| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
3.6.2012 13:21:26
Dyť já ti věřila
![]() Ale to víš, zkušenost je nepřenosná... |
| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
3.6.2012 11:43:24
Dyť jsem vám to povídala!
![]() ![]() Tak to je fajn, že to proběhlo takhle dobře. ![]() |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
2.6.2012 11:12:18
Jani, taky jsem na vás myslela. Bylo to naprosto v pohodě, personál veškerý úžasný, sestřičky i doktoři milí trpěliví... Měla jsem se tam jak v hotelu
![]() Ve čvrtek jsme tam byli ráno na příjem, to mu prohlédli uši, nos a pusu, vysvětlili, jak a kdy se co bude dělat a mohli jsme odejít. Takže jsme si udělali výlet do Prahy a moc jsme si to užili. V 7 jsme přišli zpátky (měli jsme být zpátky do 8, protože jsme tam byli na noc, abychom nemuseli ráno tak časně vstávat), schovali nám večeři (jídlo teda nic moc). mají tam 2 dětské pokoje, my byli v tom zadnějším, mají tam i prosklenou vyšetřovnu, takže od 7 do 2 tam jsou sestřičky, ale pak už je tam až do rána klid. Na pokoji spousta hraček, velká televize a video se spoustou pohádek. Nočníky, vaničky.... Ráno mu hodinu před odvozem na sál dali vypít kapky a sirup (nějaký oblbovák), byl úžasně jsetej, pořád se smál a píchal do mě injekci, co mu dala sestřička. Pak ho dali do postýlky, že s epojede a on chtěl s maminkou. Tak sestřička že pojedu s nima, šla jsem snima k výtahu a ony na Vojtu celou dobu mluvili, mohl si vzít sebou hračku, ptali se ho co to je, jaký má ještě hračky...prostě ho zabavili tak, že zapomně, že tam nejsem. Dole ho předali sestřičkám na sál, tam mu prý řekli, ať foukne do trumpety a nafoukne jim balonek (dali mu takovou nějakou jako masku na pusu) a jak foukal, tak usnul. teprve po usnutí dávají do žíly na hřbetu ruky kanylu, takže fakt nedělali nic, co by ho bolelo. Za 40 minut byl zpátky už probuzenej, to teda řval už od výtahu. Sestřičky mi pak říkaly, že se s nma hrozně pral, jak ho přendavali ze sálu do postýlky, že je pokopal a poškrábal a sobě udělal bouli, jak se praštil o postýlku. Ještě se mi omlouvali, že za to nemůžou. Ale on si odpoledne nic nepamatoval. Asitak vyváděl proto, že mu došlo, že tam nejsem, ale spíš mu bylo blbě z tý narkozy a taky jak viděl, že má přelepenou kanylu na ruce, on je takovej cíťa. Ale nic ho nebolelo, jen z toho řevu kašlal. Takže sestřičky řekli, ať si s ním vlezu do postele. takže asi půl hodiny byl takovej oblbnutej, chvíli jako usínal, pak zas začal řvát, zas usínal...pořád dokola. Potom konečně na 2 hodiny usnul. Když se probudil, mohl už pít, pak že má hlad, jenže jak se najedl, udělalo s emu špatně a pozvracel se. Ale jen šťávy a trochu sražené krve. Sestřička to zkontrolovala, prej že to je normální, že to je reakce na narkozu. Jak se vyzvracel, tak se mu ulevilo, zčervenaly mu tváře, za půl hodiny že chce jíst, to už snědl celou přesnídávku a kinder mléčný řez. jejich jídlo nechtěl, ale to se nedivím, není nic moc. Pak ještě chvilku spal, koukal na pohádku. odpoledne ho doktor prohlídl, jen mu kouknul do krku a šli jsme domů. Už normálně chodil, v autě ještě trochu blinkal, ale už málo a doma už řádil jako černá ruka. Dneska je už úplně v pohodě. Za týden kontrola. Myslím, že samotný zákrok je celkem pohoda, spíš ta reakce na narkozu, tu má každý jinou. Děti byly 4, 1 to celé proplakalo, 2 byly úplně v pohodě. Vojta šel na řadu v půl 10 a ve 4 odpoledne už jsme šli domů. Takže fakt pohoda. bylo to nakonec lepší, než jsem čekala. Tak se neboj, fakt tam jsou moc milí a trpěliví. Dobrý bylo, že jak se prospal, tak na mě "mami, a kdy už půjdu na tu mandličku" A já, "Už jsi tam byl, už jí máš venku, vyndali ti jí, jak jsi spal". Tak se usmál a po tom neuvěřitelně ožil, jako že už to má za sebou. A večer doma mi říkal, že chtěl ještě spát v nemocnici s tou kamarádkou, co si tam s ní hrál ![]() Držím vám palce, dej pak vědět, až bude všechno za vámi. |
| Jana, Sofi 11/11, Laura 09/07 | 117675 |
|
|
2.6.2012 10:43:42
Ahoj Margáto, tak jak jsme dopadli včera na operaci mandlí? Myslela jsem na vás a musíš mi říct jak to tam chodí a jak to celé dopadlo a jak jsi to nesla ty?
