| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 2927  [Dalších 2817 >>]
Sněženka+T§T 61400
7.6.2011 16:00:07
.. tak jsem zpátky, vzala jsem ten kousíček autem, je tam pařák ~k~

Blondý ~:-D, já myslím, že klidně i o ~m~~v~~w~~c~... mě tohle teda nerozhodí vůbec, asi jsem v takových věcech víc chlap.. je fakt, že tady na rodině je to "samá ženská" (tedy skoro, vím..) a pak to taky tak vypadá :-) Chlapi takové věci neřeší, ty si to vyříkají jinak a je klid ~k~ Některé ženské mají prostě potřebu řešit a řešit, rozebírat a rozebírat, zakládat další diskuze a když se nechytnou někde, zkouší to jinde ~;) /navíc, v písemném projevu může spousta věcí vyznít kolikrát úplně jinak, než to bylo myšleno/.

V pohodě, jako by se nic nestalo, ať si povídají kde a jak chtějí, víme své.. nikdo tu nic špatného nenapsal a nemáme zapotřebí myslím to dál řešit ~k~

Blondý 117604
7.6.2011 15:49:03
kokoo no o tom tahle diskuse je, né??!!~y~~2~..nebo že-by o ~v~~w~~m~~t~~t~~j~~;)
kokoo 34189
7.6.2011 15:37:02
Blondý no nestraš. ~j~
Blondý 117604
7.6.2011 15:30:57
Sněženko, koko ...jasný, vím,vím ...nedělám,csss,ještě si tím budu otravovat den,to fakt ne!jen mě to trochu namíchlo,ale o tom už dost!Co člověk,to názor a tak to má být! Jen si budu dávat velký pozor co píšu,prostě bude to jen o UTZ,bříšku,kontrole aj.jako správná ""slépka""~t~~t~~2~....někde jsem to už dneska asi četla~l~~;)
Girili 117849
7.6.2011 15:22:46
Ja nevim, jak to uzavreni funguje. Bylo by dobre diskuzi uzavrit zpusobem, aby sem neslo omylem vlozit podtema, na ktere se nabali cizi lidi a temata, jako se stalo pred chvili, ale zaroven aby sem porad jeste mohly prijit prosincove maminky, ktere zatim nedorazily. Otazka, jestli to nejak sikovne jde udelat...
kokoo 34189
7.6.2011 15:15:52
Tak jestli se dělají čárky kdo je pro, tak já bych byla taky pro uzavřenou diskuzi~2~, protože je to tu moc fajn a ty si z toho blondy nic nedělej, my tě máme moc rády~6~
pettik 32582
7.6.2011 15:13:40
Já jsem docela ráda, že bude zima
u prvního porodu 13.4. byl v porodnici nával, protože druhá porodnice ve vedlejším městě měla právě malování, tak na mě moc pospíchali, protože na chodbě čekali další na porodní sál, a pak jsme skončili SC , pak začli v květnu extrémní vedra přes 30 a já byyla v paneláku nešťastná, miminko se přehřívalo a jak 14denní mimino schladit, bylo to šílený...
Girili 117849
7.6.2011 15:08:51
Tak to my jsme se zachovali jako nezodpovedni sobci, neb jsme ohledy na slaveni narozenin nejak nebrali. ~t~
Dokonce jsme si to uplne presne nespocitali. Jen zhruba, ze by bylo fajn, kdyby to vyslo na zimni mesice, protoze podle nekterych pruzkumu pry zimni mimina jsou odolnejsi a maji tendenci mene trpet na pylove alergie, coz je pro nas dulezite, vzhledem k tomu, ze dite muze byt alergik po tatinkovi.

Ale kdyby to nevychazelo, tak bychom stejne ve snazeni pokracovali cely rok obdobi - neobdobi. ~t~
Samika 28149
7.6.2011 15:03:50
fakt si to myslím, málokdo chce rodit a pak slavit narozky na vánoce, ale statistiku nemám ~d~
Girili 117849
7.6.2011 15:00:26
Samiko, fakt myslis, ze lidi, co se snazi vynechavaji vanoce? To se mi zda jako hodne nepravdepodobne. ~:-D
Vim, ze treba lidi uvazuji tak, aby obdobi kolem jednoho roku, kdy dite zacina chodit, vyslo na teple mesice, ale to je uvazovani v ramci celeho pulroku, ne mesice. :-)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 2927  [Dalších 2817 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.