| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 3794  [Dalších 3694 >>]
1.3Magráta13 36870
21.6.2012 15:52:26
Dáši, nevyroste z toho, to je v povaze. Naše Eli je stejná. Bude prostě temperamentní, aktivní. Buď ráda, horší by byla nějaká buchta, co celý den sedí v koutě. Naše Eli už je tedy v pubertě drobet klidnější, ale stejně nedokáže jen tak sedět a nic nedělat.
Daroh a Elenka 10/11 116692
21.6.2012 10:45:44
Alexo, to mi ani nepovídej.... Když jsem byla těhotná, cítila jsem, že je živější, každý mě uklidňoval, že až se narodí, zklidní se. Není extra divoká, ale živější prostě je. Teď mě každý uklidňuje, že z toho vyroste, ale nevím nevím.... podle toho jak říkáš!!! ~t~

Holky, to je pravda, že se vám hodně peněz vrátí. Nás svatba stála 50 tis a vrátilo se 40 tis. Nechali jsme si to na dovolenou ~R^. My jsme teda nějakou vtipnou formou na pozvánky psali, že chceme peníze, protože domácnost jsme přeci jen vybavenou měli a já nesnáším takový ty zbytečnosti a tretky, co se odloží, nepoužívají se a akorát se na to práší. Já jsem v tomhle směru spíš praktik. Mám ráda praktické dárky - potřeby do kuchyně, vysavač... atd. Udělá mi to větší radost než řasenka.... Ale to je trochu mimo téma ~t~~t~~t~
1.3Magráta13 36870
19.6.2012 12:20:23
Holky, ale snad se vám při té svatbě taky nějaké finance vrátí od svatebčanů, ne? To mě napadlo jen tak na uklidněnou.
Nevím tedy, jaké plánujete svatby, ale u nás se pokaždé dělá nějaká tradiční akce, jak ze svatebčanů dostat nějaké peníze a většinou to pár tisíc pro novomanžele hodí.
Tohle je jediný, co mě mrzí na naší svatbě. Že byla malá jen s rodinou a žádné takové srandičky jsme neměli.
A.lexa + Laura(5) + Jakub 72846
19.6.2012 11:05:49
Daroh, no co?!.... ta naše třeba teď poslední půl rok leze po futrech ke stropu. ~y~~8~
19.6.2012 11:04:40
hele to nic není s tou kamarádkou. My byli před dvěma týdny na svatbě kamarádům a ten můj si tam trochu přihnul (takhle jsem ho za celou dobu co jsme spolu ještě neviděla) a pozval na naší svatbu tři páry, který jsme viděli podruhé v životě. Ještě jsme potom sondovali, zda to vzali vážně a zdá se že ano. No takže taky neplánované navýšení. ~o~
19.6.2012 8:55:34
Alexo, to mě teda zajímá, co mě ještě čeká - s tou naší holkou....~t~ Už je zase osypaná, ach jooo ~n~