Díky |
|
|
30.5.2012 7:26:16
ahoj, asi to opravdu nic není, ale chvilkami to vypadá divně. Také se jakoby rozhoupe. Asi zkouší nové svalíky atd...na netu jsem vyčetla, že si začala uvědomovat celé tělo, zadekk, nohy...už to dělá i v sedě, dělá na mě jakoby nenene
![]() začela si právě pod sebe dávat nožičky, zvedla bříško z podlahy a dál řve, protože neví co s tím...od včera je na ránu...večer šla spát ve 22,30 a to byla vzhůru od 15,00 hodin. Objevila něco nového, tak to chce pořád zkoušet. Laura měla něco podobného, když se naučila stát, to jsem jí nemohla celou noc dát ležet, aby tak zůstala, hned si stoupala a strašně se smála...asi se bála, že to zapomene. Uvidíme dneska, ale včera jsem už měla nervy v pr... ![]() ![]() |
| Karol & Ema | 116717 |
|
|
29.5.2012 14:36:51
Jani, podle mě to není nic divného, Ema něco podobného, co popisuješ , začala dělat asi před týdnem a po chvilce se díky tomu převalila z bříška na záda, což se jí do té doby nepovedlo, takže podle mě spíš zkouší nové možnosti
Už se plazí dopředu? |
|
|
29.5.2012 11:21:50
Ahoj holy, mám takový dotaz. Malá, když je na bříšku, začne tak nějak divně kývat hlavou do stan jakoby nene. Hýbe se celým tělem. Fakt vypadá divně, až se bojím, zda jí něco není. Od včerejška to dělá. Nevím, zda je to normální, u Laury si to moc nepamatuji, ale možná to také dělala. Jinak je normální, směje se...možná se jí jen něco dotvořilo v hlavičce a zkouší nové pohyby. Nevíte?
![]() |
|
|
26.5.2012 19:25:40
hlásím že máme první zub!
...takže ten náš měsíční průjem mohl být opravdu z toho. ![]() |
| Týfa+2 | 58037 |
|
24.5.2012 14:31:22
tyjo, Daroh, to je mrska s tim jidlem. Ale jak rikaj holky, je ji kus i po kojeni, takze ji nic nechybi, jen asi neni pripravena . a navic s tim jejim ekzemem to ma taky neco do sebe. taky bych dle dr jeste pockala a zkusila to za par dni znova.
u nas prikrmy nastesti bez problemu. Zacli jsme min. ctvrtek (to mu bylo 5 a pul mesice) mrkvi, sned tak 5 lzicek a xichtil se. druhy den uz asi 10 lzicek a treti den tu sklenicku dojedl. myslim tu malou. dalsi den brokolice asi tretina sklenicky a takle dalsi dva dny. a ted uz treti den sni celou tu malou sklenicku. vcera dokonce jeden a pul a to pak jeste otviral pusinku, chtel jeste ale to uz mi prislo moc. vzhledem k tomu, ez z lahvicky mu voda pit jeste nejde, tak ho pak dokojim a on se jeste nastouchne od me. nejvic mu jela karotka s ryzi a mrkev s bramborem. dneska dostal spenat s bramborem a nic moc, musel se dojist zeleninkou. davam mu jen sklenicky, stejne jako kdysi u Marjanky. je to bez prace a nez se nauci jist kousicky, tak u nich zustanu. akorat ze se mi zacina cimdaltim driv v noci budit. driv spal od 20-6-7 hodin, a ted vstava uz kolem 4,30. tak asi dneska dostane uz i kasicku na noc. snad se mu bude spat lip. |
|
|
24.5.2012 8:36:20
No Daroh, ale zase jsme se vyhnuli "upatlanému období".
Když už začla jíst a pak sama, tak naprosto bravurně, čistě. A s kousáním taky nebyl žádný problém. ![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.