| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 7860  [Dalších 7070 >>]
MyškaLL 72634
27.10.2011 11:40:21
Zozinko, já jsem špinila 7 týdnů a vem si že jsem po císaři, takže mi to břicho museli i vyčistit...nějak extra moc jsem nekrvácela ani čerstvě po porodu, ale za to teda strááášně dlouho, ono se to teda pak po šesti nedělí změnilo ve špinění. No možná to bylo i trošinku přes ten sedmý týden. Ale najednou jsem se ráno vzbudila a už to bylo pryč...Takže v klidu...ještě si klidně můžeš počkat :-)

Claire, ty teda válíš....ach jo...no a jak budeš přebalovat? Teda je mi tě líto...to je fakt na houby. Škoda, že ti nemůžou pomoct ani dr... Holt až to přebolí, se budeš muset šetřit a uklízet bude muset tvůj DH...~d~
Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 15919
27.10.2011 11:07:40
ahoj holky,tak jsem to s tema kloubama pěkně zakřikla a ono se mě to vrátilo!
Vcera jsem se vůbec nešetřila,hned jsem vlitla na uklízení,žehlení,vaření...a večer,když jsem si konečně sedla jsem cítila,že mi ty klouby zase začínají pěkně bolet :-(
V noci to bylo podobné,jako předevčírem,ale nohy mě bolely v kolenou a ruce zas v ramenou.
No vyšlo to nastejno,nemohla jsem se pohybovat,zas mě musel i na Wc tahat DH.
Ted je se mnou doma a je na nervy,že nemůže do práce,protože je konec měsíce a mají tam uzávěrku.
Ruce už mě přestaly trochu bolet,Dh mi přinesl lyžařske hůlky,tak se s nimi nějak dobelham.
DH MUSÍM aspoň na část dne propustit do práce,tak to snad nějak zvládnu.
No sebe ano,ale mám obavu,jak zvládnu péči o batole a novorozeně :-/

Ted ležím v posteli a datluji to z mobilu.

Kvůli krému jsem volala Dr.,Jáchym je atopik,říkala,že nejlepší je bílá vazelina. Trochu jsem se tomu podivila,ale zkusím ji koupit.

