| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
29.6.2012 13:05:17
my 7,8 kg a na dýlku nevim (ale začínáme oblíkat vel. 80)
Gratuluji všem školáčkům k vysvědčení! ![]() |
| Dakine | 117311 |
|
|
29.6.2012 9:11:24
Já včera byla u dr. kvůli zdravotní způsobilosti pro Sáru na tábor a tak mi malýho zvážili, má 8 700g a 74 cm
![]() a to nám ještě ani 8. měsíců není ![]() Jinak jestli fakt bude takový vedro jak říkají, tak budeme dny trávit u bazénu. Sára už je na to úplně natěšená, prý si to musí užít, protože v neděli odjíždí na tábor a bojí se, že bude hnusně jak minulé léto. Malej už tam taky byl a vůbec teda neprotestoval, máchal nožičkama a ručičkama jako blázen ![]() Jo a taky máme na vysvědčení samé 1 ![]() ![]() je to teprve druhá třída, ale musim se i tak pochlubit. |
| Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
|
|
28.6.2012 22:52:32
tak jsme dneska byly u paní doktorky na osmiměsíční prohlídce a míra a váha následující: 8,50 kg a 74 cm... Takhle přesně váží a měří o 4,5 měsíce starší Matýsek - Elenky bratránek.
Dnešní noc byla úžasná, dopřála mi luxus spár 4 hod v kuse - od 3 do 7 hod ráno ![]() A jak budete trávit ta vedra? Já buď půjdu na plavečák a nebo vytáhnu doma malý bazén. |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
25.6.2012 11:06:37
Já kupodivu přečetla 3 knížky teď jak byl Vojta na té mandli. 1 v nemocnici a 2 pak doma, ale ty dvě byly slaboučké. Ale na to, že to byly odborné knihy mi to celkem šlo
![]() Dáši, s tím par´tákem, to máte výhodu. Adam je taky šťastný, když má kolem sebe jiné děti. My byli v sobotu po dloooouhé době společně s manželem a klukama na výletě, bylo to prima. A v neděli jsme vzali babičku a vyrazili k vodě. Já jsem se koupala venku snad po 2 letech....a hned jsem si spálila záda ![]() |
|
|
24.6.2012 21:59:10
jo a co se týká čtení, já začala číst v prváku na střední. Čtu hrozně ráda, ale bohužel na to není čas
Poslední knížku jsem přelouskala v porodnici, když se mi Elenka nahřívala pod lampou....![]() |
|
|
24.6.2012 21:57:29
tak se necháme překvapit, jaká ta naše holka bude... A dělá mi samou radost. Už začíná pěkně dlabat. Co se týká ovoce, tak to ji děsně chutná a myslím, že to není jen o pár dnech. Dneska dokonce vyměnila prso za nektarinku
, což jsem valila oči a zeleninku taky celkem dlabe, ale to ještě není s určitostí jisté. A ke všemu jsem dneska našla zub!!! Ale už je tam asi dýl. Ze čt na pá jsme měly blbou noc. Měla jsem pocit, že i sama spím a do toho se často budila, tak to byl asi ten problém.... Dneska jsem urvaná jak kotě... Byl to náročný den. Včera celý den v trapu a dnes znovu. Pak ideální posezení na zahradě. Holky, to je paráda, že Elenka má k sobě parťáka. Matýsek, její bratránek je o 4,5 měsíce starší a dokážou si spolu tak vyhrát, je to prima ![]() |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
22.6.2012 15:36:11
Ještě k tomu temperamentu.
Může z ní klidně být i knihmol, ne že ne. Naše Eli byla vždycky drak, do 11 let četla prakticky jen Čtyřlístek. Furt mě žralo, že není po mě, já čtu tempem 1 kniha týdně, i když teď teda rozhodně ne. A najednou se přehoupl 12 rok, chytly jí, pravda zatím převážně dívčí romány, ale chodí do 2 kniohoven a je schopna přečíst 2-3 knížky za týden, když jí dám čas, aby se válela v pokoji a hltala to ![]() Takže neboj, o ničem to nevypovídá. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
22.6.2012 15:26:05
Jojo, taky bychom asi potřebovali návod na výrobu klidných dětí, neb ani u jednoho se tohle jaksi nezadařilo
. Vždycky na plavání hledím, jak některé maminky položí dítě v herně na matraci, jdou se do šatny převlíct a ono si tam deset minut v klidu okusuje nohu nebo hračku nebo se na něco kouká . To já s Kubou fakt nemůžu, lovila bych ho za chvíli kdovíkde. S chováním to máme přesně jak píše llenicka - chvíli drží a pak už kouká, kam by zdrhnul, co by osahal, strčil do pusy atd. Pořád se hemží, nevydrží v klidu ani chvilku. Babičky taktéž nechápou .Ale Evička byla stejná, spíš ještě horší (a motoricky oproti Kubovi trochu ještě napřed). Je velmi bystrá, temperamentní, fyzicky zdatná a šikovná (v necelých čtyřech letech umí jezdit na kole, plavat, na lyžích sjede modrou sjezdovku, na průlezkách zahanbí i výrazně starší děti). Ale taky je příšerně vzteklá. Všechno má prostě svá pro a proti. |
| llenicka | 75289 |
|
|
22.6.2012 14:06:36
Daroh neboj, mám hodně živé obě děti
Linda tedy v břiše byla hodná, skoro jsem o ní nevěděla, kolikrát celý den nekopla, jen když jsem do ní šťouchala A teď je to potvůrka, co pořád někde leze, doplazí se po celém bytě kamkoli, vůbec se nebojí. Je jí jedno, že je v místnosti sama. nejde jí vůbec chovat, chvilku sedí a pak už přemýšlí jak zdrhnout, celou dobu se snaží převracet, stát, atd. Copak já, já jsem zvyklá od prvního dítěte, ale tchýně je z toho špatná. Chtěla by mimino, co leží na místě a nebo se nechá chovat. Nevím, asi takové líné miminko neumíme vyrobit![]() Svatba - já jsem si u květin na svatbu stála za svým, chtěla jsem tulipány. V červenci to byl taky problém, ale objednali je. Tak jsem je nakonec měla ![]() A je pravda, že my jsme taky vybrali dost peněz ve svatebních darech. K pozvánkám jsem přidávala takovou kartičku s básničkou, která říkala, že nemají kupovat dary, ale dát nám penízky Jestli budete chtít, tak jí někde najdu. |
| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
22.6.2012 10:52:25
no nečekej Daroh že z ní bude nějákej tichej knihomol.
![]() ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.