By mě taky prodavačky štvaly, kdyby mi cpaly něco, co nechci!!!! Holky, nedejte se!!! Je to vaše svatba. Jako chápu, když kytky nejsou k sehnání, ale vnucovat něco jiného, to mi vadí. Týfo, s kamarádkou to máš docela blbý ~a~ Taky bych vůbec nevěděla, jak reagovat. No já bych ji asi pozvala nakonec taky. Nejsem člověk, který by ji potom řekl, hele nezlob se, pozvala jsem teda místo tebe někoho jiného.... Taky záleží, jak ti na ni záleží a jak moc ji chceš na svatbě mít ~;) A ono to všechno dobře dopadne a ještě budete na to obě rády vzpomínat ~;)
18.6.2012 15:00:13
já taky chtěla pivoňky, ale ty už nebudou, maj po sezóně, odkvetlé. květinářka mi nabídla místo nich anglické růže, jsou takové kadeřavé a bohaté skoro jako pivoňky. Já teda nakonec vybrala kaly.
Týfa+2 58037
18.6.2012 14:23:34
tak ja se taky pridam se svou troskou do mlyna - svatba.
Oznameni uz mame a od min. tydne jsou i rozeslane. Vcera jsem byla u kvetinarky dohadovat co a jak chci. Porad me tlacila do nejakejch vetvicek a ja chci jen kvety a stuhou omotany stonky do ruky. zadny prikrasy, listecky, perlicky nebo podobny kraviny. v restauraci to mame doladene, zaloha zaplacena, ochutnavka vin probehla. ted jen se dopocitat hostu. My si s pritelem rekli, ze kazdy si pozveme 2 kamose. Jedna moje kamaradka mela domluvenou dovolenou, tak jsem misto ni pozvala jinou a ta puvodni mi prevcirem volala, ze dovolenou zrusili a ze teda muzou prijit. Co ted s tim? Jako na obrad urco, to je jedno, ale my je puvodne zvali i na hostinu a ted uz by to bylo pres caru. To jsou aspon 3000kc navic. uz tak to mame nasponovany ze envim, jestli si nebudem muset nakonec pucit.
Mne jeste schazi spodni pradlo pod saty, kabelka uz je objednana, zbytek mam. Kolacky a cukrovi upece mamka, krabicky mame. Jo a jeste kadernice na zkousce ucesu byla uplne vyrizena z myho hrebinku, kterej sem si poridila. Prej je to jeji nocni mura, stejne jako kvetinarky pivonky, co chci. Jsem trochu nastvana, protoze to preci platim, tak by si takovyhl reci mely nechat pro sebe a ne mi cpat jejich predstavu. Uces, kterej mi delala, nebyl nic moc. Pracnej, peclivej, ale ne muj styl. vypadala jsem v tom jak stara mlada. tak doufam, ze az tam prijdu ze to bude lepsi. obrazek presnej sem si nasla, tak s tim prijdu a at me nestve. Jako fakt se tesim, az to bude vsechno za nama. Ja vedela, proc se nechci nikdy vdavat a stejne sem do toho spadla.~:(
16.6.2012 19:16:07
Taky jsem si říkala, že to tu nějak zamrzlo. Tak to trošku rozhýbem, ne?! (teda já v té svatební mánii a přípravách, společně s péčí o děti nemám příliš času. Krom toho pilně sportuji - a už jsem na své váze před Kubíčkem.)
Ve čtvrtek jsme byli na kontrole na neurologii a dostali jsme pochvalu. ~R^
Daroh, to máš fakt stejný jako já s Laurou když byla maličká. Počkej až se ti jednou narodí kluk, budeš na to zírat jak z jara, jak je to jiný.... jako já. ~b~
Laura v tuhle dobu bravurně lezla, seděla a stála o nábytek. (zato nebaštila) Kuba jí jak mlátička (máme dva zuby) ale zase se jen obrací tam i zpět a pomaličku začíná přicházet na to jak se plazit (pozadu), spíš to vypadá jako když sebou smýká a kroutí se a občas se mu něco povede. Máme "bababa" a "mamamam" a občas "hamam". A teď se naučel "prdět" pusou, přičemž slušně prská.
Svatební přípravy jsou v plném proudu. Už jsem myslela že budu mít pozvánky hotové, ale nastal technický zádrhel, takže příští týden. Oblečení už máme víceméně všichni, hostina je objednaná, v pondělí si vyzvednu prstýnky, taky by mi měl přijít dekorační materiál každým dnem (ještě nemáme polštářek pod prstýnky a košíčky pro družičky na okvětní lístky). Hudbu jsem na Jirkovy komentáře, nechala na něm (tudíž stále není). Dnes jsem si koupila botky a právě je rozcházim doma. Už jsem taky probrala všechny možné texty k obřadu a ještě se musíme zpaměti naučit svatební slib. Koláčky bude objednávat švagrová. Dort už je v jednání, fotografka zajištěná. V pondělí za týden mám zkoušku líčení, účesu a šatů. Ve čtvrtek před svatbou už jsem objednaná na nehty, řasy a vyhlazení vrásek (podařilo se mi přes slevový portál super kauf, tak snad to bude i dobře udělané). Jo a teď chodím poslední dny po květinářstvích a vybírám kde necháme uvázat květiny.
Takže víceméně je všechno v nejlepším pořádku, téměř ready. Jen ty peníze pěkně lítaj!!! ~8~
15.6.2012 7:16:21
Ivčo, Pavlík je taky šikulka ;-)

Holky, nějak nám to tady zamrzlo... No jo, už je počasí být venku, tak se pc nezapíná ~;)

A jinak u nás stále žádná změna. Stále bez zubů, příkrmy tak nějak po trošičkách a ne pokaždý, jen aktivita je výtečná!!!! Večer jsem z ní vždycky hotová.... Teď montuje tříkolku ~t~~t~~t~ Ona je hrozný montér ~t~ Koupili jsme ji tu tříkolku s vodící tyčí. Taky už zvládá lézt do schodů, teď se učí je slézat.... A zase nás nějak zlobí usínání. Včera jsem ji sotva uspala o půlnoci, v 6 hod už zase nástup ~d~

Taky jsem začala chodit cvičit, tak je to super.... A jela bych cvičit do Itálie, ale to si můžu na několik let odpustit.... To spíš, že jsem nabitá energií na cvičení ~R^

Holky a co přípravy na svatbu?
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 3794  [Dalších 3694 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.