Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MyškaLL | 72634 |
|
|
27.10.2011 10:07:44
Handy, hledala jsem ten winter cream a našla jsem dva, jeden baby, ten je v tubě a jeden normálně asi pro dospělý a ten je v kelímku, který máš? Ten baby prý (z diskuze o krémech) dělali taky v kelímku, ale přešli na tubu...nevím teda proč. Hele:
http://www.lekarna.cz/shop.php?txt_search=+Altermed+Baby+Winter+Cream&action=search Ten baby bude asi vhodnější...no co, tak tu tubu přežiju, aspoň že má dobrý otvírání. |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
27.10.2011 10:01:17
Handy, to je dobrej poznatek
Je fakt, že v tubě je to i takový naprd...lepší je kelímek------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Látkování - koho nebere, nemusí číst, proto odděluju čárou ;-) Maesto a taky vy kdo látkujete Jen jsem zapomněla kdo, nooo,vybírám si noční plínky...mám dvě od Babyidea bambusový a ještě si chci aspoň dvě přikoupit. Protože na noc přebaluju dvakrát. Vybrala jsem si Anavy bambusovou jednovelikostní. Máš s ní zkušenost? Už jsem začla používat Imse Vimse froťáčky. Kupodivu je to štíhlejší než Disana s IV froté vkládačkou Disan mám 12, uvažuju, že polovinu prodám, protože na novoška jsem stejně používala čtvercovky. Disany až později a pak jsem zkusila ty froťáky a když jsem zjistila, že jsou teď štíhlejší...no tak jsem už u nich zůstala. A to mám ještě dvě froté Popolinky. Nejdřív jsem byla nešťastná, že nevím jak to zahnout a když jsem z toho odepla vkládačku tak to šlo krásně, ani to není nidke moc tlustý a ve výsledku se mi líbí nejvíc, jenže bohužel mám teda jen dvě...má ji teď na sobě tak uvidím jak to zvládne bez té vkládačky...ještě se musím podívat jaký to má jádro...jestli je to bavlna nebo co...protože možná je bambusová, ale nevím jistě. No teď kdybych si dělala výbavu sama, tak už bych měla dost jasno z čeho...ale takhle pro začátek, když se v tom člověk nevyzná je to dost naprd. A protože mám už po jednom dítěti ty IV, tak to nebudu prodávat dál. To už je asi neprodejný já nevím...ty flekance nejdou vyprat. I když mohla bych to zkusit a udělat si jinou výbavu ![]() ![]() Ale nechtěla jsem do toho vrážet moc peněz...No ještě uvidím. Mě hlavně rozčiluje, že ty froťáky jdou hrozně špatně sepnout Snappi sponkou. Ty zoubky mi po tom kloužou. Musím ji tam hodně dobře zatlačit. No a tak se na to občas vyprdnu a teď mi protekla bokem....Protože jsem i svrchňáky míň obepla..(no taky mám až od 5 kilo a Kača má 4, že , ale aby se ušetřilo, tak mám jen dvě velikosti. Tuhle M a pak se jedna přeskočí a tu další, ale nevím jak to mají číslovaný - zase z té výbavy od kamošky...)Škoda, že se tak striktně držela jedné značky a teprve později dokoupila po dvou od jiných značek..A zrovna se trefila do takových lépe padnoucích...no----------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
| Handy | 38798 |
|
|
27.10.2011 8:51:46
Myško, pokud budeš koukat na tu linolu tak se podívej jestli nebudou mít něco přímo na obličej. Já mám klasický "krém" v tubě a ten úplně snadno roztírat nejde, zvlášť pokud ho nemáš někde v teple (což krému taky moc dobře nedělá). Oproti tomu ten winter cream je takový lehoučký a rozmazává se daleko snadněji i když ho vyndám z ledničky.
Já totiž všechny krémy, které používám jen občas, tak mám v lednici. |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
26.10.2011 22:50:38
Tak asi koupim Linolu. A sem tam maznu i sebe. Mam prisernou plet. Citlivou a suchou a mraz mi vadi. Jeste to zhorsuje. Ale nikdy jsem nemazala... Ted asi zacnu. Nechci aby mela Kacka takovy potize. Moje mama je tky takov nemazacka :) takze mi chybi navyk starani se o plet a pokozku vubec...
