| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3794  [Dalších 3684 >>]
Daroh a Elenka 10/11 116692
15.6.2012 7:16:20
Ivčo, Pavlík je taky šikulka ;-)

Holky, nějak nám to tady zamrzlo... No jo, už je počasí být venku, tak se pc nezapíná ~;)

A jinak u nás stále žádná změna. Stále bez zubů, příkrmy tak nějak po trošičkách a ne pokaždý, jen aktivita je výtečná!!!! Večer jsem z ní vždycky hotová.... Teď montuje tříkolku ~t~~t~~t~ Ona je hrozný montér ~t~ Koupili jsme ji tu tříkolku s vodící tyčí. Taky už zvládá lézt do schodů, teď se učí je slézat.... A zase nás nějak zlobí usínání. Včera jsem ji sotva uspala o půlnoci, v 6 hod už zase nástup ~d~

Taky jsem začala chodit cvičit, tak je to super.... A jela bych cvičit do Itálie, ale to si můžu na několik let odpustit.... To spíš, že jsem nabitá energií na cvičení ~R^

Holky a co přípravy na svatbu?
ivča 119184
6.6.2012 9:09:10
Ahojky holky hlásím se po hodně dlouhý době.Dočtený vás nemám, jen něco málo. Ty jo, svatby už jsou na spadnutí velká gratulace. Dětičky jsou šikulky.
Holky to je mazec jak to letí, Pavlíkovi je už sedm měsíců, příkrmi zvládáme v pohodě vařím a občas koupíme. Kaše mu taky šmakuje a ovoce přímo miluje.Jinak máme dva zuby a už nám lezou i horní, tak je trochu protivný. Už krásně leze dopředu do nedávna couval. Sám se posadí ale umí to jen když je na čtyřech. Když leží na zádech tak to neumí a ani to nezkouší. A taď se snaží stavit na nohy zatím jen na jednu tak jsem zvědavá kdy se mu to povede.
A.lexa + Laura(5) + Jakub 72846
5.6.2012 16:57:24
my máme 21.7. .... a dnes jsem značně pokročila, mám šaty!!! ~g~ šperky, korunku, závoj, Laura šaty, čelenku, botky. Vše při jednom. ~2~
Takže teď ještě dotáhnout J. na matriku pro ty papíry, a pak do zlatnictví vybrat prstýnky. Pak doladit hostinu a budu celkem klidná,... zbytek už se nějak zvládne. ~z~
Týfa+2 58037
5.6.2012 11:47:03
jo a ten blog znam, prave se tam dost inspiruju.~;)
Týfa+2 58037
5.6.2012 11:46:32
Alexo, vy mate termin taky v cervenci, zejo? no to mate co delat, ale kdyz se do toho oprete, tak to zvladnete, neboj.
Nam by oznameni melo prijit tento tyden, tak to hned rozeslu. Vcera jsme sehnali strevicky Marjance, tak ta uz je komplet. jen premyslim, jestli holkam druzickam, mam do kosicku koupit umely listky a nebo orvat ruze?? poradte.