Jinak s hemeroidy jsem si taky užila,hlavně u prvního porodu.
Ted paradoxně po třetím porodu se mě to samo od sebe zlepšilo,alespoň ted v 6ti neděli.
Zozinka 66370
27.10.2011 10:59:35
holky,jak dlouho jste po porodu krvácely a špinily?v neděli to bude 5tádnů a pořád ještě špiním..myslím,že po prvním porodu už jsem nešpinila
Zozinka 66370
27.10.2011 10:58:06
no u nás vítek přes den moc nespí,jen po chvilkách na ruce,v kolíbce je hned vzhůru~q~
Zozinka 66370
27.10.2011 10:55:57
Myško,je to takové ani moc tuhé ani moc tekuté~;)...no já jí používám už vlastne 4 rok a nebyl žádný problém...a vydrží hodně dlouho,atačí malinko,mám od začátku pořád jen tu jednu tubičku..je takový mastnější....já sama mám taky hrozně citlivou pleť,hned zčervenám,mám jí suchou a teď jak se začalo topit už se to zhoršilo a když mrze tak mám červené fleky,v zimě používám i makeup...
Luci, Teri06 a Lukášek 110342
27.10.2011 10:55:29
ahojky holky, konečně malej usnul, ale v kočárku chjo. Po kojení odpadl já ho přendala do postýlky a po pěti minutách oči dokořán, takže jsem jezdila po bytě s kočárkem a spí, nevím jak dlouho takže si rychle musím uvařit ať jsem najezena než se probudí na další kojení. V noci spí hezky a přes den jak kdy, dnes byl od 6 hod vzhůru, bylo kojení pak odpadl a pak po půl hodině opět probuzený s tím, že se kroutil a tlačil, pak si prdnul a ležel se mnou v posteli, ale už neusnul, takže do dalšího kojení jsme se mazlili.
Mám novinku, já to dnes dostala, takže mě bolí kříže a břicho a dokonce mi bylo ráno špatně od žaludku a to už jsem věděla, že se něco děje, kříže mě bolely několik dní, ale to jsem spíš brala, že to je z toho tahání malého.
Jinak uvažuji docela vážně o koupi baby vaku ať taky ulevím páteři a rukám a taky ať něco udělám. Sice prdíky nemáme nějak strašné, ale někdy to stojí za to a to jsem pak neschopna ani udělat malé večeři a každý den jsem sama na to, takže dítě jíst musí a nejen to. Teri je sice šikulka, hodně zvládá , je samostatná, ale já jsem pak taky z toho unavenám, když mám malého na rukách a musím jí rozdávat příkazy..připadám si jak maminka teroristka.
Mazání v zimě, tak pokud je mráz a je nezbytné jít ven tak určitě nějakým olejíčkem namažu, ještě mrknu v lékarně co se nabízí, už ani nepatmatuji co jsem měla u Teri,ale používala jsem celou řadu budchen tak asi od nich. Doma mám pro Teri Niveu, ale tu malému fakt nedám. Zatím se mi zdá, že pleť má dobrou akorát má takové ty mázky na hlavičce takže to mažu denně olejem a pak se snažím ho toho zbavit. Vyčesat to nejde takže loupu, máte to taky????
MyškaLL 72634
27.10.2011 10:49:40
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak ty Popolinky jsou Tencel...dívala jsem se na lísteček na složení a je tam nějaký lyocell a to mají jen ty Tencel :-) No vida, tak mám doma tři materiály...bavlna, bambus a tencel, týýý jo ~t~ A jsou teda moc příjemný na dotek...ty bambusky BI jsou po jednom dítěti už na bocích trochu otrhaný :-(
Tak já nevím, jestli ještě nedokoupit ty Popolinky...asi napřed zkusím prodat pár těch IV.
Maesto, propadám plenkovému šílenství a to jsem si myslela, že jsem vůči tomu imunní...no to je teda něco ~t~
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MyškaLL 72634
27.10.2011 10:25:30
Zozinko a jakou má ten krém konzistenci a jsi s ním asi spokojená, že?

No, Kačka krásně usnula večer a spala do půl čtvrté, ale asi od devíti půl desáté...Zato pak, když už usnala u prsa, tak jsem ji opatrně přendala a ta pochňura se rozhodla, že spát nebude....čučela, usmívala se, povídala si, ale spát to ne....takže po hodinovém kojení bylo ještě hodinové uspávání...grrrrrrrrrrrrr
Zozinka 66370
27.10.2011 10:15:05
ahojky,krásné ránko...

Myško,já mám Niveu zimní krém,už na Míšu jsem používala a používám pořád,tak to zkusím i u Vítečka

jinak Kythi..jsem to zakřikla,ale trpím na wc jao pes tak..včera jsem byla večer a ještě teď to bolí,nejen,že tolik krve bylo,ale pak to škubalo ještě k ránu a bolí mě pak celý spodek,jakoby mě někdo pořádně nakopl...achjoooooo,mám Factu mast a na prd..tak zkusím ten Detralex taky..teda řeknu vám,zlatý porod,tohle je mnohem horší....

a dnes obě děti spali úplně ukázkově,Míša do 8.30 ve svém pokoji,to je dost úspěch,v noci většinou chodí k nám..a Víteček usnul v 0.45h ve své postýlce a spinal do 6.45~R^,mohlo by to tak být pořád~;)
MyškaLL 72634
27.10.2011 10:10:27
Jsem si pod tím přečetla v diskuzi, že ho paní nedoporučuje, že je moc tekutý a že se jí vylil na kočárek že to chce jiné balení, třeba tubu...hmmm, tak už vím,proč ~t~~t~~t~~t~~t~
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 7860  [Dalších 7070 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.