Jdu chrnet. Dobrou |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
26.10.2011 19:32:53
Ahojky,
Myško, tak to je přeně, to co mám pro kluky...ale zatím budu jak NOvot - tedy nic, já teda atopik jsem a hoši mají suchou kůži, takže tam je to n místě. Jinak ničím nemažu ani v mrazech a ani kluky - když je moc pod nulou - tj pod 10, tak stejně ven nejdeme - hlavně ne šálek přes pusu - jak mne babička balívala běžně ven...to pak dělá pěknou neplechu....dítě dýchá vlastně studené a vlhké - takže opačný efekt, než se očekává.... Claire - ty jo, tak ať je to už jen a jen lepší!!! No skončili Šmoulíčci - konec internetování.... |
| Handy | 38798 |
|
|
26.10.2011 19:22:08
Teda Claire, to je něco, takové problémy.
A ty jsi byla jen u obvoďáka nebo někde na revmatologii? Tak hlavně se drž v klidu a teple a ať je ti líp!!!Kiti, nebuď s tím kojením taková vyplašená ![]() - když to bude k nesnesení, tak odstříkej, ale jinak buď ráda, že ti Ríša spí. Ono ti to mlíko tak rychle nezmizí. Navíc Ríša je evidentně savec šikovnej, takže si udělá zásobu dobrou! Já třeba teda Máří kojím večer po mytí (kolem osmé), pak jí lehce budím kolem půlnoci, když jdu spát (někdy se vzbudí sama) - jednak jí přebaluju a pak jí teda našťouchnu a ona se pak sama budí cca ve tři a v šest a pak po osmé vstáváme. Taky mám občas prsa pěkně našlapaný, ale malá to pak zase dobře vycucne. ![]() A kamarádka má holčičku sedmispáče - jsou jí nějaké čtyři měsíce, kojí se tak šestkrát za den a malá je pěkný pucínek, takže mlíka jim taky neubývá. ![]() To je jen příklad, že se nemusíš vůbec bát, když ti malý tak hezky spinká! ![]() A s tím mazáním a koupáním. Já se u všech dětí řídila tím, že v šestinedělí koupu obden jenom vodou, ničím nemažu, jen zadeček. Ona se během těch šesti neděl kůžička sama nějak vyloupe a pak se uvidí. Pepe byl bez problémů, Kájík měl trochu sušší kůži, tak jsem ho koupala pořád obden a do koupele jsem dávala Linolu a promazávala jsem ho panenský olivovým olejem. Marjánka je zatím v pohodě, takže nemažeme. A s koupáním zatím budem pořád jednou za dva dny a až přijdou zimní potící dny a malá bude aktivnější, tak začneme asi koupat každý den a se sebamedovým mycím gelem. ![]() A s tím mazáním v zimě na čumáček - tak já mám ještě linolu krém a pak nějaký winter cream tuším od altermedu. Ale mažu fakt jen když je hodně mráz, jinak moc ne. Já normálně nemažu ani sebe, takže to se odráží asi i na dětičkách. ![]() ![]() Se musím pochlubit, jsem si koupila včera šátek na nošení - Marjánka je taková nosítková a do Manducy jí budu dávat až bude větší, takže za "super cenu" z druhé ruky budu mít taky šáteček. ![]() Jo a ještě s tím betonováním UM. Tak Pepe byl dokrmovaný od sedmého týdne a měl jen Nutrilon. Až do jednoho roku a s kakáním problém neměl. Resp. byl přesný opak běžného vzorce, tj. do cca třech měsíců kakal jednou za den případně jednou za dva dny a od třech měsíců kadil klidně i čtyřikrát denně. Bříško ho nikdy nebolelo, takže jsem to neřešila. Marjánka konečně taky přestává být nepřetržitý průtokáč, ale jinak stejně je pořád vydatná. |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
26.10.2011 16:41:25
Teda Claire, to co to popisuješ je fakt hrůzostrašný!
