| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 7860  [Dalších 7080 >>]
MyškaLL 72634
27.10.2011 22:13:31
Jenny, díky, já to pak projížděla znovu a už se to tam objevilo. Mám to zatím na dvou na mimibazaru a na látkových plenkách. Tak to nechám chvíli a pak uvidím :-) Prodávám, že jich mám moc stejných a chci pořídit i jiné ~;) Prodávám vždy 6 z 12ti takže si jich 6 nechávám :-)
jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek 71757
27.10.2011 22:04:13
jo myško, jestli chceš, tak ti to můžu hodit taky na mmb, mám placenou inzerci na 3 hvězdičky a prodával jsem kamarádce nějaká jezdící auta za skoro 1tisíc a prodalo se to :-)
jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek 71757
27.10.2011 22:03:11
holky:-)
Jak se máte? :-) Prodloužený víkend, to bude určitě fajn, jen nám bohužel posunou čas a to už tak veselé nebude :-(, tak to naše starší dítko bude asi vstávat v 5 ~Rv když ted to dotáhne sotva do 6 :-).
V týdnu jsem absolvovali pár doktorů, v pondělí jsem byla já na gyndě a jak máte někdo problém s hemeroidy, tak já zase bohužel mám povolené pánevní svaly, nebo jak se to řekne, takže musím začít cvičit abych nebyl v budoucnu inkontinentní ~n~, no není mi z toho taky veselo, snad se podaří něco posílit. V lednu jdu na prevenci tak to mi poví jesli se to nějak zlepšílo. Vím, že se to dneska už řešit operativně, sousedka si to nechala udělat po 3dětech, ale raději bych to posílila ~:(.
V úterý jsme byli na očním s Honzíkem, má bouličku ve spodním víčku už skoro 3 týdny asi ječné zrno, už to jednou měl ve víčku horním a to po delší době zmizelo, ale nebylo to tolik vidět. Tak nás dr. nepotěšila :-(. za 14 jdeme na kontrolu a pak se uvidí a možná budeme muset na řezání ~n~ pod narkozu, vůbec si to nedovedu představit ~n~. Modlím se aby to zmizelo, máme atb mast, dáváme obklad řepíku... tak snad..
a ještě s Filípek na kyčlích a to má v pořádku. Další kontrolu nás pozvali v 16 týdnech což vychází mezi svátky a to nevím jestli budou ordinovat ~d~.

Zozinko taky jsem tak nějak špinila 4až 5 týdnů ani nevím,ale určitě to bylo slabší než poprvé, to trvalo delší dobu silnější a pak slabší určtiě ještě do 6týdnů.
Doufám, že to zase nedostanu jako u Jendy aspoň 9 měsíců ~d~ bylo to příjemné :-).

Maesto jak je u Vás? Tak daleko jsem nedočetla.~;((
Claire, teda to máš chuděro takové problémy ~6~ to nezávidím a moc přeju aby se to zlepšílo ~6~~6~~6~

Kyti, buď ráda, že máš takové úžasného spáče ~;(( užij si to, nemusí to být na dlouho :-D. Ale taky může. Honzík spinkal moc hezky, Filípek je na tom hůře přes den rozhodě, bez zvuků šumění moře by skoro nespal jen po chvilkách :-(, ale je to taky kombinace prdíků. Včera třeba spinkal strašně málo po chvilinkách tak 20až 30 minut a poplakával a večer byl tak unavený, chuděrka, že totálně odpadl ~:(, jinak večer chvilku trvá než usne, ale jinak v noci je to zlato ~s~ to zase Jenda se budil častěji :-)
Dneska byla tchyně na procházce s oběma, tak jsem byla utrácet za nějaké hadříky v CA a Lindexu :-D no lítá to děsně pro dětičky, ale zase je to tak krásné :-D.

Myško prodáváš plenky? Nějak jsem nepostřehla, jestli ti nevyhovují? Tak ať se ti to brzo prodá. Bohužel neznám nikoho kdo to používá, že bych to třeba doporučila ~d~.

Krém na pusinku bohužel neporadím, do koupele taky používáme Linolu už od Jendy a na pusinku buď mám niveu, nebo Vitelu.
Bohužel to zatím vypadá, že má Filípek seboroickou dermatitidu ~e~, mažu pusinku a ouška, tak snad se to zlepší, ale v hlavičce toho má hrozně ~n~, chudáček za chvilku bude plešatý ~n~. Ale doufám, že to zmizí a nebude pupínkatý.

