoval. Snad jen jednou v hodpodě při zátahu na nezletilce. ![]() ![]() A to je taky spíš zajímal datum narození, než podoba s fotkou. ![]() |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
1.11.2011 14:26:07
Venku hnusně!
Myško fotka super, já myslím, že aspon nikdy nezapomeneš na to kdy a v jakém krásném období jsi se fotila! a červenej nos sem a tam to je přece nakonec roztomilý. Po deset let budeš všem policajtům říkat, víte já byla po porodu a navíc byla zima ![]() Mně se podařilo se do busový průkazky nechat v Londýně vyfotit tak, že jsem vypadala jako Arabka a jednou mě v buse kontrolovali a tvrdili, že potřebujou vidět moje doklady a nevěřili, že nejsem ( to bylo po útocích na Londýnské metro a bus) takže myslím, že si ještě fešanda!Holky já mám pocit, jak sjem po porodu byla taková spíš hubenější, že ted začínám přibírat. Jestli je to těma návštěvama co pořád něco přinášejí? ![]() Asi se při kontrole u g. v šestinedělí zvážím, každopádně do svých džín a kalhot se ještě nevejdu, tak abych je mohla nosit. Rýma je běs. Já mám pocit, že Ríša má plnej nos pořád, skoro každý den před spaním odsáváme a stejně minutu nato zase chrochtá :-( Jinak máme veliké pokroky s hrazdičkou ( dávala jsem na fb) Ríša je schopen si s ní hrát ( bouchat a kopat do ní) skoro hodinu! Jsem překvapená, že ho to baví tak dlouho a to je v místnosti úplně sám.To jsem se rozepsala. Maesta psala o fotkách a Claire taky, ale ještě jsem nic neviděla! přidejte at se pokochám!![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
1.11.2011 13:24:55
ahoj Nellys, no to musela být zábava teda....hlavně že už je to pryč a že to neměl malej. sestřenky synek, necelý rok, skončil v nemocnici na kapačkách, protože byl dehydrovanej. nic neudrržel, chudák....
Romi, no není to taková hrůůza, jen pod nosem a na bradě to mam červený, jak jsem prošla zimou tak to prostě vylezlo. vyfotila jsem vám to, ale není to tam vidět, je to rozmazaný. Na tom origginále to bohužel vidět je. Snad jak to na občanku skenujou, to nebude tak markantní... No ale je fakt že ta fotka není tak katastrofická, jak jsem si myslela že bude :-D ![]() |
| R+3 | 44628 |
|
|
1.11.2011 12:15:05
Myško, určitě to nebude taková hrůza
, já mám taky exkluzivní foto na občance a to jsem nebyla zrovna krátce po porodu ..Nellys, ať jste ok! Maesto, moc pěkné fotky! |
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
1.11.2011 12:06:33
ahojte, hlásím, že žijem, jen jsme teď měli všichni, krom maxíka naštěstí, střevní chřipku tak se vzpamatováváme.
jdu zkusit něco dočíst |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
1.11.2011 8:59:14
Zozinko tak super, ze se libil a chutnal. Pockej teprv ty strasidylka, to teprv bude USPECH
ty se ti povedly moooooc. Hlavne ten napad je sqelej ![]() Kacule vcera vecer a v noci blbe usinala. Mozna proto ted rano spala dlouho. Jenze me stejne vzbudila Sara, protoze venku neco uslysela a zastekala... Jesteze mala je vuci tomu imunni. Jsem zvedava jakndlouho jeste ji to neprobudi. Nekdy se lekne, kdyz je vzhuru, ale malokdy. Prijde mi docela vtipny, ze se mam jet nechat vyfotit na obcanku. Nevyspana, oci jak dva pytle, bleda, brada a pod nosem to je katastrofa, samej bolak... A protoze se neumim licit, mam doma akorat rasenku a stiny. Zadny makeup ani korektor. Budu mit obcanku se zombie po pristich x let ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
1.11.2011 8:16:43
ahojky..
jj,nekape se,mohli by to vdechnout..já používám jen vincentku,nastříkám na štětičku jak je do uší a vytřu nosánek... u nás Míša už dobrý,Vítkovi odsaju jen malinko,ale slyším jak chrochtá,tak pořád nevím s tím očko..asi zajdu zítra dopo k dr.ať na něj mrkne a řekne mi jestli máme jít bo ne....já mám v krku takové to struhadlo a začínám trošku pokašlávat,tak snad se taky nic nerozjede.. jinak co se týče sexu,tak na to moment.nemám ještě náladu ani nějak sílu...bylo to tak i poprvé,navíc pak byla Míša totální nespavec,budila se po 20min a jak jsme něco začli tak měla nějaký radar bo co..a mě to pak přestalo bavit vůbec zkoušet,takže u nás je to takové na prd pořád,Martin je takový vlastně chudák,zdůraznuje to často ,ale co se dá dělat?se řvoucím dítětem za hlavou to prostě nejde![]() vláček měl ve školce veliký úspěch,děti i učitelky byli nadšnený ![]() ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
1.11.2011 4:20:12
Maesto, to je nepříjemný s tou rýmou. Nedotahli to kluci ze skoly a skolky? Ja mam doma Nasivin pro kojence, ale kapala ksem to zatim jen sobe v tehotenstvi. Jinak co mi rikala sestrenka magistra tak ze tem prckum se vytira nosanek tamponkem namocenym v kapkach a nekape se? To preci neuvolni dutiny, ne?
![]() ad plinky - ja uz je takovy dostala od te kamosky. Myslis ze jim to keste pomuze kdyz je po vyprani povytaham? Mam moznost koupit dve BI po stovce. Z bazarku. Ty same. BBH nemuzu sehnat a tak teda asi koupim tyto. Uz jsem byla odrazena tema myma, ale kdyz zas pises ze nejlip saji... |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
31.10.2011 22:26:20
Handy díky, Ty jsi to takl krásně napsala i v prvním i druhém příspšvku!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.