Takhle neschopná jsem byla akorát při té třídenní migréně ( taky jsem se bála, že upustím Ríšu!) hlavně že se ti trochu ulevilo...je to tedy mazec. Pytlíky ještě nedošly až dojdou dám vědět a moc děkuju! Jinak Ríša skoro pořád spí - asi to ted prostě potřebuje, minulý týden měl asi ten růstový spurt ( takže to ho unavilo )Roste jako z vody, už jsem zase naměřila o cm víc.Mazání na obličej nevím. Přemýšlela jsem o bepanthenu, zkušenosti s ničím nemám :-( nechám si poradit. Jinak moje hemeroidy stále hrůza... několikrát přes den mám ty bolestivé stahy v konečníku, detralex asi ještě nezabral... už aby bylo líp...půjdu si udělat koupel z dubové kůry ( pomáhá i na ty vnitřní?) Přeji hezký večer ( my tu máme ve škole klid... jsou prázdniny hurá) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
26.10.2011 16:39:28
Ty jo, Claire, to by mě nenapadlo, že můžeš mít až takový problémy...hlavně, že to postupně mizí a nepřetrvává, ale asi sis vytrpěla svoje...Stačí, když zatuhne sval za krkem vlivem přeležení...a člověk nemůže dělat to na co je zvyklej a myslím tím obyčejný věci během dne...když pak nemáš ani ruce a nohy...no to si neumím vůbbec představit...., tak hlavně aby to uplně zmizelo
![]() No co se týče toho krému....mělo by to být něco co se dobře roztírá a hlavně v tom nesmí být voda...přeci jen to chci už mít nachystaný na zimu do mrazu. Docela chválili ...no..jak se to jmenovalo..., to druhý co jsem uváděla hned po Linole. Ale říkám si, když mám už od Linoly koupelový olejíček, jestli nezůstat u jedné značky, když ho snáší.... A že se ti osypal po Seba-medu to je fakt drsný, když to má atesty a je to určený pro dětičky... Pak něco zkoušej...![]() |
| Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 | 15919 |
|
26.10.2011 16:23:54
Normalne to dopadlo tak, ze jsem v noci byla uplne odepsana, ochrnuly me ruce i nohy, nemohla jsme si podat Vandu a o tom, ze bych si dosla treba na WC nemluve. Musela jsme zapojot DH do takovych ukonu, jako ucesat me vlasy, udelat me snidani a dokonce me i nakrmit! neuzvedla jsme ani chleba, vse probihalo za velikanske bolesti, dokonce jsme i bulelala bolesti, coz jsme nebrecela ani u porodu!Rano me DH nalozit a supem odvezl k DR. ta me udelala vysetreni a chtela poslat jeste na dalsi,a le pak zkonstatovala, ze ta vysetreni stejne nemaji smysl, protoze ani kdyby vedela,co je pricina, nemuze me, vzhledem k tomu, ze kojim, nastavit vubec zadnou lecbu. Vsechny leky se vstebavaji do mleka, takze me dala jen paralen a ortoped jeste masticku a byla jsme poslana domu s tim, ze mam byt v tele a klidu. Dh se o vse doma postaral do prace pochopitelne uz nesel. Navecer uz to bylo lepsi, uz jsem byla schopna i chodit a utrit si sama zadek ![]() Dnes musim rict, ze je to docela OK, nohy me teda jeste boli, ale jak vidite, pisu na PC, coz znamena, ze ruce mam OK ![]() Tak doufam, ze uz se to nebude opakovat!! Kyti, dosly ti ty pytliky? kdyztak mi napsi na email. mysko, ty jo, krem na oblicej ted taky resim, ja jsme Vandu mazala Seba medem- extra jemny krem. Namazala jsme tim i Jasu a normalne se mi po tom uplne na obliceji osypal, ze jsme s nim byla i u DR. Tak teda nevim,co na ty deti! |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
26.10.2011 13:55:58
Soniko, už mám slíbenou vizitku na nějakkou paní co dělá v Mohelnici Mary Kay...tak zvažuju, že bych si nechala nějaký patlámo patlámo koupit pod stromeček
Ještě se s ní teda musím spojit a sejít ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.