Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MyškaLL | 72634 |
|
|
27.10.2011 23:00:04
četla jsem dost chvály na Anavy. že jsou na noc super...ty bambusový...tak je asi zkusím
No ještě zatím nenakupuju...ještě musím nejdřív prodat jen ty dvě na noc koupím zatím |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
27.10.2011 22:58:23
Luci babyvack jsem ocenila právě u 2. dítěte - bylo to rychle daný a moc jsem si udělala v domácnosti i kolem staršího syna, ale ne každé dítě ho akceptuje - zkus napřed někde vyzkoušet
|
|
|
27.10.2011 22:54:29
Myško - nové nemám odzkoušené vše)2 roky jsem nelátkovala - sice z nostalgie sledovala trendy....), ale pozor na nové zn. - většinu najdeš popsanou tady na látkovkách, jinak každý má své zkušenosti a kažkému sedí malinko něco jiného....však už víš.
a nejsou ty popolinky stále dost široké mezi nožkama - půjde nám do budoucna o co nejmín omezující plinku v pohybu a ty velikosti moc neošulíš - pak Ti to bude někde protékat a menší zase dělat otlaky já te´d pěju chvalu na snajpí šáličku - jako svrchní vlńáčky - nic lepšího jako svrchńáčky pro pr´tátka neznám - nikde netlačí a sedí super.Uvidíme později.... jo a BH mají zase výpadek na českém trhu...seženeš asi jen starší.... jdu položít dítě do postýlky od prsu a vrhnout se na tu žehličku... |
|
|
27.10.2011 22:44:14
Claire - to znám, jak se malinko uleví, už se musí na plno fungovat a pak se snadno vše vrací - takže vydrž a ahlavně ať je líp!
Vazelínku nám taky na kožním doporučovali i já ji měla - skoro na vše,pak jsem ještě zjistila LAnolin - ale pozor, prodává se jen v lékárnách, kde míchají masti a je s vodou nebo bez vody - s vodou se líp maže - třeba na prdelky, ale bez vody právě na tu zimu - no a já s ním impregnuju vlńáčky.... |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
27.10.2011 22:39:08
Maesto jáá ty fleky neuvedla
Napsala jsem že je to po jednom dítěti...tak si snad každý domyslí...a když to dávám jednu za 150...tak si myslím, že to není drahý, co? když nová stojí hodně přes dvě stovky. Uvidím no. Ty fleky pak popíšu do mailu zájemci. Pokusím se pak vybrat tty nejlepší.Takže říkáš Babyidea a Babybehinds? Já mám dvě BI... Ty Popolinky mám ty bez gumiček, ale koupila bych s gumkama už jsou taky |
|
|
27.10.2011 22:36:38
jjenny - díky - u mne už OK ATB zabrala rychle, ještě je teda dobírám, ale už i Anežka má rýmu - od neděle, kluci taky nachlazení fest, takže nic nmoc, ale to už nás asi zachrání až jaro.....
Zozinko - tak já te´d 4.t. po porodu stále špiním a dost - někdy to až hrkne... charakter od krvavé až po hnědou a světle růžovou - jak kdy....ale u 3. jsem už po 4 týdnech dostala MS - jsem tehdy byla i u Dr. a prostě jsem byla vyjímka.....u 1.po 8t, u 2. po6 .- snad teď budu mít na nějakou dobu pokoj.... |
| jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek | 71757 |
|
|
27.10.2011 22:23:17
ty jo paráda Myško, no vidíš to prodáš to ani nemrkneš :-D
![]() |
| jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek | 71757 |
|
|
27.10.2011 22:21:55
jasný, tak kdybys chtěla tak to tam můžu dát, mám tam ještě místečko :-D
Jinak jsem zapomněla, že Filípek má už taky skoro týden rýmu, někdy až zírám co všechno odsaju , takže i to spinkání přes den je narušené určitě rýmou, protože bez dudelu moc neusne a to pak zase nemůže dýchat, no je to kolotoč . Stříkám mu mořskou vodu, tak snad to někdy zmizí. Nerada bych aby při očkování měl rýmu ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
27.10.2011 22:20:45
Jůůů, holkýýý, mám první zájemkyni na Disany
Zatím nevím, kolik jich chce, ale snad všechny, to by se jí jinak moc to poštovný nevyplatilo ;-) |
|
|
27.10.2011 22:20:11
jejda holky, tak su KO a žehlička čeká....
Myško - já nikdy nic neprodávala a ani z druhé ruky nekupovala. Popolinky jsem měla startovací nějakou sadu a teda byla jsem z toho neš""tastná - většinou, jsou moc široké mezi nožkama a nemají gumičky - alesúpoň ty starší - ty nové nevím.,.prostě lepší držáky na noc než BI bambusové a BH/babybehaims/ jsem nenašla. Anavay - nebo jak se to píše mám čtvercovou bambusové froté S - takové jak preford - no zatím OK, ale na bambusový flauš to nemá...ü nás teď frčí na noc bambus preford + bambusová čč kikko - ale stejně ještě čuráme a moc kakáme i přes noc takže ještě nejedeme na klasickou noční plinku.... Jinak i na skoro každém portálu, kde plinky prodávají mají sekci bazaru, tak zkus tam a když popíšeš i fleky a dáš levně, tak i to ti někdo koupí.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.