Hani, neměl to Pepča?

Jo holky, trošku jsem se teď vrhla více na moje "podnikání " :-D a zanedbala Vás tady, prodávám ekologickou drogerku a oni hodně rozšířili doplňky do bytu a oblečení, prostě hodně tipů na dárky, tak kdyby Vás něco zaujalo, tak Vám to ráda pošlu :-D, to jen takový tip na Vánoční dárky, já tam opět nakoupím hodně věcí.
Zkusím sem dát odkaz, kdyby to nešlo, tak zkusím do deníčku :-D.
To jsem vopice co? ~t~ absentovala jsem a hned cpu reklamu :-D

http://katalogy.dedra.cz/katalog-2012/#page=1
http://katalogy.dedra.cz/CATALOGUE-II/#page=251
http://katalogy.dedra.cz/zima-vanoce-2011/#page=401

Tak se mějte krásně a hlavně žádné nemoci!!!
MyškaLL 72634
27.10.2011 19:44:41
už jsem našla a dala inzerát přímo na stránky o látkovkách :-)
držte mi palce, ještě jsem takto nic neprodávala
MyškaLL 72634
27.10.2011 18:46:30
hmmm, to maj dobře zařízený...aby se tvůj inzerát zobrazil, když někdo něco hledá...musíš mít placenou registraci. Takže jsem se s tím tam sázela zbytečně, protože pokud někomu neřeknu, hele JÁ prodávám, tak to nikdo nenajde :-(
Budu to muset nabídnout někde jinde...ale nevím kde :-(
MyškaLL 72634
27.10.2011 18:36:39
Napadlo mě, jestli máte registraci na mimibazaru, hoďte si do svého deníčku číslo ID, když byste něco prodávaly, tak se tu stačí zmínit a nemusíte ho už pak lovit :-)
MyškaLL 72634
27.10.2011 18:34:40
Kde jste děvčata? Dyť tam není zrovna moc hezky...
No jooo, já dnes měla hlídání a jen jsem kojila ~t~ to se mi to kecá, že? Malá teď spinká...andílek. Zdá se mi, že na ni doléhá to hnusné počasí. Je víc spavá...pozorujete to u svých miminek taky? Předtím bývala víc vzhůru. Snad bude teda spát i v noci...

Jinak jsem to prubla a dala na mimi bazar k prodeji ty moje plíny a jsem zvědavá, jestli se mi podaří je prodat. Zkouším prodat polovinu Disan a polovinu Imse Vimse a když se podaří, koupím dcerunce nějaké nové jiné :-)
MyškaLL 72634
27.10.2011 16:00:07
TAk jsem si teď krásně zdřímla, mamka si vzala Kačenku ven do kočárku. Sice jsem mohla udělat plno věcí, ale dneska jsem si hrozně moc potřebovala pospat...tak jsem spokojená :-) Asi je budu muset povolat zpět...Kačka by měla zase papkat :-)

Maesto, nemáš zkušenost, kam choděj látkařky a kde se dobře prodávají jeté plíny? Zkusím mimibazar, ale myslím, že tam to asi moc dobře nepude....
Luci, Teri06 a Lukášek 110342
27.10.2011 11:54:33
Myško budchen mě nikdy nezklamal, takže možná do něj půjdu znovu, uvidíme a vazelinu mám doma, ta je dobrá to je fakt.

Claire, nějak bych ten tvůj stav řešila, zkus si najít někde u Vás čínské masáže anebo firma energy.cz má svoje centra kde Ti změří v těle energií v orgánech a doporučí Ti přímo co máš brát za doplňky a taky jsou báječné čínské bylinky, ale né všude v lékárnách je mají. Dr. moc neporadí, Ti umí léčit akorát tak chřipku a angínu.
MyškaLL 72634
27.10.2011 11:43:03
Luci, i Bübchen jsem našla, jak jsem hledala různý krémy. Taky mají na zimu a mají hho zatím nejlevnější, co jsem našla...
Můj chlap chová a pospává s malou v náručí, tak si tady hledám na netu ty plíny :-)
Ale za chvíli se bude Kačule budit na papu, tak mi to zase skončíí ~j~
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 7860  [Dalších 7080 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.