a vcera jsme byli na pulrocni kontrole a miry mame 69cm a 7220g. myslim, ze jsme tu ale skoro nejmensi, ne? i kdyz je pravda, ze Vincik se narodil jako posledni.
A.lexa + Laura(5) + Jakub 72846
5.6.2012 8:32:09
Týfo, ty mě teda ale stresuješ! ~q~ My jsme zatím pokročili jen tak, že máme domluvený termín v kostele (a chodíme k faráři na přípravu), J. má oblek a na zbytku jsme konečně začali komunikovat a pracovat. Svatební oznámení budu dělat koncem týdne, nebo začátkem příštího.
Hele a znáš tyhle stránky, jsou tam úžasný obrázky jako inspirace....http://nevesta.blog.cz/
Jana, Sofi 11/11, Laura 09/07 117675
4.6.2012 22:14:21
Ahoj všichni a Margátě moc a moc děkuji za super podrobný popis. Hned jsem klidnější. Moc vám gratuluji, že jste to zmákli a my snad budeme také ok. Dneska jsem byla s Laurou zase u doktorky, zase kašel a rýma jak fík, ale asi měsíc. Nic jí nezabírá, zase trochu píská na průduškách. Máme zase Ventolin atd...a zítra na rentgen dutin. Ta blbá mandle jí prostě ten hnus nepustí ven a asi se jí to tam zacpává a zbytek teče právě na průdušky....už abychom to měly zasebou....chudinka malá. Ještě k tomu všemu musím všude tahat Sofii. Manžel je sám v práci tak nemůže. Zase jsem to nechtěla nechat být, protože příští čtvrtek letíme na tu Mallorcu s dětma, tak aby tam nebyla nemocná. Teď byla na školce v přírodě a prý tam vůbec nezakašlala. Doktorka má podezření ještě na astma. ach joooo...uvidíme zítra...tak ještě jednou moooooc děkuji
4.6.2012 13:05:30
Týfo, já ti tu svatbu tak závidím ~g~ Taky bych se hned vdávala a jak tady píšeš co a jak, tak se v tom úplně zase vidím ~t~ Spaní ti taky závidím, ale já už si vcelku zvykla. Ani nevím, kolikrát za noc vstávám. Prostě strčím prso a spím dál, takže dalo by se říct, že spíme taky celou noc ~t~ Naštěstí nikde nepochoduju, to by mě asi zabilo....

Týfa+2 58037
4.6.2012 10:26:03
Magrato, to je skvela zprava, zvladli jste to za jedna! Kamoska taky byla loni v lete na Bulovce se 4 letou dcerou na mandlich a taky pohoda. Jen presne, nejhorsi je pry ta reakce na narkozu.

U nas se uz finisuje s pripravama na svatbu. V patek jsme objednali dort, ted ho jen zaplatim a oni ho dovezou na misto konani. Prstynky taky objednany, tenhle tyden prijdou oznameni, tak je jen rozeslat. Raut uz je taky doladenej, jen zaplatit zalohu. Takze uz jen doladit vyzdobu a kytky, vypalit cd s hudbou a vymyslet jak s focenim. Chci mit pekny fotky, ale fotografove jsou dost drahy. Tak nevim nevim.

no a Vincik je zlaticko. Spi od 19,30-20,00 do 4,30, to je pravidelny. napije se a spi dal jeste tak hodku az dve. Uz vic jak dva tydny davame zeleninovy prikrmy a desne mu smakuje. Jen asi tri dny trvalo nez si na ne zvyknul. Ted da i 3/4 velky sklenicky + celou malou k tomu (tj. 275g). Bezne da tak dve maly k obedu a vecer jeste dve misticky kase. Mezitim kojim. Uz asi najedeme i na maso, pac v ty zelenine uz nema co dalsiho ochutnavat. reakci po nicem zadnou nemel. a asi az tak za mesic zacneme s ovocem. akorat nechce pit vodu. ale spsi si musi zvyknout na lahvicku. jinak se zatim jen pretaci na brisko a pekne se zveda rucickama. opacne se mu to povedlo asi 3x, nejspis nahoda. a porad povida slabiky, to je sranda.
4.6.2012 8:38:39
Alexo, nejprve gratulace k zubu. Doufám, že už tedy máte po průjmu ~;)

Magráto, to je super, že to Vojtík takhle zvládnul a že to vůbec takhle probíhalo. To bych si to ani takhle nepředstavovala. Tak hlavně, že to máte za sebou a Jani, vám budu držet palce.

Mimochodem, El už začíná dlabat příkrmy. Moc tomu ještě nedá, ale je znát, že je o ten měsíc starší a už sní přes čtvrt skleničky zeleniny.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3794  [Dalších 3684 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.